Drugi rok ma warsztaty negocjacyjne oraz warsztaty internetowe.Monika870 pisze:Obowiązkowe dla pierwszego roku.szafir07 pisze:Czy zajecia specjalne tj. techniki kreatywności i techniki sprzedaży są zajeciami obowiązkowymi dla wszystkich?
"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
-
- Czasami coś napisze
A ja mam takie trochę inne pytanie Zdawałem teraz OKE i zapewne je zdam. Ale czy istnieje możliwość żebym za rok zdawał jeszcze raz? Da się tak? Przepisy dopuszczają taką możliwość? Bo teraz dostanę technika organizacji reklamy. A za rok będzie już technik plastyk - a ten tytuł bardziej mi się podoba
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: WARSZTATY
składa podanie i robi je we wrześniu a wrześniowe w czerwcu 2014 rokumokate pisze:Witam, chciałam się dowiedzieć co dzieje się z osobą, która nie zaliczy czerwcowych warsztatów dla I-ego roku? (grafika)
-
- Loża WSR
Pani Kasi ale której bo dwie prowadziłyszafir07 pisze:A ja dostane tego maila do Pani Kasi? Nie pamiętam nazwiska ale bardzo potrzebny mi jest mail do niej. Przypomnę, że prowadzi zajęcia warsztatowe z technik sprzedaży i treningu kreatywności.
mamy tylko do jednej
kmirkiewicz@gmail.com
-
- Zawsze coś napisze
Trudno powiedzieć. Musisz zrealizować min. 160 godz. praktyk. Czy zrealizujesz je w miesiąc czy w dłuższym czasie to zależy od firmy, w której praktyki odbywasz. Miesiąc to standardowy czas odbywania praktyk (wypada po 8 godz. dziennie przez 5 dni w tygodniu).szafir07 pisze:Praktyki wakacyjne mają trwać miesiąc czy dłużej?
-
- Nowy(a)
Witam!
Obecnie skończyłam 1 rok grafiki w WSR w trybie zaocznym, i chciałabym zapytać czy istniałaby możliwość zmiany trybu zajęć na dzienne? Pytam, ponieważ z przyczyn bardzo niezależnych ode mnie mogę nie mieć możliwości uczęszczania na zajęcia zaoczne. I jeśli tak, to na jakich zasadach by się to odbyło?
Bardzo proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.
Obecnie skończyłam 1 rok grafiki w WSR w trybie zaocznym, i chciałabym zapytać czy istniałaby możliwość zmiany trybu zajęć na dzienne? Pytam, ponieważ z przyczyn bardzo niezależnych ode mnie mogę nie mieć możliwości uczęszczania na zajęcia zaoczne. I jeśli tak, to na jakich zasadach by się to odbyło?
Pozdrawiam.
-
- Bywalec
Ewelino! Oczywiście istnieje możliwość zmiany trybu, czy to w jedną czy to drugą stronę. W przypadku przenosin z trybu zaocznego na dzienny jest to o tyle trudniejsze, że konieczne będzie uzupełnienie minimum programowego. Kroki, które powinnaś wykonać, to:EwelinaG pisze:Witam!
Pozdrawiam.
1. Złożenie w sekretariacie podania o zmianę trybu.
2. Umówienie się na rozmowę z dyrektorem w celu ustalenia, które przedmioty będziesz musiała odrobić.