"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
nie ma na wszystkie pytania odpowiedzi dopóki się nie dowiemy
co do Twojego pytania to masz taką opcję...
1. od poniedziałku w grupach dziennych jest sesja poprawkowa płatna więc możesz tu się pojawić
2. w następną zjeździe 6,7 listopada będzie jeszcze dodatkowy termin poprawkowy i zostaną ściągnięci wykładowcy, którzy nie uczą Was w tym semestrze ale uczyli w zeszłym, więc spróbuj się dogadać z Panem Syrowatko
3. jeżeli jest to Twój jedyny warunek możesz zaliczyć go w następnej sesji ale będziesz miała ndst na ta chwile w indeksie i dzienniku
wybór należy do Ciebie
co do Twojego pytania to masz taką opcję...
1. od poniedziałku w grupach dziennych jest sesja poprawkowa płatna więc możesz tu się pojawić
2. w następną zjeździe 6,7 listopada będzie jeszcze dodatkowy termin poprawkowy i zostaną ściągnięci wykładowcy, którzy nie uczą Was w tym semestrze ale uczyli w zeszłym, więc spróbuj się dogadać z Panem Syrowatko
3. jeżeli jest to Twój jedyny warunek możesz zaliczyć go w następnej sesji ale będziesz miała ndst na ta chwile w indeksie i dzienniku
wybór należy do Ciebie
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
już minął taką odpowiedź dostałem od wykładowcykalibaru pisze:Kiedy jest ostateczny termin oddania prac zaliczeniowych z warsztatów learningowych?
ale prosiła o kontakt mailowy tak jak mieliście wysyłać do Niej prace
dla przypomnienia
b.ukleja@sensys.edu.pl
-
- Loża WSR
proponuję takie zapytanie napisać do Basi RymarowiczNieznany pisze:Ktoś może wie czy w tym semestrze będą kontynuowane warsztaty Toster?
b.rymarowicz@szkolareklamy.pl
ponieważ Ona się tym zajmuje
-
- Początkujący(a)
Witam serdecznie,
Z góry przepraszam jeśli pytanie już było
Pytanie moje wymaga dość szybkiej odpowiedzi, zostało mi kilka dni aby oddać deklarację przystąpienia do egzaminu zawodowego.
Deklaracja już pięknie wypełniona oprócz jednego pola, mianowicie "ODDZIAŁ/NUMER W DZIENNIKU" Co niby tam powinnam wpisać? Swoją specjalizację? 8O Bardzo proszę o odpowiedź i z góry dziękuję i gratuluję tym, którzy ogarnęli to na czas
Pytanie moje wymaga dość szybkiej odpowiedzi, zostało mi kilka dni aby oddać deklarację przystąpienia do egzaminu zawodowego.
Deklaracja już pięknie wypełniona oprócz jednego pola, mianowicie "ODDZIAŁ/NUMER W DZIENNIKU" Co niby tam powinnam wpisać? Swoją specjalizację? 8O Bardzo proszę o odpowiedź i z góry dziękuję i gratuluję tym, którzy ogarnęli to na czas
-
- Loża WSR
nic więcej nie wypisuj to zostaw namDepeszka pisze:Witam serdecznie,
-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
złociutka do 30 października masz termin złożenia deklaracji_Kaska_ pisze:Nie bylo mnie na rozpoczeciu, wiec sie nie orientuje, a tak czytam pytanie i probuje rozkminic czy mnie tez to dotyczy...Jak z pazdziernikowych zaocznych jestem to mnie tez obejmuje obowiazek zlozenia takiej deklaracji juz teraz? Czy dopiero w ostatnim semetrze?
no chyba ze nie chcesz zdawać tego egzaminu bo on oczywiście jest tylko dla chętnych
-
- Loża WSR
zajrzyj tuNieznany pisze:Ktoś może wie czy w tym semestrze będą kontynuowane warsztaty Toster?
http://www.kursyfoto.szkolareklamy.edu. ... -baginskim