Sądze iż macie podobne problemy, także polemike na ten temat uwarzam za otwartą
CO WYPIĆ - czyli zwierzenia Aktualnych Alkoholików (AA)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Landers69
- Czasami coś napisze

CO WYPIĆ - czyli zwierzenia Aktualnych Alkoholików (AA)
Zawsze...przed każdą imprezą, każdym melanżem, pojawia się u mnie jak i u moich towarzyszy ten sam problm....co wypić?No i zawsze kończy się to na kłótni przed monopolowym, czy mamy kupić wódke, wino czy piwo. Jako, że przed chwilą znowu musiałem podjąć taką decyzję..wybrałem szampana..
-
majkel84
- Czasami coś napisze

-
yarlan
- Zawsze coś napisze

Ja mam taki drink snowborardowy, którego nauczyla nas pewna gooraleczka, a raczymy sie nim zawsze jak jestesmy w goorach.
Bierzemy Krupnik nalewamy do kieliszka, potrzebna nam bedzie jeszcze słomka.
Krupniczek jezeli jest zimny musi się troche ogrzać, jak jusz jest w miarę ciepły, to podpalamy go i obserwujemy... po jakims czasie(minuta dwie) widzimy jak na dnie zaczynaja osadzac sie złote kryształki cukru, czekamy jeszcze z minutke, wsadzamy slomke i pijemy.
Pijemy szybko starajac sie robic to tak zeby slomka przez caly czas byla na gorze i na koniec dopiero pociagnac slodziutki cukier ktory jest na dole, a jak jusz skonczy sie nam krupnik to zasysamy przez slomke ogien tak zeby nam fajnie gardlo przepalil - total hardcore, ale naprawde polecam
p0zdr0
Bierzemy Krupnik nalewamy do kieliszka, potrzebna nam bedzie jeszcze słomka.
Krupniczek jezeli jest zimny musi się troche ogrzać, jak jusz jest w miarę ciepły, to podpalamy go i obserwujemy... po jakims czasie(minuta dwie) widzimy jak na dnie zaczynaja osadzac sie złote kryształki cukru, czekamy jeszcze z minutke, wsadzamy slomke i pijemy.
Pijemy szybko starajac sie robic to tak zeby slomka przez caly czas byla na gorze i na koniec dopiero pociagnac slodziutki cukier ktory jest na dole, a jak jusz skonczy sie nam krupnik to zasysamy przez slomke ogien tak zeby nam fajnie gardlo przepalil - total hardcore, ale naprawde polecam
p0zdr0
-
sinar
- Loża WSR