"Pytajnik" ;-)

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
Agnes_L
Nowy(a)

Re: Konkurs REKLAMA PRASOWA ROKU 2012

Post autor: Agnes_L » 17 sty (wt) 2012, 10:54:03

s_wojtkowski pisze:
Agnes_L pisze:
maland pisze:jedna rzecz to zglosic reklame. u nas bylo to obowiazkowe :)
druka przygotowac te reklamy do konkursu. czyli rozwiesic je na korytarzu i zorganizowac glosowanie.
dawniej (przez kilka ladnych sem) byly tez skanowane i wrzucane na forum.
o ile się orientuje, bo sama oddawałam, konkurs miał być (plebiscyt) i oddanie na tenże konkurs reklamy było teraz obowiązkowe. miala wskoczyc też za to ocena (chociaz słuch o niej zaginął), więęęęc... nie mówmy hop :D
Konkurs REKLAMA PRASOWA ROKU edycja 2012 się odbędzie. Ale ze względu na rekordową liczbę nominacji jest trochę przesunięty w czasie (ruszymy po feriach).
W związku z tym nie zdążę w mijającym semestrze przyznać bonusów do ocen semestralnych (muszę wymyślić inne nagrody :?)
Sławku, ale sam mówiłeś, że za samo zgłoszenie już pracy do konkursu będzie ocena bonusowa (piątka)... mógłbyś to rozpatrzyć :)
a do wystawienia ocen z Reklamy prasowej jeszcze 3 tygodnie

i ponawiam pytanie, kiedy można spodziewać się planu zajęć na nowy semestr i kiedy będą nań zapisy?
zależy mi na jak najszybszej odpowiedzi :)

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Re: Konkurs REKLAMA PRASOWA ROKU 2012

Post autor: zielonyszerszen » 17 sty (wt) 2012, 11:13:27

Agnes_L pisze:
s_wojtkowski pisze:
Agnes_L pisze:
maland pisze:jedna rzecz to zglosic reklame. u nas bylo to obowiazkowe :)
druka przygotowac te reklamy do konkursu. czyli rozwiesic je na korytarzu i zorganizowac glosowanie.
dawniej (przez kilka ladnych sem) byly tez skanowane i wrzucane na forum.
o ile się orientuje, bo sama oddawałam, konkurs miał być (plebiscyt) i oddanie na tenże konkurs reklamy było teraz obowiązkowe. miala wskoczyc też za to ocena (chociaz słuch o niej zaginął), więęęęc... nie mówmy hop :D
Konkurs REKLAMA PRASOWA ROKU edycja 2012 się odbędzie. Ale ze względu na rekordową liczbę nominacji jest trochę przesunięty w czasie (ruszymy po feriach).
W związku z tym nie zdążę w mijającym semestrze przyznać bonusów do ocen semestralnych (muszę wymyślić inne nagrody :?)
Sławku, ale sam mówiłeś, że za samo zgłoszenie już pracy do konkursu będzie ocena bonusowa (piątka)... mógłbyś to rozpatrzyć :)
a do wystawienia ocen z Reklamy prasowej jeszcze 3 tygodnie

i ponawiam pytanie, kiedy można spodziewać się planu zajęć na nowy semestr i kiedy będą nań zapisy?
zależy mi na jak najszybszej odpowiedzi :)
nie jestem SW ale zapisy na zajęcia odbywały się zawsze w tygodniu w którym był 1 zjazd w nowym semestrze.

Loku311
Nowy(a)

Post autor: Loku311 » 17 sty (wt) 2012, 11:53:44

Kiedy będzie można spodziewać się Pani P.Perki lub K. Mirkiewicz które prowadziły zajęcia z "Techniki Sprzedaży" i K. Kazimierczak lub T. Chyrchel którzy prowadzili zajęcia "Trening Kreatywności" we wrześniu aby przepisali nam oceny z indeksów do kart??

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 17 sty (wt) 2012, 11:56:55

Loku311 pisze:Kiedy będzie można spodziewać się Pani P.Perki lub K. Mirkiewicz które prowadziły zajęcia z "Techniki Sprzedaży" i K. Kazimierczak lub T. Chyrchel którzy prowadzili zajęcia "Trening Kreatywności" we wrześniu aby przepisali nam oceny z indeksów do kart??
Pani Paulina Perka będzie w następnym tygodniu:
środa 8:30 - 15:30
czwartek 11:00 - 18:00

pozostali wykładowcy na tą chwilę są niedostępni, ponieważ nie uczą w tym semestrze ale może będą w następnym.

Wolf
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Wolf » 17 sty (wt) 2012, 12:21:21

and again....

kiedy mozemy spodziewac sie ocen z Reklamy TV (SR zaoczne), wedle deklaracji Pana Waczko mialy byc one dzisiaj (poniedzialek) dostepne na forum, oraz pytanie kiedy zaczynaja sie zapisy na zajecia na 2 semestr SR zaocznych grup pazdziernikowych?

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 17 sty (wt) 2012, 12:28:39

Wolf pisze:and again....

kiedy mozemy spodziewac sie ocen z Reklamy TV (SR zaoczne), wedle deklaracji Pana Waczko mialy byc one dzisiaj (poniedzialek) dostepne na forum, oraz pytanie kiedy zaczynaja sie zapisy na zajecia na 2 semestr SR zaocznych grup pazdziernikowych?
ocen z reklamy tv sekretariat nie posiada
co do zapisów to zapewne będą one tak jak było poniedziałek - środa czyli 6-8 luty

Wolf
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Wolf » 17 sty (wt) 2012, 12:52:28

zielonyszerszen pisze:
Wolf pisze:and again....

ocen z reklamy tv sekretariat nie posiada
co do zapisów to zapewne będą one tak jak było poniedziałek - środa czyli 6-8 luty
ok, no to czekamy na Pana Waczko... mowil ze sprawdzi w weekend i poda w poniedzialek oceny, widac jest jakis poslizg czy cos...

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Harmonogram zapisów na zajęcia w nowym semestrze

Post autor: s_wojtkowski » 17 sty (wt) 2012, 16:27:30

Agnes_L pisze:kiedy można spodziewać się planu zajęć na nowy semestr i kiedy będą nań zapisy? zależy mi na jak najszybszej odpowiedzi :)
Harmonogram zapisów na zajęcia w nowym semestrze
dla grup zaocznych znajdziecie tu:

http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#181254

a dla grup dziennych tu:

http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#181257
Ostatnio zmieniony 18 sty (śr) 2012, 15:41:20 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.

alimak_kliw
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: alimak_kliw » 18 sty (śr) 2012, 12:59:41

Mam pytanie do grup FOTO (niezwiązane ze szkołą) - w pracy dostałam za zadanie przygotowanie mini studia, w którym będziemy wykonywać zdjęcia produktów (konkretnie odzieży - na manekinie i "na płasko").
- co powinnam dodać do listy zakupów (oprócz aparatu) ??
- jakie mniej więcej są ceny tych akcesoriów lub gdzie mogę znaleźć taka wycenę ??
Być może, jeśli nie podołam zadaniu zrobienia zdjęć, wyjdę z propozycją sesji do kogoś z WAS :)

crocopio
Nowy(a)

Post autor: crocopio » 18 sty (śr) 2012, 17:34:28

Czy jeśli nie ma mnie na liście wyników z etyki reklamy to:
Jeszcze bedą dopisane osoby?
Wynik jest tak słaby, że szkoda publikować?
Inny powód?

Rafał Burski SGz2

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: s_wojtkowski » 18 sty (śr) 2012, 18:57:23

crocopio pisze:Czy jeśli nie ma mnie na liście wyników z etyki reklamy to:
Jeszcze bedą dopisane osoby?
Wynik jest tak słaby, że szkoda publikować?
Inny powód?
Rafał Burski SGz2
Inny powód. Tak niewyraźnie napisałeś swoje nazwisko, że sekretariat, przepisując wyniki testu, zinterpretował je jako "Skalski" :D. No ale wynik nie jest do śmiechu :?.

crocopio
Nowy(a)

Post autor: crocopio » 18 sty (śr) 2012, 19:11:30

No to dziwne troszkę, zwłaszcza, że jestem z SGz2 a w wynikach napisali FOTOz2...:) No ale trudno.
Dziękuję za odpowiedź.

crocopio
Nowy(a)

Post autor: crocopio » 18 sty (śr) 2012, 19:17:40

PS. Szczególnie, że poprzednim razem Rafał S. też nie zaliczył... więc prawdopodobne, że pisał go teraz.

Nie ma opcji żeby praca zginęła?Ktoś coś przeoczył?

Nie znalazłem opcji edit.

Wolf
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Wolf » 18 sty (śr) 2012, 19:33:25

Czy sa jakies wiesci o wynikach z Reklemy TV dla SRz1 i TVz1?

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: s_wojtkowski » 18 sty (śr) 2012, 21:15:49

crocopio pisze:PS. Szczególnie, że poprzednim razem Rafał S. też nie zaliczył... więc prawdopodobne, że pisał go teraz.

Nie ma opcji żeby praca zginęła?Ktoś coś przeoczył?

Nie znalazłem opcji edit.
Sprawdzę jeszcze raz jak bedę w szkole. Na pewno nic nie zginęło.

ODPOWIEDZ