Aparat na początek... ?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Aparat na początek... ?
Witam, jaki aparat polecacie na początek
-
- Zadomowił(a) się
-
- Zadomowił(a) się
Hem, jeśli nie masz zadnych konkretnych wymagan, procz tych cenowych to...I tak ciezko cos doradzic.
Mozesz popatrzec na Nikona D3000, Pentaxa K-X, Canona 450D... No i sa jeszcze Soniaki, ale tego osobiscie nie polecam. Z tych wymienionych wyzej chyba Canon najlepszy, choc sama wole Nikony. Poczytaj recenzje, pomacaj w sklepie i sie zastanow, jakby nie patrzyl to jest troche kasy.
Mozesz popatrzec na Nikona D3000, Pentaxa K-X, Canona 450D... No i sa jeszcze Soniaki, ale tego osobiscie nie polecam. Z tych wymienionych wyzej chyba Canon najlepszy, choc sama wole Nikony. Poczytaj recenzje, pomacaj w sklepie i sie zastanow, jakby nie patrzyl to jest troche kasy.
-
- Zadomowił(a) się
Nie pasuje mi ergonomia, jakosc wykonanania, to jak sobie radzi w ciezszych warunkach oswietleniowych. Na tyle na ile mialam stycznosc zaden z ich aparatow mnie nie przekonal. Moze te z wyzszej polki, bardziej zaawansowane sa lepsze- ja zazwyczaj mialam do czynienia z takimi od 2 do 4 tys.
No ale tak jak mowilam, indywidualna sprawa, mi sie nie podoba- ktos inny moze byc zachwycony.
Co czlowiek to opinia. Jeden lubi Nikosia, drugi Canona, trzeci Pentaxa.
No ale tak jak mowilam, indywidualna sprawa, mi sie nie podoba- ktos inny moze byc zachwycony.
Co czlowiek to opinia. Jeden lubi Nikosia, drugi Canona, trzeci Pentaxa.