FOTO dzienne 2011/2012
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
FOTO dzienne 2011/2012
Ktoś się wybiera od października na dzienne foto? Pozdro
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
wiem że matury nie trzeba, tylko myślałam, że z maturą mam większe szanse. A jak tak to kurcze ile dokumentów trzeba dać? Świadectwo i coś jeszcze? To takie pozwolenie lekarza też? Czy jak mam wadę wzroku (małą) to już się nie nadaję??? Na ten dzień otwarty to mogę iść w okularach czy soczewki se wytrzasnąć skądś? W sensie nie będą krzywo patrzeć na okularnicę?
-
- Początkujący(a)
Tzn jak nie trzeba to ja też sobie odpuściłam i choć do innych szkół jest potrzebne to go nie zrobiłam. Bo zakładam, że się tu dostanę. Jak w ogóle nie ma żadnych kryteriów to na pewno. Tylko że ja naprawdę chcę się zająć fotografią, a na takie studium mogą iść po to, żeby nie siedzieć w domu po prostu....
-
- Bywalec
AniaK pisze:wiem że matury nie trzeba, tylko myślałam, że z maturą mam większe szanse. A jak tak to kurcze ile dokumentów trzeba dać? Świadectwo i coś jeszcze? To takie pozwolenie lekarza też? Czy jak mam wadę wzroku (małą) to już się nie nadaję??? Na ten dzień otwarty to mogę iść w okularach czy soczewki se wytrzasnąć skądś? W sensie nie będą krzywo patrzeć na okularnicę?
Jestem na foto, noszę okulary, nie jedna i nikt się krzywo na nikogo nie patrzy
-
- Początkujący(a)
a co do tego zaświadczenia lekarskiego....
co tam musi być? że jak się nazywam, gdzie mieszkam, mam 20 lat, podobno mam depresję, której nie czuję, mam wadę wzroku 1,25 i poza tym się nadaję?
więcej zachodu niż to potrzebne... a jak ktoś się "nie nadaje" to da w łapę lekarzowi i już. w ogóle bez sensu...
co tam musi być? że jak się nazywam, gdzie mieszkam, mam 20 lat, podobno mam depresję, której nie czuję, mam wadę wzroku 1,25 i poza tym się nadaję?
więcej zachodu niż to potrzebne... a jak ktoś się "nie nadaje" to da w łapę lekarzowi i już. w ogóle bez sensu...
-
- Loża WSR
zaświadczenie nie będzie potrzebne w tym roku przy składaniu dokumentówAniaK pisze:a co do tego zaświadczenia lekarskiego....
-
- Loża WSR
dokumenty które trzeba złożyć to :AniaK pisze:ODP: potrzeba to zaświadczenie lekarskie! i CV i list motywacyjny.
a czy jak nic nie trzeba umieć właściwie do WSR to tamtejsi uczniowie sobie nie odpuszczają? bo nawet portfolio nie potrzeba co mnie bardzo martwi...
- świadectwo ukończenia szkoły średniej
- list motywacyjny
- CV
- 4 zdjęcia
- oraz dowód wpłaty wpisowego 300 zł