Listy studentów przydzielonych do nowych grup zajęciowych w Instytucie Dziennikarstwa na ten semestr zamieszczone są na forum w zakładce "komunikaty". W związku z tym, że nie wiem kto kryje się pod nickiem "ksks", inaczej pomóc nie umiemksks pisze:Ja mam pytanie [choć może powinnam to widzieć ?:)]
Jako, że jestem "marcowa", do której grupy jestem przypisana?
Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zawsze coś napisze
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Tak, teraz już są wszystkie
Teraz już tak.alicja pisze:Czy to są wszystkie zajęcia piatkowo sobotnie dla instytutu?
-
- Bywalec
-
- Zadomowił(a) się
-
- Zawsze coś napisze
Wszyscy studenci, którzy podeszli do poprawki dn. 03/02/2011 zaliczyli ją!!!koscinski pisze:Prooooosim żeby pocisnąć pana od idei o wyniki egzaminu poprawkowego!
Ja muszę ustalić terminarz z góry i jeżeli mam brać pod uwagę poprawkę w przyszły czwartek to MUSZĘ to wiedzieć, czy zaliczyłam czy nie
Jeśli chcesz wiedzieć na jaka ocenę, to zapraszam do zakładki "wyniki zaliczeń".
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O spodziewaniu się wpisów z IW
To wie tylko Doris. Będzie w sekretariacie w czwartek, czyli dokładnie wtedy co dr Andrzej Stępnik w szkole (prowadzi w tym semestrze w WSR zajęcia pt. Człowiek i świat współczesny).alicja pisze:Czy zostawiając indeks w sekretariacie możemy spodziewać się wpisu z ideei współczesnych?
-
- Zawsze coś napisze
Jeśli masz pozytywna ocenę i zostawisz indeks przed czwartkiem to mogę spróbować ten wpis uzyskać za Ciebie. Mamy ten komfort, że wykładowca prowadzi zajęcia w WSR właśnie w czwartki. Ewentualnie zapraszam w czwartek po zdobycie wpisu osobiściealicja pisze:Czy zostawiając indeks w sekretariacie możemy spodziewać się wpisu z ideei współczesnych?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Terminy poprawy z Idei współczesnych
Trzeci termin był w miniony czwartek. Czwarty termin będzie w najbliższy czwartek. Zajrzyj do terminarza sesji poprawkowej [jest w topiku -> Plan zajęć (semestr jesienno-zimowy 2010/2011)].Wiciu pisze:czy będzie może jakiś 3 termin poprawki z idei??
co z ludźmi którzy niestety nie będą mogli się pojawić?
Kto nie da rady zaliczyć przedmiotu mimo tylu terminów (w sumie pięciu, bo był jeszcze termin zerowy) jest skazany na indywidualne umawianie się z Wykładowcą.
-
- Zadomowił(a) się
Re: Terminy poprawy z Idei współczesnych
Sławku, a jak to wygląda w praktyce? Bo mnie jakiś pech prześladuje Wzięłam wolne na czwartek a wczoraj zabrało mnie pogotowie... dobrze, że w telefonie jest net prędko mnie nie wypuszczą z tego co mówi lekarz i będę mieć wszystkie potrzebne zaświadczenia, zwolnienia, wypis itp... dodatkowo wysłałam pracę do Pana Woźniaka i widziałam, że opisał żebym wysłała jeszcze raz w pdf (może się nie otworzyło, bo mam open office) a będę mogła wysłać dopiero jak wyjdę ze szpitala. Reszta przedmiotów zaliczona, więc pozostają mi tylko te dwa.s_wojtkowski pisze:Trzeci termin był w miniony czwartek. Czwarty termin będzie w najbliższy czwartek. Zajrzyj do terminarza sesji poprawkowej [jest w topiku -> Plan zajęć (semestr jesienno-zimowy 2010/2011)].Wiciu pisze:czy będzie może jakiś 3 termin poprawki z idei??
co z ludźmi którzy niestety nie będą mogli się pojawić?
Kto nie da rady zaliczyć przedmiotu mimo tylu terminów (w sumie pięciu, bo był jeszcze termin zerowy) jest skazany na indywidualne umawianie się z Wykładowcą.
-
- Ekspert