"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
wedlug tego co mowil Slawek wczoraj bedzie dodatkowy termin warsztatow learningowych dla dziennych, wedlug tego co dzisiaj jedyny termin to 08.10.2010. Co w przypadku kiedy ludzie nie wiedzieli, ze beda one przelozone o tydzien pozniej i maja zaplanowany ten czas z NIEMOZLIWOSCIA odbycia warsztatow?
-
- Nowy(a)
W ogóle to nie rozumiem tego szczerze mówiąc. Czy to nie jest pierwszy termin dla dziennych ten 8.10? W takim razie czemu zaoczni mają tyle tych terminów a dla nas jeden i to obowiązkowy itd itp? w ogóle to też trochę późno poinformowaliście (wiadomo, że nie jest to Wasza wina) ale powinien być jeszcze jeden termin. Pozdrawiam;)
-
- Zadomowił(a) się
My jako zaoczni nie mielismy zadnych dodatkowych terminow. Wrzesniowi zaoczni mogli podobnie jak wrzesniowi dzienni przyjsc na zajecia dla grup pazdziernikowych. Z pazdziernikowymi jest juz gorzej. Mamy mozliwosc przyjscia na zajecia dla Was, ale dosc logiczne, ze skoro uczymy sie zaocznie w tygodniu w wiekszosci wypadkow pracujemy, co dosc czesto uniemozliwia przybycie na taki termin.
-
- Nowy(a)
Nie rozumiem dlaczego szkoła zmienia termin warsztatów learningowych na dzień przed planowanym ich odbyciem się? :/ Chyba jasne,że skoro wybraliśmy szkołę zaoczną to mamy w ciągu tygodnia inne zajęcia : druga szkoła/praca..Niektórzy, w tym ja już zgłosili urlop na ten piątek po czym nagle okazuje się,że to jednak będzie przyszły tydzień-i takie kręcenie,przekładanie nie jest w pracy mile widziane :/ I jeszcze tylko jedne zajęcia gdy termin okazuje się tak wielu osobom kolidować :/ Naprawdę chyba szkoła troszkę na siłę robi te warsztaty i oby okazało się że to całe zamieszanie jest tego warte....
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O Warsztatach learningowych
Warsztaty learningowe są krótkie, ale treściwe i bardzo przydatne. Jest o co kruszyć kopię.
Niestety, zmiany terminów, jak wszędzie, zdarzają się. Przepraszamy za to, ale całkiem uniknąć sie tego nie da.
Warsztaty learningowe dla grup październikowych dziennych odbędą się, jak juz pisałem, 08/10/2010 (piątek) w godz. 09:00-12:00. Mogą na nie przyjść wszyscy, którzy w nich dotąd nie uczestniczyli (czy to Słuchacze dzienni, czy zaoczni).
Planuję uruchomienie jeszcze jednej grupy Warsztatów learningowych ostatniej szansy, w którąś z sobót październikowych, ale ten termin podam do publicznej wiadomości po 08/10/2010.
Niestety, zmiany terminów, jak wszędzie, zdarzają się. Przepraszamy za to, ale całkiem uniknąć sie tego nie da.
Warsztaty learningowe dla grup październikowych dziennych odbędą się, jak juz pisałem, 08/10/2010 (piątek) w godz. 09:00-12:00. Mogą na nie przyjść wszyscy, którzy w nich dotąd nie uczestniczyli (czy to Słuchacze dzienni, czy zaoczni).
Planuję uruchomienie jeszcze jednej grupy Warsztatów learningowych ostatniej szansy, w którąś z sobót październikowych, ale ten termin podam do publicznej wiadomości po 08/10/2010.
-
- Zadomowił(a) się
-
- Początkujący(a)
http://szkolareklamy.pl/ftopict-8152.htmljagalap pisze:Czy plan zajeć dla pierwszego roku jest może gdzieś na stronie jestem chora i chciałabym dowiedzieć się jakie są zajęcia dla Grafiki i kiedy obowiązkowe i fakultatywne ?
Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz
:*
-
- Początkujący(a)
Witajcie!
Jeżeli ktoś byłby uprzejmy napisać tutaj jeżeli zrezygnuję z jakiegoś przedmiotu informatycznego, byłbym bardzo wdzięczny. Ostatni wolny jaki został dostępny w moim terminie (który teraz mi pasuje) to Excel. Ostatecznie muszę wybrać owy przedmiot, jednak zauważyłem, że są ludzie którzy rezygnują ze swoich miejsc
Jeżeli ktoś byłby uprzejmy napisać tutaj jeżeli zrezygnuję z jakiegoś przedmiotu informatycznego, byłbym bardzo wdzięczny. Ostatni wolny jaki został dostępny w moim terminie (który teraz mi pasuje) to Excel. Ostatecznie muszę wybrać owy przedmiot, jednak zauważyłem, że są ludzie którzy rezygnują ze swoich miejsc
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Warsztaty informatyczne
Piotr tak mi odpisał:Gosja pisze:Wie ktoś może coś na temat egzaminów u Pana Ciechomskiego ?
Zebrał pracę w grupach z1 wrześniowych i poszedł :p
A co do wpisów do indeksu ? Cisza...
> Nie zgadzam sie z tym. Cały czas przypominałem iż o ocene mozna
> dowiadywac sie na maila (podalem na tablicy). Wpisy ustalilem z
> dziekanatem ze na najblizych mych zajeciach dokonam wpisow do
> protokolu (skany wypelnionego protokolu sa juz w dziekanacie) i
> wtedy ustalimy termin kiedy wpisze oceny do indeksu.