Prace licencjackie: sprawy formalne i dyskusje
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
najpierw chyba idzie tytułowa a potem strona z podziękowaniami/mottem/dedykacjami
tylko właśnie, od której strony zaczynamy numerowanie? wiem, że na stronie tytułowej ma nie być numeru, który ma się pojawić dopiero od spisu treści ale czy spis treści ma mieć numerek 1 czy 3 (w przypadku gdy 1 strona to tutuł, 2 to dedykacje a 3 spis treści)?
tylko właśnie, od której strony zaczynamy numerowanie? wiem, że na stronie tytułowej ma nie być numeru, który ma się pojawić dopiero od spisu treści ale czy spis treści ma mieć numerek 1 czy 3 (w przypadku gdy 1 strona to tutuł, 2 to dedykacje a 3 spis treści)?
-
- Zaczyna działać
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&m ... 7a3065e2de oznaczyłam 3 punkty. Zarobi ten który najszybciej poskłada moją pracę
-
- Nowy(a)
To bardzo przydatna informacja, thx
Mam jeszcze jedno pytanie. znalazłam w notatkach z zajęć ze Sławkiem że prace trzeba podzielić na dwie części numerowane rzymskimi znakami. Jak to ma graficznie wyglądać? tz czy na osobnej stronie piszę np II część analityczna czy to tylko nad tytułem rozdziału umieszczam a może w samy spisie treści wprowadzam taki podział?
Mam jeszcze jedno pytanie. znalazłam w notatkach z zajęć ze Sławkiem że prace trzeba podzielić na dwie części numerowane rzymskimi znakami. Jak to ma graficznie wyglądać? tz czy na osobnej stronie piszę np II część analityczna czy to tylko nad tytułem rozdziału umieszczam a może w samy spisie treści wprowadzam taki podział?
-
- Zaczyna działać
-
- Nowy(a)
Mam ankietę i opis co i jak z nią. Oczywiście ankieta to jest nowy rozdział ale cos było o rzymskim numerowaniu tych dwóch częsci i moje pytanie brzmi czy jak to fizycznie ma wygladać w układzie pracy. czy robię osobną stronę z napisem " czesc II - badawcza " czy jakdescentes pisze:Dzielisz na dwie części tylko jesli masz część teoretyczna i czesc badawcza lub kreatywną. Przy czym we wstepie drugiej czesci musisz zawrzeć prezentację czesci kreatywnej oraz opis procesu twórczego a w przypadku badań opisać np. metodologię
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR