Realizacja filmowa i telewizyjna
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
bardzo mądry
Ja jestem najmądrzejszy!!!
-
- Czasami coś napisze
niekonsekwencja
A ten "Paweł" w temacie "do prezesa kilka pytań"? To to był wyjątek od Twojego zwyczaju, czy zwykłe przeoczenie? A widzisz, przyłapałem Cię na niekonsekwencji!Miluuutka pisze:No nie imię, ale co to ma do rzeczy?? Chyba nie zrozumiałeś mnie do końca Mam zwyczaj zdrabniać imiona, ale nie nicki. Pozdrawiam.
Oj, joj, joj! Te pierwszaki...
ps. Co do mojego pesymizmy to masz rację - jestem pesymistą z przeraźliwie optymistycznymi wizjami - stąd ten WIZJONER! Tak na zmianę!
-
- Czasami coś napisze
Re: najlepszy
Jak tylko znajdziemy jakąś dobrze zmontowaną (bo o dobrze nakręconą to cięęęężko) to na pewno cię pod nią podpiszemyWIZJONER pisze:Marcinie, nie zapomnij zapisać gdzieś w archiwum, że te ja jestem autorem tych najlepiej zmontowanych scenek!
-
- Czasami coś napisze
Zawodowo zajmuję się przepowiadaniem końca świata (głównie Otwock i okolice) udzielam lekcji stepowania dla płetwonurków a w wolnych chwilach komponuję awangardowy musical o rybach (bez muzyki i słów - oszczędzam mnóstwo czasu).
A tak serio to jestem wesołym bezrobotnym (chyba, że trafi się jakieś wesele albo chrzciny)
A tak serio to jestem wesołym bezrobotnym (chyba, że trafi się jakieś wesele albo chrzciny)
-
- Zaczyna działać
-
- Czasami coś napisze
inna specjalizacja
Miluuutka chciała chyba użyć słowa "beznadziejni" - tylko czemu?
Aha, bo ona z innej specjalizacji...
Aha, bo ona z innej specjalizacji...