Grafika zaoczna 2011 od września.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Grafika zaoczna 2011 od września.
Ktoś tu w ogóle na ten kierunek idzie?
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
-
- Nowy(a)
witam
jakos nie umiem sie zdecydowac czy zaczac od wrzesnia czy od pazdziernika... slyszalem, ze jesli zacznie sie od wrzesnia to egzaminy koncza sie w polowie czerwca, a jak od pazdziernika to konczy sie pod koniec czerwca, czyli teoretycznie: idac od wrzesnia zaczyna sie nauke miesiac wczesniej a konczy sie rok tylko 2 tygodnie wczesniej od grupy pazdziernikowej?
jakos nie umiem sie zdecydowac czy zaczac od wrzesnia czy od pazdziernika... slyszalem, ze jesli zacznie sie od wrzesnia to egzaminy koncza sie w polowie czerwca, a jak od pazdziernika to konczy sie pod koniec czerwca, czyli teoretycznie: idac od wrzesnia zaczyna sie nauke miesiac wczesniej a konczy sie rok tylko 2 tygodnie wczesniej od grupy pazdziernikowej?
-
- Loża WSR
to nie chodzi kiedy są egzaminy....bo wszyscy mają w tym samym czasieedamskii pisze:witam
postaram się tak pokrótce wyjaśnić
po 1
wakacje są albo lipiec sierpień lub sierpień wrzesień
po 2
osoby zaczynające we wrześniu mają przez miesiąc wrzesień zajęcia warsztatowe techniki sprzedaży i warsztaty internetowe i ....
od października wszyscy już łączycie się w grupy specjalizacyjne i do czerwca realizujecie program w specjalizacjach
po sesji egzaminacyjnej wrześniowi jadą na wakacje a październikowi realizują warsztaty, które miały osoby we wrześniu
i to jest ta różnica między wrześniem a październikiem
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
I ja się melduję jako przyszła uczennica tego kierunku (formalnie to już nią jestem od połowy maja hihihi)
mnie tylko ciekawi kiedy doczekam się dostępu do forum naukowegom... ;x
wgl, od kiedy zaczynają się zapisy na zajęcia no i... ile trwają warsztaty wrześniowe (w sensie w jakich godzinach mogę się ich spodziewać?) - jakoś nie mam siły już przekopywać po raz setny forum
wgl, od kiedy zaczynają się zapisy na zajęcia no i... ile trwają warsztaty wrześniowe (w sensie w jakich godzinach mogę się ich spodziewać?) - jakoś nie mam siły już przekopywać po raz setny forum
-
- Loża WSR
dostęp do forum dostaniesz po rozpoczęciu nauki i podpisania umowyAgnes_L pisze:I ja się melduję jako przyszła uczennica tego kierunku (formalnie to już nią jestem od połowy maja hihihi)
zajęcia prawdopodobnie będą 2 razy sob i niedz od 9 do 15