msioma@o2.plpolegalu pisze:a czy ja mogłabym prosić o maila do Pana M.Siomy?
"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
proszę spytać u źródła bo ja nie znalazłemaemaja pisze:czy jest gdzieś na forum wstawiony post z informacją od p.Boguckiego na jaki temat ma być praca zaliczeniowa z języka angielskiego? Podobno jest ale nie mogę znaleźć:(
piotrbogucki1@wp.pl
-
- Zawsze coś napisze
p. Ryszard Kwiecień: rickk@interia.plprymprym pisze:moge prosic o mail do pana Kwietnia i Buśkiewicza?
p. Michał Buśkiewicz: has3@op.pl
-
- Nowy(a)
Ja mam pytanie w imieniu kilku osób z grupy marcowej, co 14-15 stycznia mają zdawać egzamin OKE.
Do 15-16.12 mamy mieć zaliczone przedmioty, ale z tego co widać to jest nierealne, gdyż niektórych przedmiotów np. Promocji (która jest teraz podzielona z marketingiem) jeszcze w ogóle nie mieliśmy. Z Gospodarki rynkowej powinien być test, zbieramy oceny z casów ale jeszcze nie znamy wyników.
Z Reklamy prasowej, praca semestralna pisana do p. Wojtkowskiego dopiero ma być oddana 15. grudnia - więc może ja wysłać teraz w tygodniu by mieć na sobotę z niej ocenę?
Z przedmiotów informatycznych projektów na pewno nie skończymy, to mamy dostać z nich ocenę taką jaki jest stan prac?
itd..
Trochę się gubimy i prosimy o wyjaśnienie i pomysł jak to rozwiązać
Do 15-16.12 mamy mieć zaliczone przedmioty, ale z tego co widać to jest nierealne, gdyż niektórych przedmiotów np. Promocji (która jest teraz podzielona z marketingiem) jeszcze w ogóle nie mieliśmy. Z Gospodarki rynkowej powinien być test, zbieramy oceny z casów ale jeszcze nie znamy wyników.
Z Reklamy prasowej, praca semestralna pisana do p. Wojtkowskiego dopiero ma być oddana 15. grudnia - więc może ja wysłać teraz w tygodniu by mieć na sobotę z niej ocenę?
Z przedmiotów informatycznych projektów na pewno nie skończymy, to mamy dostać z nich ocenę taką jaki jest stan prac?
itd..
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
Dołączam się do pytania. Póki co udało mi się porozmawiać z Sylwią Giżką i kompozycje brył i płaszczyzn możemy mieć zaliczoną w niedzielę na podstawie dotychczas oddanych prac, nie wiem co z pozostałymi przedmiotami, zwłaszcza z promocją...IvonaKa pisze:Ja mam pytanie w imieniu kilku osób z grupy marcowej, co 14-15 stycznia mają zdawać egzamin OKE.
itd..
-
- Nowy(a)
Witam,
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa odnośnie zmiany specjalizacji - tj. jestem w szkole od września tego roku na grafice. Zaraz kończy się pierwszy semestr, a ja coraz bardziej czuję, że bardziej mnie ciągnie na TV. Zastanawiałem się na początku nad tv, ale wybór padł jednak na grafikę. Czy możliwa zmiana specjalizacji, czy trzeba że tak powiem zaczynać wszystko od początku? Wiem też, że jest też możliwość dobierania przedmiotów z innej specjalizacji, ale wtedy dalej musiałbym uczęszczać na przedmioty z grafiki. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa odnośnie zmiany specjalizacji - tj. jestem w szkole od września tego roku na grafice. Zaraz kończy się pierwszy semestr, a ja coraz bardziej czuję, że bardziej mnie ciągnie na TV. Zastanawiałem się na początku nad tv, ale wybór padł jednak na grafikę. Czy możliwa zmiana specjalizacji, czy trzeba że tak powiem zaczynać wszystko od początku? Wiem też, że jest też możliwość dobierania przedmiotów z innej specjalizacji, ale wtedy dalej musiałbym uczęszczać na przedmioty z grafiki. Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
- Loża WSR
tutaj masz całą info co do zaliczeńmaland pisze:haaaaallllo.
Czy moge dostap odpowiedz na powyzsze?
Ważne daty na styczeń i luty
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopic-5254-180.html
-
- Zawsze coś napisze
czytalem stad moje pytanie, co z osobnikiem, ktory w terminie 12 stycznia nie zdazy zaliczyc ktoregos z sobotnich zajec? nie ma tam nic wspomnianego o jakis poprawkach..zielonyszerszen pisze: Ważne daty na styczeń i luty
-
- Loża WSR
upewnię się na 100% u Pana Sławka ale z tego co mi wiadome to pierwszy zjazd nowego semestru ma być ewentualnie terminem poprawkowymmaland pisze:czytalem stad moje pytanie, co z osobnikiem, ktory w terminie 12 stycznia nie zdazy zaliczyc ktoregos z sobotnich zajec? nie ma tam nic wspomnianego o jakis poprawkach..zielonyszerszen pisze: Ważne daty na styczeń i luty
ale czy to 100% napisze już niestety jutro bo nie mam kontaktu z Panem Sławkiem