Słuchacze i Absolwenci WSR,
mamy 3 wolne miejsce na 5-częściowe Warsztaty animacji, które poprowadzi w naszej szkole Tomasz Bagiński oraz specjaliści z Platige Image. Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany udziałem w nich, prosimy o pilny kontakt (dziś 03/11/2010 lub jutro 04/11/2010) z Czarkiem Szulcem (sobie znanymi kanałami, poprzez niniejszy topik lub telefonicznie via sekretariat WSR). Warunki, które powinniście spełniać są trzy: (1) wolne wszystkie listopadowe piątki i nawet jeszcze pierwszy grudniowy; (2) znajomość programów 3DsMax, Premiere, AfterEffects, PhotoShop lub pokrewnych; (3) chęci do pracy.
Więcej informacji o przedsięwzięciu:
http://www.szkolareklamy.edu.pl/article3478.html
http://max3d.pl/news.php?id=1441
Uwaga: informacja o zasadach rekrutacji, przesyłaniu prac czy udostępnianiu portfolio Was nie dotyczy.
3 wolne miejsca dla WSR na SuperTosterze z Tomkiem Bagińskim
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
-
- Nowy(a)
To są specjalnie miejsca dla WSR-owców? Niezależne od tej dwustuosobowej konkurencji?
Jeśli zgłaszałam się przez normalną rekrutację i się nie dostanę (patrząc na to jakie świetne rzeczy robią ludzie np. z max3d, prawdopodobieństwo dąży do zera), to czy mogę się zgłosić jeszcze raz? Przy czym nie znam Premiere, a AfterEffectsa dopiero niedawno zaczęłam się uczyć.
Jeśli zgłaszałam się przez normalną rekrutację i się nie dostanę (patrząc na to jakie świetne rzeczy robią ludzie np. z max3d, prawdopodobieństwo dąży do zera), to czy mogę się zgłosić jeszcze raz? Przy czym nie znam Premiere, a AfterEffectsa dopiero niedawno zaczęłam się uczyć.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Potwierdzenie możliwości udziału w warsztatach
Mimo wszystko możesz się zgłosić. Zadzwoń do Cezarego via sekretariat WSR - dziś.Karoliina pisze:To są specjalnie miejsca dla WSR-owców? Niezależne od tej dwustuosobowej konkurencji?