"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
zajrzyj tutajTwister13 pisze:o ktorej godzinie jest uroczyste zakonczenie roku 25 ????
czy beda podawane jakies ważne informacje na temat przyszlego roku czy to tylko taka uroczystosc ?????
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#174191
-
- Początkujący(a)
mam dużą prośbe, znaczy czy się w ogóle da.
Ponieważ telefon nie działa do dziekanatu/sekretariatu, pytam tu czy jest możliwość zamiany grup? Ponieważ jestem zapisana na lipiec, a niestety nie mam możliwości być na pierwszym zjeździe, czy jest możliwość zapisania się do grupy wrześniowej na zajęcia (TS i WI jak dobrze pamiętam) wiem że zapisy ruszą od września. Albo będzie mi wybaczone, że nie będę na pierwszym zjeździe...na dwa.
proszę o odpowiedź na to skomplikowane pytanie
Ponieważ telefon nie działa do dziekanatu/sekretariatu, pytam tu czy jest możliwość zamiany grup? Ponieważ jestem zapisana na lipiec, a niestety nie mam możliwości być na pierwszym zjeździe, czy jest możliwość zapisania się do grupy wrześniowej na zajęcia (TS i WI jak dobrze pamiętam) wiem że zapisy ruszą od września. Albo będzie mi wybaczone, że nie będę na pierwszym zjeździe...na dwa.
-
- Loża WSR
jeżeli chcesz przenieść na wrzesień te zajęcia to tylko krótkie podanie o przeniesienieGosza pisze:mam dużą prośbe, znaczy czy się w ogóle da.
co do obecności to proponuję zadzwonić w sobotę do szkoły około 13:30 i dowiedzieć się od wykładowcy (przez dziewczyny z sekretariatu) jak z obecnościami
-
- Początkujący(a)
-
- Zawsze coś napisze
-
- Zawsze coś napisze
Chcielibyśmy wydawać Wam wszytkie dokumenty w tak zwanym pakieciku, ale dyplomy z winkami OKE będą dopiero w sierpniu. Dlatego jeśli pisałeś egzamin poczekaj jeszcze chwilę, natomiast jeśli nie to świadectwo ukończenia WSR będzie do odebrania jeszcze w lipcu.kalibaru pisze:Zaliczyłem wszystko, kiedy będzie można odebrać świadectwo ukończenia szkoły?
-
- Loża WSR
-
- Zawsze coś napisze
-
- Nowy(a)
-
- Czasami coś napisze
dzięki za odpowiedź.nitka pisze:Na praktykach powinnaś spędzić nie mniej niż 160 h.
Abyś miała zaliczone praktyki, musisz mieć je wpisane w indeksie (na ostatnich stronach jest miejsce na wpis, w którym powinny znaleźć się: pieczątka oraz nazwa zakładu praktyk, ocena, ilość godzin, podpis opiekuna, oraz opis Twoich zajęć)
a ten podpis opiekuna z wsr czy z firmy w której robie praktyki?