Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
-
- Czasami coś napisze
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
-
- Czasami coś napisze
-
- Początkujący(a)
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopic-8270-15.htmlkoscinski pisze:Czy wiadomo kiedy można zaliczać poprawkę Z idei współczesnych? Mam termin płatny tylko nie wiem kiedy. I rzecznictwo prasowe ktoś wie jaki jest kalendarz zaliczeń płatnych?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Nawet nie myśl w ten sposób
Nie doszło. Mój adres mailowy jest taki: wojtkowski (at) szkolareklamy.plAugustanna pisze:No to poszło :]s_wojtkowski pisze:Nie dostałem. Prześlij jeszcze raz.Augustanna pisze:Sławku, byłabym wdzięczna, jakbyś odpowiedział mi na maila :<
Albo po prostu dał znać, że go w ogóle dostałeś...
Nawet nie myśl w ten sposób.koscinski pisze:Dzięki, mam małe możliwości poszukiwawcze po forum w tym momencie.
Czyli zrywka z pracy jak chcemy zaliczyć?
Podanie dwóch terminów III terminu oznacza, że jak nie zaliczę pierwszy raz to mogę przyjść kolejny tak?
-
- Czasami coś napisze
Re: Nawet nie myśl w ten sposób
I dokładnie na ten adres słałam. Poszło znowu.s_wojtkowski pisze:Nie doszło. Mój adres mailowy jest taki: wojtkowski (at) szkolareklamy.plAugustanna pisze:No to poszło :]s_wojtkowski pisze:Nie dostałem. Prześlij jeszcze raz.Augustanna pisze:Sławku, byłabym wdzięczna, jakbyś odpowiedział mi na maila :<
Albo po prostu dał znać, że go w ogóle dostałeś...
-
- Zadomowił(a) się
Sławku, mam sprawkę... czy jest możliwe żebym jutro nie przyjeżdżała do szkoły jedynie po wpis od Pana Wegnera? Mój indeks jest w sekretariacie, dałoby radę żeby Pan Wegner sam wpisał ocenę? Bo jutro pracuję i jeśli mam się zerwać w czwartek na idee (mam nadzieję, że to będzie możliwe) to wolałabym jutro nie kombinować...
A jeśli chodzi o pracę to opisałam rozprawę dot. firmy Gerda - Pan Wegner powinien pamiętać o co chodzi...
Z góry dzięki za odpowiedź,
Pozdro
A jeśli chodzi o pracę to opisałam rozprawę dot. firmy Gerda - Pan Wegner powinien pamiętać o co chodzi...
Pozdro
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Wpis u Wegnera
Spróbuję załatwić Ci ten wpis u Wegnera.a_anka pisze:Sławku, mam sprawkę... czy jest możliwe żebym jutro nie przyjeżdżała do szkoły jedynie po wpis od Pana Wegnera? Mój indeks jest w sekretariacie, dałoby radę żeby Pan Wegner sam wpisał ocenę? Bo jutro pracuję i jeśli mam się zerwać w czwartek na idee (mam nadzieję, że to będzie możliwe) to wolałabym jutro nie kombinować...
Pozdro