PS. Przy tej okazji naszym forumowym Andrzejom tym znanym i nieznanym skladam najserdeczniejsze zyczenia imieninowe
Lanie wosku
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

Lanie wosku
Starodawnym zwyczajem w wigilie sw. Andrzeja (niektorzy nadrabiaja to dzien pozniej czyli dzis) odbywa sie wielkie wrozenie. Szczegolnie popularne jest lanie wosku. Co wyszlo Wam tym razem?
PS. Przy tej okazji naszym forumowym Andrzejom tym znanym i nieznanym skladam najserdeczniejsze zyczenia imieninowe
-
kinia
- Zaczyna działać

-
kinia
- Zaczyna działać

-
sinar
- Loża WSR

Ja tam zadnego Boska ani Boseka czy tym bardziej Bosaka nie znam. No ale skoro jest tu jakas sekta to musi miec swojego patrona. Zachecal bym do umieszczania w tym watku jakis fotek z wczorajszego ze sie tak wyraze odlewu. Moze wtedy sprawa sie wyjasni i bedziemy wiedziec co sobie powiesic przed wejsciem do szkoly.
Mi wyszedl jakis moj sobowtor czy tez klon oczywiscie w skali 1:50. Dziwne to takie wyglada jak 7 nieszczesc czyli podobienstwo ludzace. Bo po tygodniu wytezonej pracy i nauki az boje sie ogladac w lustrze. Teraz tylko brakuje mi woskowego dziadka

PS. No wlasnie Kinia Ty sie dziwna babka nie martw. Co innego jakby dziwny facet zaczal przychodzic
Mi wyszedl jakis moj sobowtor czy tez klon oczywiscie w skali 1:50. Dziwne to takie wyglada jak 7 nieszczesc czyli podobienstwo ludzace. Bo po tygodniu wytezonej pracy i nauki az boje sie ogladac w lustrze. Teraz tylko brakuje mi woskowego dziadka
PS. No wlasnie Kinia Ty sie dziwna babka nie martw. Co innego jakby dziwny facet zaczal przychodzic
-
sinar
- Loża WSR

No moge sobie to troche wyobrazic. Przysposobienie do zycia w rodzinie przechodzilem za mlodu. Moj brat jest ode mnie 11 lat mlodszy wiec zdazalo sie ze mu matkowalem (ojcowalem?) jak nie bylo rodzicow. Oprocz roznych atrakcji bylo tez usypianie. Kiedy sie wreszcie wymknalem zdarzalo sie czesto ze nie minela godzina i widzialem go w drzwiach w tych smiesznych spiochach ze smokiem wytrzeszczonymi oczkami i marsowa mina
-
mieze
- Bywalec

U mnie podobnie... Koty nie śpią pół nocy a pies ok 3 razy przychodzi i mnie budzi bo nagle stwierdza, że jest samotny i bardzo potrzebuje podrapania po uchu. Jeśli nie reaguje na jego prośby mam momentalnie 60kg na brzuchukinia pisze:oj przychodzi taki jeden, moje dziecko <srednio 3 razy na noc> a czy dziwny jest? chyba tak, urzadza sobie wycieczki i zwiedzanie nocne po mieszkaniu..
-
sinar
- Loża WSR