bardzo dobra koncepcja kolego PAwle!!! jestem pod wrazeniem Twojej intelicencji!!! gratuluje!!!
p.s. WSR to najlepsza szkola jaka znam. uwaierz PAwlowi - on wie co mowi...
WSR
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
Yooooooooooooooooooo
I ja się ciutkę wypowiem. Szkółka jest THE BEST . Wykładowcy spoko, atmosfera luźna, ludzie niesamowici, naprawdę gorąco polecam. Jedynym właśnie malutkim mankamentem jest dla mnie tylko to, że nie bęędzie można mieć licencjatu, ani magistra . I druga sprawa, że jeszcze tylko kurde roczek został - tak się zastanawiam, że można by tak oblać jakiś przedmiot i zostać jeszcze z roczek
I ja się ciutkę wypowiem. Szkółka jest THE BEST . Wykładowcy spoko, atmosfera luźna, ludzie niesamowici, naprawdę gorąco polecam. Jedynym właśnie malutkim mankamentem jest dla mnie tylko to, że nie bęędzie można mieć licencjatu, ani magistra . I druga sprawa, że jeszcze tylko kurde roczek został - tak się zastanawiam, że można by tak oblać jakiś przedmiot i zostać jeszcze z roczek
-
- akademiareklamy.edu.pl
HOOB bez problemu możesz zostać jeszcze rok i zrobic sobie drugą specjalizację a w ramach niej przedmioty, które Cię naprawdę kręcą a na które wcześniej nie miałeś czasu - co roku kilka osób tak robi (stąd te stare dobrze znane twarze - to nie deja vu).
PS
Lepiej zrobić sobie drugi tytuł niż oblewać rok.
PS
Lepiej zrobić sobie drugi tytuł niż oblewać rok.