"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Witam, mam pytanie odnośnie warsztatów negocjacyjnych. Nie mogłam uczestniczyć w nich w lipcu (jestem "absolwentem", tzn zdałam egzamin zawodowy), jedyne co mi zostało do zaliczenia to właśnie warsztaty negocjacyjne. Wiem , że jest możliwość ewentualnego odrobienia warsztatów 10/11, 17/18 września, jednak nie mogłabym być na pierwszym zjeździe. mam też pytanie czy jest możliwość przepisania oceny z przedmiotu podobnego?(techniki negocjacji i mediacji w wymiarze 30 h prowadzone na Politechnice Warszawskiej).Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
-
- Zawsze coś napisze
dobruska pisze:Witam, mam pytanie odnośnie warsztatów negocjacyjnych. Nie mogłam uczestniczyć w nich w lipcu (jestem "absolwentem", tzn zdałam egzamin zawodowy), jedyne co mi zostało do zaliczenia to właśnie warsztaty negocjacyjne. Wiem , że jest możliwość ewentualnego odrobienia warsztatów 10/11, 17/18 września, jednak nie mogłabym być na pierwszym zjeździe. mam też pytanie czy jest możliwość przepisania oceny z przedmiotu podobnego?(techniki negocjacji i mediacji w wymiarze 30 h prowadzone na Politechnice Warszawskiej).Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Witam,
aby zaliczyć warsztaty negocjacyjne musiałaby być na wszystkich zajęciach w oba weekendy. Dlatego może lepiej spróbuj przepisać sobie ocenę z podobnie brzmiącego przedmiotu. Musisz tylko pojawić się w szkole 10.09, porozmawiać z wykładowcą na ten temat i jeśli się zgodzi to napisać podanie.
-
- Loża WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Spoko loko luz i spontan
Wszyscy, którzy do tego dnia i godziny (2011/09/04, 21:45) wystąpili o dostęp do Forum Naukowego - już go mają. Wnioski, które wpłyną w najbliższych godzinach, będą rozpatrzone jutro (2011/09/05) przed godziną 12:00.
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
Moje pytanie może wydać się trochę głupiutkie, ale...
Czy jest możliwość płacenia czesnego poprzez przelew internetowy?
Jeśli tak, to co najlepiej wpisać w tytule przelewu, aby nie było potem problemów formalnych, że się nie wpłaciło czy tym podobne.
I jeszcze takie jedno, à propos wpłat za czesne.... Wybrałam płatność w formie 12 rat i mam mały problem, że wpłaty te powinny wpłynąć do 8mego każdego nowego miesiąca, a ja wypłatę z pracy dostaję do 10-go każdego miesiąca... Czy jest możliwość napisania podania o to bym miała możliwość zapłaty powiedzmy do 11-go każdego miesiąca?
To by było na tą chwilę tyle
Jeśli tak, to co najlepiej wpisać w tytule przelewu, aby nie było potem problemów formalnych, że się nie wpłaciło czy tym podobne.
I jeszcze takie jedno, à propos wpłat za czesne.... Wybrałam płatność w formie 12 rat i mam mały problem, że wpłaty te powinny wpłynąć do 8mego każdego nowego miesiąca, a ja wypłatę z pracy dostaję do 10-go każdego miesiąca... Czy jest możliwość napisania podania o to bym miała możliwość zapłaty powiedzmy do 11-go każdego miesiąca?
-
- Czasami coś napisze
Pytałem o to w sekretariacie. Po prostu napisz swoje imię, nazwisko, i która rata (za jaki miesiąc) - podobno wystarczy.Agnes_L pisze:Moje pytanie może wydać się trochę głupiutkie, ale...
Na drugie pytanie ci nie odpowiem, ale najszybciej chyba będzie jak zadzwonisz do sekretariatu. Czy jakoś tak...
-
- Początkujący(a)
-
- Nowy(a)
O, dzięki wielkieMatka_Teresa pisze: Pytałem o to w sekretariacie. Po prostu napisz swoje imię, nazwisko, i która rata (za jaki miesiąc) - podobno wystarczy.
Na drugie pytanie ci nie odpowiem, ale najszybciej chyba będzie jak zadzwonisz do sekretariatu. Czy jakoś tak...
dopisze może jeszcze z jakiej specjalizacji, tak dla pewności xD
Kurczę, to chyba jak będą teraz warsztaty w weekend to się przejdę i zapytam, za ten miesiąc jeszcze mam pieniądze na szczęście
-
- Nowy(a)
Witam.
Pytanie umiescilem pierwotnie w sekcji "Rekrutacja", jako ze jestem moze przyszlym "rekrutem". Tam nie znalazlo jednak zbyt wiele uwagi, wiec umieszczam je teraz tu.
Mam nadzieje, ze tu znajdzie wiecej uwagi i odpowiedzi
----
Witam.
Rozwazam rozpoczecie nauki w SR.
Interesuja mnie nastepujace kwestie:
1. Jakiej klasy sa komputery PC dostepne w pracowanich? Co maja w srodku? (procesor, RAM, karta graficzna, inne wazne elementy)
2. Obecnie na swoj uzytek posiadam komputer, ktory prawdopodobnie nie bedzie sie nadawal do obrobki grafiki. Czy musze sie liczyc z zakupem komputera, ktory pozwoli mi na wykonywanie pewnych projektow w domu? Czy "musi" to byc komputer podobnej klasy jak w pracowni, czy wystarczy cos o nizszym standardzie? Jaka konfiguracje powinien miec komputer do pracy w domu? Czy przy zakupie mozna liczyc na pomoc kogos ze szkoly (chodzi mi o doradztwo)? Jakiego rzedu jest to wydatek?
3. Pytanie 2. zadaje w kontekscie obrobki foto (Photoshop, Ilustrator). Czy jednak taka sama konfiguracja wystarczy do obrobki video (rozwazam kierunek TV)?
4. Nie posiadam zadnego z programow do obrobki foto/wideo. Z tego co wiem, to licencje na te programy sa b. drogie. Czy jesli chce pracowac nad projektami w domu, to musze sie liczyc z zakupem licencji na te programy? Jakiego rzedu sa to wydatki?
Bede bardzo wdzieczny za "oswiecenie" mnie w powyzszych kwestiach
Pozdrawiam.
Pytanie umiescilem pierwotnie w sekcji "Rekrutacja", jako ze jestem moze przyszlym "rekrutem". Tam nie znalazlo jednak zbyt wiele uwagi, wiec umieszczam je teraz tu.
Mam nadzieje, ze tu znajdzie wiecej uwagi i odpowiedzi
----
Witam.
Rozwazam rozpoczecie nauki w SR.
Interesuja mnie nastepujace kwestie:
1. Jakiej klasy sa komputery PC dostepne w pracowanich? Co maja w srodku? (procesor, RAM, karta graficzna, inne wazne elementy)
2. Obecnie na swoj uzytek posiadam komputer, ktory prawdopodobnie nie bedzie sie nadawal do obrobki grafiki. Czy musze sie liczyc z zakupem komputera, ktory pozwoli mi na wykonywanie pewnych projektow w domu? Czy "musi" to byc komputer podobnej klasy jak w pracowni, czy wystarczy cos o nizszym standardzie? Jaka konfiguracje powinien miec komputer do pracy w domu? Czy przy zakupie mozna liczyc na pomoc kogos ze szkoly (chodzi mi o doradztwo)? Jakiego rzedu jest to wydatek?
3. Pytanie 2. zadaje w kontekscie obrobki foto (Photoshop, Ilustrator). Czy jednak taka sama konfiguracja wystarczy do obrobki video (rozwazam kierunek TV)?
4. Nie posiadam zadnego z programow do obrobki foto/wideo. Z tego co wiem, to licencje na te programy sa b. drogie. Czy jesli chce pracowac nad projektami w domu, to musze sie liczyc z zakupem licencji na te programy? Jakiego rzedu sa to wydatki?
Bede bardzo wdzieczny za "oswiecenie" mnie w powyzszych kwestiach
Pozdrawiam.
-
- Zawsze coś napisze