"Pytajnik" ;-)

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
Loku311
Nowy(a)

Post autor: Loku311 » 03 wrz (sob) 2011, 19:40:35

oki Dzięki :wink:

dobruska
Nowy(a)

Post autor: dobruska » 03 wrz (sob) 2011, 23:58:04

Witam, mam pytanie odnośnie warsztatów negocjacyjnych. Nie mogłam uczestniczyć w nich w lipcu (jestem "absolwentem", tzn zdałam egzamin zawodowy), jedyne co mi zostało do zaliczenia to właśnie warsztaty negocjacyjne. Wiem , że jest możliwość ewentualnego odrobienia warsztatów 10/11, 17/18 września, jednak nie mogłabym być na pierwszym zjeździe. mam też pytanie czy jest możliwość przepisania oceny z przedmiotu podobnego?(techniki negocjacji i mediacji w wymiarze 30 h prowadzone na Politechnice Warszawskiej).Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

DorotaS
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: DorotaS » 04 wrz (ndz) 2011, 08:21:26

dobruska pisze:Witam, mam pytanie odnośnie warsztatów negocjacyjnych. Nie mogłam uczestniczyć w nich w lipcu (jestem "absolwentem", tzn zdałam egzamin zawodowy), jedyne co mi zostało do zaliczenia to właśnie warsztaty negocjacyjne. Wiem , że jest możliwość ewentualnego odrobienia warsztatów 10/11, 17/18 września, jednak nie mogłabym być na pierwszym zjeździe. mam też pytanie czy jest możliwość przepisania oceny z przedmiotu podobnego?(techniki negocjacji i mediacji w wymiarze 30 h prowadzone na Politechnice Warszawskiej).Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

Witam,
aby zaliczyć warsztaty negocjacyjne musiałaby być na wszystkich zajęciach w oba weekendy. Dlatego może lepiej spróbuj przepisać sobie ocenę z podobnie brzmiącego przedmiotu. Musisz tylko pojawić się w szkole 10.09, porozmawiać z wykładowcą na ten temat i jeśli się zgodzi to napisać podanie.

Loku311
Nowy(a)

Post autor: Loku311 » 04 wrz (ndz) 2011, 17:02:44

czemu nie moge wejść na forum o temacie Ogólne WSR itd. ?? :/
Prosiłam o dostęp do forum naukowego wczoraj i nadal nic...

aemaja
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: aemaja » 04 wrz (ndz) 2011, 18:09:20

mam dokładnie to samo? Kiedy możemy się spodziewać tego dostępu skoro już jutro mają ruszyć zapisy do grup białych i czarnych?

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 04 wrz (ndz) 2011, 20:31:29

aemaja pisze:mam dokładnie to samo? Kiedy możemy się spodziewać tego dostępu skoro już jutro mają ruszyć zapisy do grup białych i czarnych?
spokojnie do jutra do 12 Pan Sławomir udzieli dostępu :)

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Spoko loko luz i spontan

Post autor: s_wojtkowski » 04 wrz (ndz) 2011, 21:50:07

Wszyscy, którzy do tego dnia i godziny (2011/09/04, 21:45) wystąpili o dostęp do Forum Naukowego - już go mają. Wnioski, które wpłyną w najbliższych godzinach, będą rozpatrzone jutro (2011/09/05) przed godziną 12:00.

phela
Nowy(a)

Post autor: phela » 04 wrz (ndz) 2011, 23:40:33

Jezeli zaczynam szkole od pazdziernika to moge juz prosic o dostep do forum naukowego ?

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 05 wrz (pn) 2011, 09:41:40

phela pisze:Jezeli zaczynam szkole od pazdziernika to moge juz prosic o dostep do forum naukowego ?
prosić możesz ale dostęp uzyskasz dopiero po rozpoczęciu roku szkolnego :)

Agnes_L
Nowy(a)

Post autor: Agnes_L » 05 wrz (pn) 2011, 11:53:50

Moje pytanie może wydać się trochę głupiutkie, ale... :oops:

Czy jest możliwość płacenia czesnego poprzez przelew internetowy?
Jeśli tak, to co najlepiej wpisać w tytule przelewu, aby nie było potem problemów formalnych, że się nie wpłaciło czy tym podobne. :P

I jeszcze takie jedno, à propos wpłat za czesne.... Wybrałam płatność w formie 12 rat i mam mały problem, że wpłaty te powinny wpłynąć do 8mego każdego nowego miesiąca, a ja wypłatę z pracy dostaję do 10-go każdego miesiąca... Czy jest możliwość napisania podania o to bym miała możliwość zapłaty powiedzmy do 11-go każdego miesiąca?

To by było na tą chwilę tyle :)

Matka_Teresa
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Matka_Teresa » 05 wrz (pn) 2011, 12:50:34

Agnes_L pisze:Moje pytanie może wydać się trochę głupiutkie, ale... :oops:

Czy jest możliwość płacenia czesnego poprzez przelew internetowy?
Jeśli tak, to co najlepiej wpisać w tytule przelewu, aby nie było potem problemów formalnych, że się nie wpłaciło czy tym podobne. :P

I jeszcze takie jedno, à propos wpłat za czesne.... Wybrałam płatność w formie 12 rat i mam mały problem, że wpłaty te powinny wpłynąć do 8mego każdego nowego miesiąca, a ja wypłatę z pracy dostaję do 10-go każdego miesiąca... Czy jest możliwość napisania podania o to bym miała możliwość zapłaty powiedzmy do 11-go każdego miesiąca?

To by było na tą chwilę tyle :)
Pytałem o to w sekretariacie. Po prostu napisz swoje imię, nazwisko, i która rata (za jaki miesiąc) - podobno wystarczy.

Na drugie pytanie ci nie odpowiem, ale najszybciej chyba będzie jak zadzwonisz do sekretariatu. Czy jakoś tak... :)

maljustyna
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: maljustyna » 05 wrz (pn) 2011, 14:09:23

czy rozpoczęcie dla IIroku (październikowi) będzie miało taki sam harmonogram jak wrześniowych? i co wtedy, jeśli ktoś nie da rady??

Agnes_L
Nowy(a)

Post autor: Agnes_L » 05 wrz (pn) 2011, 15:09:23

Matka_Teresa pisze: Pytałem o to w sekretariacie. Po prostu napisz swoje imię, nazwisko, i która rata (za jaki miesiąc) - podobno wystarczy.

Na drugie pytanie ci nie odpowiem, ale najszybciej chyba będzie jak zadzwonisz do sekretariatu. Czy jakoś tak... :)
O, dzięki wielkie :)
dopisze może jeszcze z jakiej specjalizacji, tak dla pewności xD

Kurczę, to chyba jak będą teraz warsztaty w weekend to się przejdę i zapytam, za ten miesiąc jeszcze mam pieniądze na szczęście 8)

testowo123
Nowy(a)

Post autor: testowo123 » 06 wrz (wt) 2011, 09:10:25

Witam.

Pytanie umiescilem pierwotnie w sekcji "Rekrutacja", jako ze jestem moze przyszlym "rekrutem". Tam nie znalazlo jednak zbyt wiele uwagi, wiec umieszczam je teraz tu.

Mam nadzieje, ze tu znajdzie wiecej uwagi i odpowiedzi ;-)

----

Witam.

Rozwazam rozpoczecie nauki w SR.

Interesuja mnie nastepujace kwestie:

1. Jakiej klasy sa komputery PC dostepne w pracowanich? Co maja w srodku? (procesor, RAM, karta graficzna, inne wazne elementy)

2. Obecnie na swoj uzytek posiadam komputer, ktory prawdopodobnie nie bedzie sie nadawal do obrobki grafiki. Czy musze sie liczyc z zakupem komputera, ktory pozwoli mi na wykonywanie pewnych projektow w domu? Czy "musi" to byc komputer podobnej klasy jak w pracowni, czy wystarczy cos o nizszym standardzie? Jaka konfiguracje powinien miec komputer do pracy w domu? Czy przy zakupie mozna liczyc na pomoc kogos ze szkoly (chodzi mi o doradztwo)? Jakiego rzedu jest to wydatek?

3. Pytanie 2. zadaje w kontekscie obrobki foto (Photoshop, Ilustrator). Czy jednak taka sama konfiguracja wystarczy do obrobki video (rozwazam kierunek TV)?

4. Nie posiadam zadnego z programow do obrobki foto/wideo. Z tego co wiem, to licencje na te programy sa b. drogie. Czy jesli chce pracowac nad projektami w domu, to musze sie liczyc z zakupem licencji na te programy? Jakiego rzedu sa to wydatki?

Bede bardzo wdzieczny za "oswiecenie" mnie w powyzszych kwestiach

Pozdrawiam.

maland
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: maland » 06 wrz (wt) 2011, 09:57:20

Widzialem ze zapisy sa na warsztaty negocjacyjne i internetowe.
Jestem w grupie marcowej (ze wzgledu na 1 sem wolnego) i z tego co pamietam nas ten drugi warsztat mial nieobowiazywac.

Czy mozna zapisac sie tylko na warsztat negocjacyjny?

ODPOWIEDZ