FOTO zaoczne październik 2011/2012
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
-
- Zawsze coś napisze
-
- Loża WSR
dokładnie takmalaa pisze:Tylko ja nie otrzymalam jeszcze zadnej umowy, dopiero zaczne tutaj nauke od pazdziernika...Czyli mam rozumiec ze taka umowe otrzymam dopiero w momencie kiedy rozpoczne nauke ?
na rozpoczęciu nauki dostaniesz umowę i po oddaniu jej podpisanej otrzymasz legitymację i indeks
umowę podpisujesz na 1 rok z możliwością przedłużenia na następny jeżeli nie zmienisz formy płatności
-
- Nowy(a)
-
- Zaczyna działać
chodzi mi o tę wypowiedźzielonyszerszen pisze:dokładnie takmalaa pisze:Tylko ja nie otrzymalam jeszcze zadnej umowy, dopiero zaczne tutaj nauke od pazdziernika...Czyli mam rozumiec ze taka umowe otrzymam dopiero w momencie kiedy rozpoczne nauke ?
na rozpoczęciu nauki dostaniesz umowę i po oddaniu jej podpisanej otrzymasz legitymację i indeks
umowę podpisujesz na 1 rok z możliwością przedłużenia na następny jeżeli nie zmienisz formy płatności
-
- Loża WSR
jeżeli chciałbyś zmienić formę płatności w następnym roku to do starej umowy trzeba będzie zrobić aneks i to wszystkofeliksm pisze:czy to znaczy, że jeśli będę chciał w tym roku zapłacić całość z góry, a w przyszłym ratalnie to już nie będę mógł przedłużyć umowy ?
jeżeli nie zmienisz formy płatności umowa automatycznie przedłuża się o rok
-
- Loża WSR
Re: ?
w grupach zaocznych to z tymi językami jest słabosajoss pisze:Ja też mam zamiar iść na ten kierunek, od października..., tylko musze sie zapisać wreszcie....
Dobrze by było poznać się jeszcze przed rozpoczęciem
A ktoś wie, jak jest z językami obcymi? Ile godzin może być, i czy są rożne poziomy?
angielski obowiązkowy na poziomach od 1 do 8
co d drugiego języka to od 2 semestrów zbiera się tylko grupa na hiszpański
pozostałe nie działają
w grupach dziennych natomiast są wszystkie czyli rosyjski, hiszpański, włoski, niemiecki, francuski i te języki są na 2 poziomach podstawowym i średniozaawansowanym