Jeśli zaliczyłaś Techniki Sprzedaży i Trening Kreatywności w czerwcu, to możesz zacząć od października. Jeśli nie - zapraszamy z grupami wrześniowymi.sani10 pisze:zaczelam uczeszczac do tej szkoly od marca tego roku. bylam w grupie FotozI.
na ktoree powinnam przyjsc rozpozecie roku we wrzeniu czy pazdzierniku bo nie ogarniam?
"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Bywalec
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
:)
Być może czegoś nie mogę dojrzeć lecz nie widzę szczegółowego harmonogramu rozpoczęcia roku dla grup wrześniowych/październikowych zaocznych roku 2013/2014
Kiedy się pojawi?
Kiedy się pojawi?
-
- Bywalec
gardenia - oczywiście, że w tym czasie są normalnie zajęcia Po prostu nie ma żadnych dni specjalnych, sesji itd.
Ciastek - plenery są obowiązkowe, można je zaliczyć w formie wyjazdu bądź w formie pracy przygotowanej w domu i oddanej do oceny. Co do noclegów, to niestety nie dysponujemy żadną specjalną bazą, ale jeśli to jednorazowa sprawa, może spróbuj np. w warszawskich akademikach - większość oferuje w okresie wakacji nocleg dla osób z zewnątrz
AKSAMIT_ONA - Faktycznie, szczegółowego rozkładu dla grup zaocznych jeszcze nie ma, pojawi się w najbliższych dniach.
Ciastek - plenery są obowiązkowe, można je zaliczyć w formie wyjazdu bądź w formie pracy przygotowanej w domu i oddanej do oceny. Co do noclegów, to niestety nie dysponujemy żadną specjalną bazą, ale jeśli to jednorazowa sprawa, może spróbuj np. w warszawskich akademikach - większość oferuje w okresie wakacji nocleg dla osób z zewnątrz
AKSAMIT_ONA - Faktycznie, szczegółowego rozkładu dla grup zaocznych jeszcze nie ma, pojawi się w najbliższych dniach.
-
- Początkujący(a)
Witam,
Mój problem polega na tym, że mimo iż zdecydowałem się zapisać na studio grafiki zaocznie od września, nie zdołałem się stawić na rozpoczęciu roku jakie mnie ominęło w ten weekend. Niestety pracodawca uniemożliwił mi to w skutek czego musiałem tego dnia pracować.
Mimo prób, nie udało mi się połączyć telefonicznie w ten weekend z sekretariatem, by uprzedzić o tym fakcie.
Rzuciło mi się w oczy, że ominął mnie przez to egzamin określający mój wątpliwy poziom zaawansowania z języku angielskim. Ponadto zastanawia mnie teraz w jaki sposób mógłbym się teraz zapisać na zajęcia które mają się odbyć ciągu najbliższych dwóch tygodniu.
Proszę o pomoc.
Marcin Czarnecki
Mój problem polega na tym, że mimo iż zdecydowałem się zapisać na studio grafiki zaocznie od września, nie zdołałem się stawić na rozpoczęciu roku jakie mnie ominęło w ten weekend. Niestety pracodawca uniemożliwił mi to w skutek czego musiałem tego dnia pracować.
Mimo prób, nie udało mi się połączyć telefonicznie w ten weekend z sekretariatem, by uprzedzić o tym fakcie.
Rzuciło mi się w oczy, że ominął mnie przez to egzamin określający mój wątpliwy poziom zaawansowania z języku angielskim. Ponadto zastanawia mnie teraz w jaki sposób mógłbym się teraz zapisać na zajęcia które mają się odbyć ciągu najbliższych dwóch tygodniu.
Proszę o pomoc.
Marcin Czarnecki
-
- Nowy(a)
Z angielskim nie wiem, ale zapisy na zajęcia odbywają się przez forum - musisz poprosić o dostęp do forum naukowego w przeznaczonym do tego temacie. (jestem debilem i nie jestem pewna czy zapisy są jutro czy kiedy indziej, ale o 12 chyba startują)
Na razie ominęły Cię zajęcia ogólne (że tak się wyrażę, ktoś mnie za to kiedyś pewnie zabije*), które jednak myślę że warto nadrobić, choćby pytając się innych co było (np mnie <3 Albo kogoś bardziej ogarniętego i mniej chaotycznego) by lepiej ogarniać gdzie się jest, gdzie się będzie, jak i po co
Mam nadzieję że byłam choć w pierwiastku pomocna ;w;
Pozdrawiam.
*kiedyś, czyli za tydzień. ;_;
Na razie ominęły Cię zajęcia ogólne (że tak się wyrażę, ktoś mnie za to kiedyś pewnie zabije*), które jednak myślę że warto nadrobić, choćby pytając się innych co było (np mnie <3 Albo kogoś bardziej ogarniętego i mniej chaotycznego) by lepiej ogarniać gdzie się jest, gdzie się będzie, jak i po co
Mam nadzieję że byłam choć w pierwiastku pomocna ;w;
Pozdrawiam.
*kiedyś, czyli za tydzień. ;_;
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
proszę wpaść w każdej chwili do sekretariatu i napisać test z anglikaczarny pisze:Witam,
Proszę o pomoc.
Marcin Czarnecki
co do zapisów na zajęcia to trzeba założyć sobie konto na stronie
poprosić o dostęp na forum naukowym
a później się zapisujemy pod koniec wrzesnia i na początku października
jak będziesz w szkole w sobotę zajrzyj do sekretariatu i pytaj
co do telefonu to trzeba poczekać chwilę jak jest cisza i na pewno połączy się z nami