"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
-
- Zawsze coś napisze
Re: Organizacja reklamy + Prawo reklamy
Slawku, zapytam jeszcze raz, bo zginalem w gaszczu innych watkow.s_wojtkowski pisze: Zajęcia z Organizacji reklamy zaliczacie poprzez napisanie próbnego egzaminu ....
Czy moge dostac dostep do forum Technik organizacji reklamy?
Jestem na 2 roku, ale egzamin bede zdawal w styczniu. Jednak forum przydaloby sie do zaliczenia "Organizacji reklamy".
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Jasna sprawa. Rzecz już / wreszcie załatwiona.maland pisze:Czy moge dostac dostep do forum Technik organizacji reklamy?
Jestem na 2 roku, ale egzamin bede zdawal w styczniu. Jednak forum przydaloby sie do zaliczenia "Organizacji reklamy".
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Gry i zabawy dla grup dziennych
Jak zadawałeś to pytanie, to jeszcze tej listy zwycięzców nie było. Ale teraz już jest - w topiku Promocja: konkursy, gry & zabawy dla grup dziennych na Forum naukowym.Baster pisze:Małe pytanko.
Albo gdzieś przeoczyłem, albo jestem ślepy (właściwie to jest jedno i to samo), ale gdzie i czy są na forum wymienione osoby, które wygrały ostatni konkurs z Promocji (na najlepszy dowcip).
pozdrawiam
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Zamieściłem...
Zgodnie z ustaleniami zamieściłem szczegółowy terminarz zajęć specjalnych w WSR (Techniki sprzedaży, Warsztaty negocjacyjne, Warsztaty internetowe) realizowanych w czerwcu i lipcu 2011. Szukajcie go w najważniejszych wątkach na forum Ogłoszenia dla Słuchaczy WSR.zielonyszerszen pisze:jutro SW zamieści na forum podział na grupy, terminy oraz godziny
na pewno będą to 2 soboty i niedziele
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
jestem po rozmowie telefonicznej z Panem Świątkowskim i wyniki podane będą jutro po południuanhelito pisze:Ponawiam pytanie o oceny z prac z psychifizjologii widzenia.
Kiedy je poznamy? mialy byc w miniony piatek na forum.
W ndz jest egz i duzo osob nie wie czy ma sie do niego przygotowywac czy moze zaliczy przedmiot dzieki ocen z prac domowych.
czy ktos moze udzielic infomacji w tej kwestii.
dzieki,
A
-
- Loża WSR
estem po rozmowie telefonicznej z Panem Świątkowskim i wyniki podane będą jutro po południumaland pisze:wydaje mi sie ze padlo stwierdzenie do konca tygodnia.zecer pisze: Nie mogę znaleźć na forum proponowanych ocen z psychofizjologi widzenia, miały być zamieszczone do piątku.
wiec pewnie beda po niedzieli
-
- Początkujący(a)
dziękować i czekać na ocenyzielonyszerszen pisze:jestem po rozmowie telefonicznej z Panem Świątkowskim i wyniki podane będą jutro po południuanhelito pisze:Ponawiam pytanie o oceny z prac z psychifizjologii widzenia.
Kiedy je poznamy? mialy byc w miniony piatek na forum.
W ndz jest egz i duzo osob nie wie czy ma sie do niego przygotowywac czy moze zaliczy przedmiot dzieki ocen z prac domowych.
czy ktos moze udzielic infomacji w tej kwestii.
dzieki,
A
A.
-
- Początkujący(a)
-
- Nowy(a)
Oj sorry - wkleiło mi się nie tu, gdzie potrzeba
Ja ponawiam pytanie mojego przedmówcy, który został zapomniany gdzieś hen, hen daleko (chyba) nie uzyskawszy odpowiedzi - REKLAMA TV i ilość ocen.
TEST - wiadomo, że nas czeka, ale co poza tym? Czy wystarczy jedna dodatkowa ocena z jednej z zadanych prac?
Baaaardzo proszę o pomoc i z góry za nią dziękuję
[/u]
Ja ponawiam pytanie mojego przedmówcy, który został zapomniany gdzieś hen, hen daleko (chyba) nie uzyskawszy odpowiedzi - REKLAMA TV i ilość ocen.
TEST - wiadomo, że nas czeka, ale co poza tym? Czy wystarczy jedna dodatkowa ocena z jednej z zadanych prac?
Baaaardzo proszę o pomoc i z góry za nią dziękuję
[/u]
-
- Początkujący(a)
Z tego co mi powiedział osobiście AW TEST występuje tylko jako ostatnia deska ratunku w ostatnim terminie (III płatny). A ja osiołek, nie zapytałem się przy okazji co z tą ilością prac.
W ciągu roku coś mi się obiło o uszy,że minimum to jedna sztuka. Lecz pod koniec roku zmieniły się zasady i potrzebne są 3 oceny cząstkowe z przedmiotów. Nie ze wszystkich, np. Photoshop, Illustrator; więc tu na forum podejmuje próby uzyskania informacji co z tym RTV
Dla tych nieuważnych jak ja: AW na zajęciach mówił że termin przyniesienia prac jest wydłużony gdyż jeszcze na sesjach będziemy normalnie omawiać kolejne tematy.
W ciągu roku coś mi się obiło o uszy,że minimum to jedna sztuka. Lecz pod koniec roku zmieniły się zasady i potrzebne są 3 oceny cząstkowe z przedmiotów. Nie ze wszystkich, np. Photoshop, Illustrator; więc tu na forum podejmuje próby uzyskania informacji co z tym RTV
Dla tych nieuważnych jak ja: AW na zajęciach mówił że termin przyniesienia prac jest wydłużony gdyż jeszcze na sesjach będziemy normalnie omawiać kolejne tematy.
-
- Zawsze coś napisze
[quote="s_wojtkowski] sprawa załatwiona.[/quote]
Dziekowac!
Dziekowac!