"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zawsze coś napisze
hehe, wysylalem na tego maila 2 wiadomosci.Gosza pisze:zielonyszerszen pisze:wojtkowski (at) szkolareklamy.plGosza pisze:a ja mam prośbe o maile do p. Szulca i p.Wojtkowskiego
c.szulc (at) szkolareklamy.pl
przepraszam ,ale do p. Szulca mi wraca jako niepoprawny
Ani razu nie dostalem odpowiedzi - standard.
Pewnie skrzynka sie zapchala. Sprawdz dokladnie co jest napisane w zwracanej wiadomosci. Pewnie jest wspominka o przepelnieniu skrzynki.
-
- Początkujący(a)
Czy ktos jest w stanie wytłumaczyc co to:
ogloszenie specjalne co do formatu , materiału
banderola w reklamie prasowej?
oraz czy ktos wie co dokladnie trzeba wykonać na sobotniego Indesigna z p Issatem , bo cos mi sie obiło o uszy ze kopera i wizytówka , jakies wskazówki moze ktos wie i jakie formaty itp. Będe wdzieczny:)
ogloszenie specjalne co do formatu , materiału
banderola w reklamie prasowej?
oraz czy ktos wie co dokladnie trzeba wykonać na sobotniego Indesigna z p Issatem , bo cos mi sie obiło o uszy ze kopera i wizytówka , jakies wskazówki moze ktos wie i jakie formaty itp. Będe wdzieczny:)
-
- Początkujący(a)
maland pisze:hehe, wysylalem na tego maila 2 wiadomosci.Gosza pisze:zielonyszerszen pisze:wojtkowski (at) szkolareklamy.plGosza pisze:a ja mam prośbe o maile do p. Szulca i p.Wojtkowskiego
c.szulc (at) szkolareklamy.pl
przepraszam ,ale do p. Szulca mi wraca jako niepoprawny
Ani razu nie dostalem odpowiedzi - standard.
Pewnie skrzynka sie zapchala. Sprawdz dokladnie co jest napisane w zwracanej wiadomosci. Pewnie jest wspominka o przepelnieniu skrzynki.
dzięki super, w takim razie kontaktu nie ma.
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Bulwersacja + zawód
Rozprawię się z nimi na Radzie Pedagogicznej. Ale jestem zbulwersowany nieprzestrzeganiem zasad przez niektórych Wykładowców, jak również zawiedziony niemocą Słuchaczy, którzy nie potrafili się temu przeciwstawić.maljustyna pisze:Hej, hej! mam pytanie apropo ostatniego wpisu na forum naukowym... Wyraźnie napisane jest, że mamy mieć wystawione oceny do tego zjazdu... I teraz jest pytanie co z przedmiotami które wykładowcy ustalili na styczeń.. np. ArtDirectoring, Analiza obrazu foto i Pracownią foto? :/
-
- Początkujący(a)