Witam wszystkich!
Większość z Was zapewne mnie nie zna, a Ci co znają woleliby nie pamiętać . Jestem absolwentką WSRu i aktualnie studentką PJWSTK na kiernku architektura wnętrz. Wracając jednak do meritum liczę na osławioną WSRową solidarność i mam nadzieję, że zechcecie mi pomóc w realizacji projektu dyplomowego, w ramach którego zabawiam się bezwstydnie z PETami.
Temat pracy w uproszczeniu to 3R: Reduce, Reuse, Recycle. Podążając tym tropem projektuję wystawę, której część konstrukcyjną stanowią ściany wykonane z butelek PET. Tu pojawia się proszący uśmiech w waszym kierunku. Potrzeba zgromadzić duuużo 1,5l butelek (ok. 600) po NIEgazowanej (niebieska) Nałęczowiance. Butelka nie może być pognieciona i musi posiadać korek. Etykietę można ściągnąć. Im więcej butelek, tym lepiej.
To NIE jest akcja promująca Nałęczowianki, jeśli preferujecie inną wodę, upraszam o czasowe zmienienie upodobań, po zakończeniu akcji nie będę oponowała przed powrotem do ulubionych smaków
Czasu za dużo nie zostało, bo potrzebuję zgromadzić butelki przed końcem stycznia. Odnośnie miejsca i czasu ostatecznej zbiórki jeszcze dam znać, ale chyba najwygodniej byłoby umówić się któregoś dnia w budynku WSRu. Jeśli jednak ktoś preferuje spotkania tete-a-tete równie dobrze możemy się indywidualnie dogadywać odnośnie dostaw "materiału budowlanego".
Liczę na waszą pomoc, za której okazanie będę bardzo wdzięczna!
Pozdrawiam,
Aleksandra Kołodziejek powszechniej znana jako Oko vel Głębokie Gardło.
PS Mile widziane zachęcanie do akcji znajomych.
Pomoc przy realizacji projektu dyplomowego
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
Wiesz. Ja tu np wpadłam przypadkiem szukając listy tematów na zadanie z RP ;P
Chętnie pomogę, ale potrzebna Ci.. lepsza reklama
Briefu tu chyba nie trzeba, ale oczojebny plakacik i pudło na niepotrzebne butelki w samym budynku WSRu sprawi, że ludzie się tym bardziej zainteresują.
Już stoi tam jakieś pudło na rzeczy dla biednych dzieci, było tez na korki i rzeczy dla zwierzaków i albo to działa, albo zastosowano chwyt a'la "powrzucajmy tam pare rzeczy, by stworzyć manipulacyjny efekt powodujący iż inni też zaczną tam wrzucać rzeczy..".
rzeczy, rzeczy, rzeczy, 'się powtarzam się'
Wydarzenie na facebooku też może coś da
Chętnie pomogę, ale potrzebna Ci.. lepsza reklama
Briefu tu chyba nie trzeba, ale oczojebny plakacik i pudło na niepotrzebne butelki w samym budynku WSRu sprawi, że ludzie się tym bardziej zainteresują.
Już stoi tam jakieś pudło na rzeczy dla biednych dzieci, było tez na korki i rzeczy dla zwierzaków i albo to działa, albo zastosowano chwyt a'la "powrzucajmy tam pare rzeczy, by stworzyć manipulacyjny efekt powodujący iż inni też zaczną tam wrzucać rzeczy..".
rzeczy, rzeczy, rzeczy, 'się powtarzam się'
Wydarzenie na facebooku też może coś da
-
- Początkujący(a)