STRONY WWW!!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zadomowił(a) się
STRONY WWW!!!
Wszystkie osoby, które robiły strony samodzielnie lub z pomocą proszone są o przyniesienie gotowych materiałów na płytach CD. Zwolnione są z tego jedynie osoby, które mają stronę umieszczoną już na serwerze szkoły lub własnym (mile widziany adres). Materiały będa oceniane w miare czasu i zaangazowania autora w strone.
Osoby, którym można wręczać płyty:
- Mika czyli ja :]
- Szuflad
- Sławek W.
Ewentualnie:
- SenQ
- Imraael
Osoby, którym można wręczać płyty:
- Mika czyli ja :]
- Szuflad
- Sławek W.
Ewentualnie:
- SenQ
- Imraael
-
- Zaczyna działać
-
- Zadomowił(a) się
Ale nie musisz od razu naskakiwać, bo z tego co wiem kazdy mial byc na konsultacjach u tych wypisanych osób i wiele osob było. Kazda z tych osob odpowiedzialna byla za co innego i nie ma tu kto jest bardziej odpowiedzialny, a kto nie... zreszta co ja bede tlumaczyc, jak Ciebie nie bylo na nich... Andy jest odpowiedzialny za teksty na stronie i drzewo, Szuflad za budowe, Senq i Imraael za zdjecia... kazdemu mozna oddac plyte tak samo, nie ma roznicy komu...
-
- Zaczyna działać
Z tego co widzę to chyba troszkę Ci się pomyliło, bo to jakby nie patrzec Ty naskakujesz!! Ja tylko wspomniałam o Andym, bo tak dziś poinformował nas Sławek, a co do konsultacji to wybacz (z całym szacunkiem dla Was) od nich są wykładowcy, a nie inni słuchacze, jesli będę potrzebowała pomocy to na pewno zwrócę się o nią sama, ale jeśli chodzi o obowiązkowe konsultację to po to płacę za szkołę by konsultować pracę z osobami mającymi kwalifikacje, bo sama mam znajomych, którzy posiadają takie umiejętnosci jak Wy, a mimo to zapisałam się do szkoły a nie do nich, więc zachowaj umiar w tym co piszesz. Pozdrawiam!
-
- Zadomowił(a) się
Dobrze wiesz ze przesadziłas, bo razem z grupa ludzi siedzielismy dzien w dzien zeby to wszystko działało, a teraz obrywa nam sie od kogos kto i tak nie ma zamiaru nic robic. Nie robilismy tego dla przyjemnosci, tylko dlatego ze wspolpracowalismy z wykladowcami. Jezeli uwazasz ze jestesmy banda ktora tylko sie przyczepila i nie ma o niczym pojecia to jestes w bledzie, idz do Artura i powiedz jemu co myslisz na ten temat. To On nas wyznaczył do pomocy i to chyba Ty nie powinnas sie wypowiadac na ten temat... szkoda słów... nie dosc ze chcelismy pomoc to dostajemy za to... pomysl nad tym co piszesz.
-
- Zaczyna działać
To chyba Ty jesteś w błędzie... "a teraz obrywa nam się od kogoś kto i tak nie ma zamiaru nic robić"? Kotku opanuj nerwy i zanim coś napiszesz upewnij się czy jesteś w temacie, ja oddałam swoja strone, więc chyba troszkę Ci się pomyliło. Co do obrywania to ja w żaden sposób się do Was nie czepiam, to tylko Ty się nie wiem po co tak bronisz. napisałam o Andym, bz Ci ktryz dyiđ szsyeli od Sawka, że maja się do Niego zwracać nie pomyśleli, że to juz nieaktualne, a Ty wyskakujesz z tekstami, ze ja nie byłam u Was na konsultacjach. Nie zartuj sobie Bardzo dobrze, że w szkol;e występuje cos takiego jak pomoc uczniowska i jestem jak najbardziej za tym, więc nie wiem o co Ci chodzi, chyba za bardzo się przejmujesz tym co robisz Artur Was prosił o pomoc, to wspaniale i też nie musisz tego podkreślać na kazdym kroku, bo ja absolutnie tego nie neguję. Skończmy tę dyskusję, bo chyba zbyt drażliwa jesteś na tym punkcie. Jeszcze raz pozdrawiam
-
- Zadomowił(a) się
Raz wspomniane = na kazdym kroku przypominane ??? - odnosnie Artura. Draznisz mnie i tyle, pierwsza wypowiedz byla zaczepka w nasza strone, bowiem napisalas w podtekscie ze my i tak nie mamy nic do gadania na ten temat. I nie mow do mnie kotku prosze... drazliwa to moge byc na innym punkcie, to ze mi zalezalo na zrobieniu tego projektu to wiesz... chyba ty nie jestes zbytnio w temacie...
-
- Zaczyna działać
Mikuniu moja droga ustąpię Ci, bo naprawdę nie wiem co ma na celu ta dyskusja i wierz mi, że nie była to zadna zaczepka jedyne co zauważyłam to to, ze Wasza pomoc jest jak najbardziej super jesli jest dobrowolna, ale obowiązkowe konsultacje powinny byc z wykładowcami. Życzę Ci miłego wieczoru, udanych projektów i więcej dystansu zwłaszcza do samej siebie. Jeszcze raz podkreślę, bys zrozumiała, ze wcale nie chciałam nikogo atakować, jak to sugerujesz. Po raz enty grzecznie i serdecznie Cie pozdrawiam