"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zaczyna działać
W sprawie adresu mailowego niestety nie mogę pomóc, ale może ktoś się wypowie. Wiele osób z powodzeniem wysyłało swoje prace. Może ktoś się odezwie.
Ja natomiast mam problem ze zrozumieniem dlaczego nasze mapy myśli będą oceniane dopiero jak wejdą wszystkie prace ponieważ ocena ma wynikać z porównania tych prac i ich estetyki?
To tak jak by konkurs. No, a ja myślałam, że jest jakaś konkretna metoda na stworzenie tej mapy myśli, a przede wszystkim mapy mają pomagać temu kto je tworzy w zapamiętaniu, a nie w szlifowaniu się w pięknej estetyce.
Generalnie chodzi mi o to, że niektórzy ( w tym ja) złożyliśmy prace już bardzo dawno temu, a ocen jak nie było tak nie ma.
Identycznie jest w sprawie "niespodzianki" czyli testu OKE. Także nie ma wyników. Czy je przeoczyłam?
Nie sądzę abym wypadła wybitnie, pewnie kiepsko, ale jednak ciekawi mnie jak.
Ja natomiast mam problem ze zrozumieniem dlaczego nasze mapy myśli będą oceniane dopiero jak wejdą wszystkie prace ponieważ ocena ma wynikać z porównania tych prac i ich estetyki?
To tak jak by konkurs. No, a ja myślałam, że jest jakaś konkretna metoda na stworzenie tej mapy myśli, a przede wszystkim mapy mają pomagać temu kto je tworzy w zapamiętaniu, a nie w szlifowaniu się w pięknej estetyce.
Generalnie chodzi mi o to, że niektórzy ( w tym ja) złożyliśmy prace już bardzo dawno temu, a ocen jak nie było tak nie ma.
Identycznie jest w sprawie "niespodzianki" czyli testu OKE. Także nie ma wyników. Czy je przeoczyłam?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Wyniki będą!
Nie, nie ma jeszcze wyników. Ale będą.Ekiana pisze:Identycznie jest w sprawie "niespodzianki" czyli testu OKE. Także nie ma wyników. Czy je przeoczyłam?
-
- Początkujący(a)
Nie sensys tylko sensus - zły adres podany został.zielonyszerszen pisze:już minął taką odpowiedź dostałem od wykładowcykalibaru pisze:Kiedy jest ostateczny termin oddania prac zaliczeniowych z warsztatów learningowych?
ale prosiła o kontakt mailowy tak jak mieliście wysyłać do Niej prace
dla przypomnienia
b.ukleja@sensys.edu.pl
A więc: b.ukleja@sensus.edu.pl
-
- Zaczyna działać
http://www.zumi.pl/1890600,Simulation_G ... firma.htmlmarty pisze:i jeszcze prośba o adres mailowy do Alka Sierżęgi... Pozdrawiam
to nie było takie trudne..