Kiedy układamy plan???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Kiedy układamy plan???
Witam, od października zaczynam nauke w tej szkole i chciałbym wiedzieć kiedy będę znał swoj kompletny plan, ponieważ niedługo zaczynam pracę i chciałbym to jakos pogodzić. Pozdrawiam
-
- Loża WSR
Re: Kiedy układamy plan???
plan będzie znany pod koniec wrześniazacek pisze:Witam, od października zaczynam nauke w tej szkole i chciałbym wiedzieć kiedy będę znał swoj kompletny plan, ponieważ niedługo zaczynam pracę i chciałbym to jakos pogodzić. Pozdrawiam
jeżeli jesteś z grup zaocznych to poniżej masz podane terminy zjazdów
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopict-9701.html
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
Zjazd co tydzień?
Też jestem z grup zaocznych i zauważyłem że są one we wrześniu co tydzień?
Czy po prostu te warsztaty nie są obowiązkowe ? I wolne jest także kiedy grupa październikowa ma rozpoczęcie roku 29 i 30 ?
Czy po prostu te warsztaty nie są obowiązkowe ? I wolne jest także kiedy grupa październikowa ma rozpoczęcie roku 29 i 30 ?
-
- Loża WSR
Re: Zjazd co tydzień?
grupy zaoczne wrześniowe tak jak podaje rozpiska mają 3 tygodnie z rzędu zajęcia i są one OBOWIĄZKOWE !!!kokos pisze:Też jestem z grup zaocznych i zauważyłem że są one we wrześniu co tydzień?
8,9 rozpoczęcie roku
15,16, 22,23
- I rok - techniki sprzedaży, trening kreatywności
- II rok - warsztaty negocjacyjne i warsztaty internetowe
29,30 wolne
-
- Nowy(a)
Szczerze mówiąc trochę tej rozpiski nie rozumiem a konkretnie wiersza "zjazdy specjalizacyjne" dla grup zaocznych.
O ile w pierwszej kolumnie rozumiem, że są terminy plenerów podstawowy i rezerwowe jeśli ktoś nie był na podstawowym, o tyle nie rozumiem co to są za zjazdy w drugiej kolumnie. Słyszałem, że zajęcia są co dwa tygodnie a tutaj są jakieś zjazdy powymieniane. To chodzi o to samo, czy o coś innego?
O ile w pierwszej kolumnie rozumiem, że są terminy plenerów podstawowy i rezerwowe jeśli ktoś nie był na podstawowym, o tyle nie rozumiem co to są za zjazdy w drugiej kolumnie. Słyszałem, że zajęcia są co dwa tygodnie a tutaj są jakieś zjazdy powymieniane. To chodzi o to samo, czy o coś innego?
-
- Bywalec
To prawda, zajęcia są co dwa tygodnieWagru pisze:Szczerze mówiąc trochę tej rozpiski nie rozumiem a konkretnie wiersza "zjazdy specjalizacyjne" dla grup zaocznych.
"Zjazd" oznacza po prostu weekend, w którym odbywają się zajęcia. Po lewej stronie kolumny są terminy zjazdów SR (strategia reklamy) i TV (produkcja filmowa i telewizyjna), po prawej SG (studio grafiki) i FOTO (fotografia reklamowa).
Mam nadzieję, że nieco rozjaśniłam.