Witam wszystkich WSR-owcow.
Mam kilka pytań dotyczących WSR.
1) WSR to studium czy studia czy to i to jak wywnioskowałem z postów ludzi.
2) Jeśli studia to po nich mogę jedynie dostać dyplom (i ten bonus przy ocenach 4.0 czy jak to tam było)
3) Jak można dostać się do WSR . teraz do końca września musze wybrać przedmiot jaki będę zdawać na maturze (jest tu jakiś wymagany na dział Grafiki ??)
4) Jak wysoki jest poziom szkoły ??
5) Uczniowie WSR 1-2-3 roku czy łatwo można znaleźć jakaś prace w zawodzie (praktyki…) ?
6) Dlaczego wybraliście tą szkołę a nie inną która daje wam możliwość pochwalenia się wykształceniem wyższym ;]
Dzięki z góry za odpowiedzi . Pozdrawiam wszystkich WSR i kadrę wykładowców (itd.) macie ciekawy klimat na forum :]
+ 1 post
Kilka pytań dotyczących WSR
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
-
- Zawsze coś napisze
Re: Kilka pytań dotyczących WSR
1) WSR to studium czy studia czy to i to jak wywnioskowałem z postów ludzi.
studium
3) Jak można dostać się do WSR . teraz do końca września musze wybrać przedmiot jaki będę zdawać na maturze (jest tu jakiś wymagany na dział Grafiki ??)
przedmiot z matury nie wazny, wazne sa papierzyska o ktorych mowa w dziale rekrutacja i musisz sie dostac na imielin
1 pietro
5) Uczniowie WSR 1-2-3 roku czy łatwo można znaleźć jakaś prace w zawodzie (praktyki…) ?
jak bedziesz b.dobry to napewno znajdziesz
6) Dlaczego wybraliście tą szkołę a nie inną która daje wam możliwość pochwalenia się wykształceniem wyższym ;]
bo juz jedno takie mam
studium
przedmiot z matury nie wazny, wazne sa papierzyska o ktorych mowa w dziale rekrutacja i musisz sie dostac na imielin
1 pietro
jak bedziesz b.dobry to napewno znajdziesz
bo juz jedno takie mam