Wyjaśniło się. To błąd, a właściwie przeoczenie przy przepisywaniu ocen. Zdobyłeś 6 punktów, tak jak ten drugi Rafał z FOTOzII (choć pisaliście inne grupy). Praca do wglądu w sekretariacie WSR.crocopio pisze:No to dziwne troszkę, zwłaszcza, że jestem z SGz2 a w wynikach napisali FOTOz2... No ale trudno.
Dziękuję za odpowiedź.
"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Wyjaśnienie wątpliwości
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
chociaz tyle dobrego tylko test to byla czesc zaliczenia, pozostala czesc to byla praca (briefy,scenariusz,storyboard) ktorych wyniki mialy byc w miniony poniedzialek....zielonyszerszen pisze:informacja od Pana Artura jest taka:Wolf pisze:Czy sa jakies wiesci o wynikach z Reklemy TV dla SRz1 i TVz1?
,,wszyscy co pisali test zaliczyli go "
nic więcej nie mamy ...
no to czekamy dalej...
-
- Loża WSR
jak coś tylko będziemy wiedzieć w sekretariacie to damy cynkWolf pisze:chociaz tyle dobrego tylko test to byla czesc zaliczenia, pozostala czesc to byla praca (briefy,scenariusz,storyboard) ktorych wyniki mialy byc w miniony poniedzialek....zielonyszerszen pisze:informacja od Pana Artura jest taka:Wolf pisze:Czy sa jakies wiesci o wynikach z Reklemy TV dla SRz1 i TVz1?
,,wszyscy co pisali test zaliczyli go "
nic więcej nie mamy ...
no to czekamy dalej...
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
piokrol@op.plP_Gruszczynska pisze:czy posiada ktoś z was numer kontaktowy do Króla ? ( warsztaty foto)
bądż adres mailowy..? Byłabym wdzięczna baardzo
-
- Początkujący(a)
Re: Czy wszystkie przedmioty muszą być zaliczone?
s_wojtkowski pisze:AprilSky pisze:Mam pytanie: czy to prawda, że można mieć jeden przedmiot niezdany, a i tak cały semestr będzie zaliczony?Nie poddawajcie się! Zaliczajcie co się da. W grupach zaocznych trzeba koniecznie zaliczyć każdy przedmiot, nie ma tu żadnych warunków; żeby być wpisanym na kolejny semestr, trzeba mieć pozytywne oceny ze wszystkich zajęć realizowanych w poprzednim semestrze. W grupach dziennych, ze względu bardziej liberalne przepisy prawne i oparty na nich wewnątrzszkolny system oceniania, dopuszczalne są maksymalnie dwa warunki, które jednak muszą być bezwzględnie zlikwidowane przed przystąpieniem do sesji egzaminacyjnej w kolejnym semestrze.zielonaherbata pisze:Mi w sekretariacie powiedzieli, że właśnie mając nawet jeden przedmiot niezaliczony (nieobowiązkowy), cały semestr jest niezdany.
To co ja mam teraz zrobić, na pierwszym zjezdzie (na którym mnie nie było) były jakies zajecia -warsztaty learningowe,i ja nie mam z nich oceny napewno. kiedy w sesji pytałam Panie w sekretariacie,powiedziały mi one że spokojnie,te warsztaty jeszcze ebda i bede mogła je zaliczyć.
Czy faktycznie tak jest?? jestem z SRZ z II,i w czerwcu chce pisac egzamin państwowy.
-
- Nowy(a)
Cezary przyjmuję tylko do 12:00 4 lutego, jakby cozielonyszerszen pisze:na tą chwile nie wiadomo ponieważ SW jeszcze nie ustalił terminu sesjiKingula pisze:Których wykładowców będzie można zastać w szkole w sobotę, 4 lutego? Konkretnie chodzi mi o A. Dąbrowską, A, Korczak, K. Bregułę i C. Szulca .
ale z tego co wiem to na pewno Cezarego