mikolaj@atlantik.net.plkonik pisze:Ma może ktoś e-maila do pana M.Masiaka?
"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
Mam małe pytanie dotyczące ostatniego ogłoszenia Sławka na forum. Skoro nie ma mnie na liście słuchaczy zagrożonych skreśleniem z listy, a nie mam zaliczonej Etyki Reklamy (chociaż liczę na to, że ostatnio ją zaliczyłam), to oznacza to błąd sekretariatu w wypisywaniu ludzi, czy nie mam się o co martwić?
-
- Loża WSR
zadzwoń do sekretariatu bo tak najprościej sprawdzić w dodatku jak wiesz że masz w plecy etykę ale może się też zdarzyć że zliczając indeksy SW już uzupełnił wpis i masz zaliczonemaljustyna pisze:Mam małe pytanie dotyczące ostatniego ogłoszenia Sławka na forum. Skoro nie ma mnie na liście słuchaczy zagrożonych skreśleniem z listy, a nie mam zaliczonej Etyki Reklamy (chociaż liczę na to, że ostatnio ją zaliczyłam), to oznacza to błąd sekretariatu w wypisywaniu ludzi, czy nie mam się o co martwić?
proponuję jednak zadzwonić i się upewnić aby spokojni spać ...
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Samodzielność w poszukiwaniu informacji
Proszę spróbować samemu znaleźć odpowiedź na to pytanie w topiku Ważne informacje dla grup zaocznych na forum Ogłoszenia dla Słuchaczy WSR. W razie dalszych trudności podaję link do tego wątku: http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopic- ... asc-0.htmlmalaa pisze:Czy poprawke z egzaminu z reklamy prasowej mozna napisac w niedziele 26? jesli tak to o ktorej godzinie?
-
- Nowy(a)
praca domowa
nie było mnie drugiego dnia zjazdu dla zaocznych, gdzie moge uzyskać informacje czy i jakie zostały zadane prace domowe z poszczególnych przedmiotów?
ps. tak przy okazji, przepraszam i prosze o usunięcie tematu który (przez nieuwagę) stworzyłam o tym samym tytule
ps. tak przy okazji, przepraszam i prosze o usunięcie tematu który (przez nieuwagę) stworzyłam o tym samym tytule
-
- Początkujący(a)
Komunikacja marketingowa
W jaki sposób mogę dostać się na forum dotyczące zajęć z PROMOCJI?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Komunikacja marketingowa
Wszystkie wątki dotyczące zajęć z Promocji (na razie dwa ) znajdziesz łatwo na Forum Naukowym.Rynexuwna pisze:W jaki sposób mogę dostać się na forum dotyczące zajęć z PROMOCJI?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
-
- Nowy(a)
?
czy przez jedną nieobecność podpadłam na tyle aby zignorowac moje zapytanie o pomoc czy po prostu nikt nie zna odpowiedzi...?
-
- Początkujący(a)
mam prośbę do osób uczęszczających na angielski do p. Dąbrowskiej w piątek (grupa 4/5/6) o podesłanie mi materiałów z ostatnich zajęć na maljustyna@gmail.com