Cyfrowe techniki fotograficzne
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Cyfrowe techniki fotograficzne
Czy mógłby mi ktoś przypomnieć maila, na który trzeba wysłać swoje dane, aby otrzymać temat pracy zaliczeniowej z cyfrowych technik fotograficznych?
-
- Nowy(a)
cyfrowe.techniki@gma​il.com
Proszę cyfrowe.techniki@gma​il.com
Tylko ja osobiście nic nie dostałam po wysłaniu tego maila. Nie wiem jak inni.
Pozdrawiam
Tylko ja osobiście nic nie dostałam po wysłaniu tego maila. Nie wiem jak inni.
Pozdrawiam
-
- Zaczyna działać
Re: Cyfrowe techniki fotograficzne
gnievko pisze:Czy mógłby mi ktoś przypomnieć maila, na który trzeba wysłać swoje dane, aby otrzymać temat pracy zaliczeniowej z cyfrowych technik fotograficznych?
Nie było mnie na tych zajęciach, dlatego zapytam - 'swoje dane', czyli imię, nazwisko, specjalizację i rok, czy coś więcej? .
-
- Nowy(a)
Re: Cyfrowe techniki fotograficzne
Imię, nazwisko, specjalizacja i rok. i nic więcej ))Kingula pisze:gnievko pisze:Czy mógłby mi ktoś przypomnieć maila, na który trzeba wysłać swoje dane, aby otrzymać temat pracy zaliczeniowej z cyfrowych technik fotograficznych?
Nie było mnie na tych zajęciach, dlatego zapytam - 'swoje dane', czyli imię, nazwisko, specjalizację i rok, czy coś więcej? .
-
- Początkujący(a)
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
na tą chwile nie ma odpowiedzi na Wasze pytania ponieważ Szymony dwa nie ustaliły jeszcze tegonavaru pisze:Może tak się stać że będzie 3 godzinne zajęcie rano a później w studio. Ale to jeszcze nie wiadomomaljustyna pisze:a co z cyfrowymi na najbliższym zjeździe? zajęcia normalnie odbędą się? czy są połączone z Portretem w studiu u Szymona?
jak tylko będzie coś wiadomo to zamieścimy info