I co?? szkółka...........jak fajnie :))) hihi
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
Hej kochamni
mam do Was wielka prozbe poniewaz zdaje nowa mature to jest tak ze na polski ustny wybieram sobie eraz temat i w kwietniu go omawiam ja sobie wybralam Swiat reklam- dokonując analizy jezykowej różnych reklam, wyjaśnij, jaki obraz swiata one kreują!!!
Jezeli mozecie mi pomoc od czego zaczac z czego korzystac itd bylabym Wam bardzo bardzo wdzieczna To ja lece do szkolki caluchy papa
mam do Was wielka prozbe poniewaz zdaje nowa mature to jest tak ze na polski ustny wybieram sobie eraz temat i w kwietniu go omawiam ja sobie wybralam Swiat reklam- dokonując analizy jezykowej różnych reklam, wyjaśnij, jaki obraz swiata one kreują!!!
Jezeli mozecie mi pomoc od czego zaczac z czego korzystac itd bylabym Wam bardzo bardzo wdzieczna To ja lece do szkolki caluchy papa
-
- Loża WSR
Sil siednij se przed tv albo otworz gacettę. A powazniej zajrzyj do Pressa tam co miesiac jest 100 sloganow. Wejdz na strone www.expert-media.pl maja w bazie 8 tysiecy hasel z czego 400 udostepniaja bezplatnie. A przde wszystkim kup lub pozycz Jezyk na sprzedaz Bralczyka. To tak na poczatek
PS. No i przyjedz kiedys na zajecia aw
PS. No i przyjedz kiedys na zajecia aw
-
- Ekspert
nie zdałam egzaminu praktycznego na prawko:(. W sumie to był pierwszy termin, manewry zaliczyłam i na miasto wyjechałam, ale byłam zagrożeniem na drodze .... powaga- chciałam wymusic pierwszeństwo- wpakowałabym się pod auto z pierwszeństwem przejazdu, ale ja go naprawde nie zauważyłam .... obciach- wróciłam jako pasazer .
Poza tym całkiem nieźle chociarz brakuje mi czasu i ciągle cos robie ..... buuuu .
Poza tym całkiem nieźle chociarz brakuje mi czasu i ciągle cos robie ..... buuuu .
-
- Czasami coś napisze
To ja tez ci tak na pocieszenie dodam ( tylko prosze sie nie smiac, bo to bylo trzy lata temu!), ze probowalam 6 razy i to cholerne ruszanie pod gorke za kazdym razem mi sie trafialo, a do dzis nie moge tego opanowac... no wiec prawka tez z tego tytulu nie mam
No ale jezdzic umiem i poruszam sie po "swoim miescie", zreszta co tam... jak mnie tu zlapia to i tak nie maja mi co zabrac
No ale jezdzic umiem i poruszam sie po "swoim miescie", zreszta co tam... jak mnie tu zlapia to i tak nie maja mi co zabrac
-
- Początkujący(a)
czesc sloneczka
co u was??
ja wlasnie sie wybieram z przyjaciolmi na karaoke bo nie ma to jak dobrze zaczety weekend! mam nadzieje ze u was wszystko Ok ja malymi kroczkami zblizam sie do maturki a co za tym idzie a no wlasnie to ze juz nie dlugo spelni sie moje marzenie i bede w WSR hihihihi no to do zobaczenia:)
Buziaki
co u was??
ja wlasnie sie wybieram z przyjaciolmi na karaoke bo nie ma to jak dobrze zaczety weekend! mam nadzieje ze u was wszystko Ok ja malymi kroczkami zblizam sie do maturki a co za tym idzie a no wlasnie to ze juz nie dlugo spelni sie moje marzenie i bede w WSR hihihihi no to do zobaczenia:)
Buziaki
-
- Ekspert
wrazenia superowe. Fajny mamy pierwszy rok . Integracja pełnom gębą sie odbyła. Pozdrawiam wszystkich, a szczególnbie pensjonat Biały Ślad. Tak bardzo mi sie podobałao, że za rok jako absolwent chciałabym pojechać . Omijam fakt, że sie nie wysypiałam, ale szkoda było czasu na sen ... Bomba wyjazd-naprawde BOMBA!!!!
-
- Początkujący(a)