"Pytajnik" ;-)

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
alimak_kliw
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: alimak_kliw » 01 lut (śr) 2012, 19:15:26

We wspomnianej rozpisce na dni 4 i 5 lutego nie widzę nazwiska pana Wojtkowskiego w sobotę. Czy to znaczy że wogóle go nie będzie? Zależy mi tylko na wzięciu dwóch wpisów, żeby nie jechać w niedziele przez pół zamrożonej Warszawy tylko po to...

DorotaS
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: DorotaS » 01 lut (śr) 2012, 19:47:01

alimak_kliw pisze:We wspomnianej rozpisce na dni 4 i 5 lutego nie widzę nazwiska pana Wojtkowskiego w sobotę. Czy to znaczy że wogóle go nie będzie? Zależy mi tylko na wzięciu dwóch wpisów, żeby nie jechać w niedziele przez pół zamrożonej Warszawy tylko po to...
Niestety zgodnie z harmonogramem p. Sławka Wojtkowskiego nie ma w sobotę. Będzie dostępny tylko w niedzielę. Możesz zostawić indeks zaufanej koleżance lub koledze, którzy uzyskają wpisy za Ciebie.

alimak_kliw
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: alimak_kliw » 02 lut (czw) 2012, 09:30:47

Ponawiam:
Mam pytanie do grup FOTO (niezwiązane ze szkołą) - w pracy dostałam za zadanie przygotowanie mini studia, w którym będziemy wykonywać zdjęcia produktów (konkretnie odzieży - na manekinie i "na płasko").
- co powinnam dodać do listy zakupów (oprócz aparatu) ??
- jakie mniej więcej są ceny tych akcesoriów lub gdzie mogę znaleźć taka wycenę ??
Pliisssss

Wolf
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Wolf » 02 lut (czw) 2012, 10:26:28

hmm z racji iz termin o ktorym wspominal Pan Waczko uplynal 2,5 tyg temu chcialem sie spytac czy moze pojawily sie jakies informacje co do wynikow i ocen z Reklamy TV SRz1 i TVz1? Pytam poniewaz z tego co bylo mowione wynika iz w ten weekend sa ostatnie wpisy i poprawki a od poniedzialku zapisy na zajecia... co ciezko bedzie wykonac nie wiedzac czy ma sie zaliczone wszystkie przedmioty...

littleadusia
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: littleadusia » 02 lut (czw) 2012, 12:56:13

Czy ktośmi odpowie?Juz 3 raz pytam:)

Czy wiadomo już coś,co z warsztatami learningowymi? kiedy beda w tym semestrze,poniewaz musze je zaliczyc gdyz przegapiłąm je w tym semestrze i nie mam oceny,a w czerwcu chce podejsc do egzaminu państwowego...

DorotaS
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: DorotaS » 02 lut (czw) 2012, 14:04:37

littleadusia pisze:Czy ktośmi odpowie?Juz 3 raz pytam:)

Czy wiadomo już coś,co z warsztatami learningowymi? kiedy beda w tym semestrze,poniewaz musze je zaliczyc gdyz przegapiłąm je w tym semestrze i nie mam oceny,a w czerwcu chce podejsc do egzaminu państwowego...
Warsztaty learningowe można zaliczyć w WSR tylko przy okazji rozpoczęcia roku szkolnego. Jeśli do tej pory nie udało Ci się zaliczyć tego przedmiotu to będziesz mogła to uczynić dopiero we wrześniu.
W sprawie możliwości przystąpienia do egzaminu OKE, pomimo niezaliczonego przedmiotu, proszę o kontakt osobisty z dyrektorem szkoły p. Sławkiem Wojtkowskim.

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 02 lut (czw) 2012, 14:13:30

Wolf pisze:hmm z racji iz termin o ktorym wspominal Pan Waczko uplynal 2,5 tyg temu chcialem sie spytac czy moze pojawily sie jakies informacje co do wynikow i ocen z Reklamy TV SRz1 i TVz1? Pytam poniewaz z tego co bylo mowione wynika iz w ten weekend sa ostatnie wpisy i poprawki a od poniedzialku zapisy na zajecia... co ciezko bedzie wykonac nie wiedzac czy ma sie zaliczone wszystkie przedmioty...
zajrzyj tutaj :)
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#181580

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Re: PYTANIE O WPISY...

Post autor: zielonyszerszen » 02 lut (czw) 2012, 14:15:20

balbiszonek pisze:Dzień dobry bardzo...
Czy ktoś mógłby usystematyzować moją wiedzę w temacie kto gdzie kiedy i o której będzie robił wpisy z poszczególnych przedmiotów...Jest powiedzmy kilka informacji ale są porozrzucane, czasem niespójne. Może jakieś jedno, konkretne info np od S.W??????????

Z góry dziękuje...
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopic-5254-60.html

Wolf
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Wolf » 02 lut (czw) 2012, 15:27:07

zielonyszerszen pisze:
Wolf pisze:hmm z racji iz termin o ktorym wspominal Pan Waczko uplynal 2,5 tyg temu chcialem sie spytac czy moze pojawily sie jakies informacje co do wynikow i ocen z Reklamy TV SRz1 i TVz1? Pytam poniewaz z tego co bylo mowione wynika iz w ten weekend sa ostatnie wpisy i poprawki a od poniedzialku zapisy na zajecia... co ciezko bedzie wykonac nie wiedzac czy ma sie zaliczone wszystkie przedmioty...
dziekuje

audrey12
Nowy(a)

Post autor: audrey12 » 02 lut (czw) 2012, 19:07:51

czy mozna umiescic wyniki z marketingu z p.Syrowatko Tvz1 ?

balbiszonek
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: balbiszonek » 02 lut (czw) 2012, 22:00:26

Wolf pisze:
zielonyszerszen pisze:
dziekuje

dziękować... niskie ukłony...to się nazywa profesjonalne podejście ...super...

balbiszonek
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Re: PYTANIE O WPISY...

Post autor: balbiszonek » 02 lut (czw) 2012, 22:01:30

zielonyszerszen pisze:
balbiszonek pisze:Dzień dobry bardzo...
Czy ktoś mógłby usystematyzować moją wiedzę w temacie kto gdzie kiedy i o której będzie robił wpisy z poszczególnych przedmiotów...Jest powiedzmy kilka informacji ale są porozrzucane, czasem niespójne. Może jakieś jedno, konkretne info np od S.W??????????

Z góry dziękuje...
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopic-5254-60.html
to tu miałam dziękować...jeszcze raz ukłony-pełna profeska :D

comeback_girl
Nowy(a)

Post autor: comeback_girl » 03 lut (pt) 2012, 14:51:15

Mam pytanie co do wpisów z reklamy prasowej i promocji. Nic nie poprawiam, przychodzę tylko po wpis do szkoły. Czy jest możliwość zostawienia indeksu/ wpisania przez pana Sławka w ocen w sobotę? Do szkoły dojeżdżam, dlatego nie za bardzo mi pasuje zostać na niedzielę w Warszawie tylko po 2 wpisy :<

maland
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: maland » 03 lut (pt) 2012, 20:24:34

a ja mam pytanko o zaliczenia i wpisy. Cezary ma byc do 15tej.
Mi raczej nie uda sie dotrzec przed 14ta do szkoly.
Jaka mam pewnosc ze nie zawinie sie on wczesniej? :)
sa to jakos na sztywno ustalone godziny, czy jak nikt nie bedzie przychodzil przed pol godziny to pojedzie wczesniej?

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Ale myślę, że i sekretariat...

Post autor: s_wojtkowski » 03 lut (pt) 2012, 21:55:30

comeback_girl pisze:Mam pytanie co do wpisów z reklamy prasowej i promocji. Nic nie poprawiam, przychodzę tylko po wpis do szkoły. Czy jest możliwość zostawienia indeksu/ wpisania przez pana Sławka w ocen w sobotę? Do szkoły dojeżdżam, dlatego nie za bardzo mi pasuje zostać na niedzielę w Warszawie tylko po 2 wpisy :<
Zawsze najlepiej zostawić indeks zaufanej koleżance lub koledze, który będzie w szkole w niedzielę. Ale myślę, że i sekretariat pomoże w takiej sytuacji. :)

ODPOWIEDZ