Pytaniaaa...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zadomowił(a) się
-
- Czasami coś napisze
-
- Zadomowił(a) się
dla mnie nie jest to jednoznaczne.. nie chodzi o granatowo/czarne ubranko, ale o to, zeby nie wygladac jak menel z centralnego,.. (nie obrazajac meneli(?):P) zwyczajnie, tak jak na codzien, pod warunkiem ze na codzien rowniez ubierasz sie schludnie zazwyczaj zalezy to od subkultury badz wartosci wyniesionych z domu.. ale nie chcialam o tym wspominac, gdyz moglabym kogos urazic
w szkole panuje przyjazda atmosfera.. nie trzeba sie stresowac koszulami, garsonkami czy garniturami
szczerze mowiac takie traktowanie i ubieranie panuje juz w wiekszosci szkol srednich.. stad moja niepewnosc odnosnie tego, czy przypadkiem nie zartujesz zadajac to pytanie
ale zagmatwalam ;d
generalnie, nikt sie do Was nie przyczepi jesli nie bedziecie ubrani "na galowo" ani nikt nie skarci jesli tego nie zrobicie..
ludzie, jestescie dorosli ubieracie sie jak chcecie
w szkole panuje przyjazda atmosfera.. nie trzeba sie stresowac koszulami, garsonkami czy garniturami
szczerze mowiac takie traktowanie i ubieranie panuje juz w wiekszosci szkol srednich.. stad moja niepewnosc odnosnie tego, czy przypadkiem nie zartujesz zadajac to pytanie
ale zagmatwalam ;d
generalnie, nikt sie do Was nie przyczepi jesli nie bedziecie ubrani "na galowo" ani nikt nie skarci jesli tego nie zrobicie..
ludzie, jestescie dorosli ubieracie sie jak chcecie
-
- Czasami coś napisze
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Przyklady ubioru na inaugurację roku szkolnego 2010/2011
Przyklad odpowiedniego ubioru na inaugurację roku szkolnego 2010/2011 w WSR.
-
- Nowy(a)
a ja mam takie pokrętne pytanie, bo albo nie umiem szukać, albo nie ma tu takiej informacji
w przypadku, gdy zapisałam się na grafikę zaoczną, ale podobają mi się przedmioty również z innego kierunku, to czy jest możliwość (o ile harmonogram zajęć mi na to pozwoli) ubiegania się o miejsce na wykładzie/ćwiczeniach w grupie np fotografii ? i czy jest możliwość realizowania 2 kierunków naraz? Obecnie studiuję dziennie na innej uczelni, także nie mam jak realizować jednocześnie studium zaocznego i dziennego u Was.
bo w sumie grafika, grafiką, ale i fotografia mi się podoba, ale nie będę się zapisywać co 2 lata na kolejny kierunek u Was
w przypadku, gdy zapisałam się na grafikę zaoczną, ale podobają mi się przedmioty również z innego kierunku, to czy jest możliwość (o ile harmonogram zajęć mi na to pozwoli) ubiegania się o miejsce na wykładzie/ćwiczeniach w grupie np fotografii ? i czy jest możliwość realizowania 2 kierunków naraz? Obecnie studiuję dziennie na innej uczelni, także nie mam jak realizować jednocześnie studium zaocznego i dziennego u Was.
bo w sumie grafika, grafiką, ale i fotografia mi się podoba, ale nie będę się zapisywać co 2 lata na kolejny kierunek u Was
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Fotografia i grafika
Zajęcia obowiązkowe specjalizacji graficznej i fotograficznej w grupach zaocznych odbywają się w tym samym czasie (w niedziele od 10:00 do 18:45). Są jednak także w planie inne, fakultatywne, nieobowiązkowe zajęcia z zakresu fotografii (w soboty), na które może zapisać się każdy, nawet grafik .
-
- Nowy(a)
Re: Fotografia i grafika
Mam takie pytanko, jak się można zapisać na zajęcia?s_wojtkowski pisze:Zajęcia obowiązkowe specjalizacji graficznej i fotograficznej w grupach zaocznych odbywają się w tym samym czasie (w niedziele od 10:00 do 18:45). Są jednak także w planie inne, fakultatywne, nieobowiązkowe zajęcia z zakresu fotografii (w soboty), na które może zapisać się każdy, nawet grafik .
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Re: Fotografia i grafika
na te zajęcia będzie można się zapisać tak jak na wszystkie zajęcia, które odbywają się w soboty przez internet po rozpoczęciu roku szkolnego czyli po 19 wrześniajooooka pisze:Mam takie pytanko, jak się można zapisać na zajęcia?s_wojtkowski pisze:Zajęcia obowiązkowe specjalizacji graficznej i fotograficznej w grupach zaocznych odbywają się w tym samym czasie (w niedziele od 10:00 do 18:45). Są jednak także w planie inne, fakultatywne, nieobowiązkowe zajęcia z zakresu fotografii (w soboty), na które może zapisać się każdy, nawet grafik .