Do prezesa kilka pytań.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Do prezesa kilka pytań.
Witam szanownego prezesa
Mam małe pytanko i kilka pomysłów odnośnie szkoły:
Chodziły pogłoski, że będzie możliwość zrobienia licenjata w WSR, czy to prawda jeśli tak to kiedy będzie to możliwe ?
Mam pomysł na rozreklamowanie szkoły: mianowicie gdyby tak wymalować szkołę od środka GRAFITI (lub przynajmniej na kolorowo) i jakieś adaptery grały by na przewrwach ??
- artystów i graficiarzy u nas w WSR nie brakuje a i na adapterach miał
by pewnie kto grać (rzecz jasna tylko w przerwach)
- wszyscy by zaczeli mówić o WSR (w przerwach było by ją słychać na
Ursynowie)
- na zewnątrz od ulicy mógł by być jakiś graf np. kilku malujących
kolesi napis "WSR"
- REKLAMA GWARANTOWANA !!!
PRZECIEŻ TO SZKOŁA DLA MŁODZIEŻY !!!
Mam małe pytanko i kilka pomysłów odnośnie szkoły:
Chodziły pogłoski, że będzie możliwość zrobienia licenjata w WSR, czy to prawda jeśli tak to kiedy będzie to możliwe ?
Mam pomysł na rozreklamowanie szkoły: mianowicie gdyby tak wymalować szkołę od środka GRAFITI (lub przynajmniej na kolorowo) i jakieś adaptery grały by na przewrwach ??
- artystów i graficiarzy u nas w WSR nie brakuje a i na adapterach miał
by pewnie kto grać (rzecz jasna tylko w przerwach)
- wszyscy by zaczeli mówić o WSR (w przerwach było by ją słychać na
Ursynowie)
- na zewnątrz od ulicy mógł by być jakiś graf np. kilku malujących
kolesi napis "WSR"
- REKLAMA GWARANTOWANA !!!
PRZECIEŻ TO SZKOŁA DLA MŁODZIEŻY !!!
-
- Bywalec
wiesz jakis czas temu byla w szkole ankita, dotyczaca wielu aspektow szkoly... padly tam propzycje polalowania sal... gadalam z kilkoma wykladowcami i to sie da zalwtic... tylko, ze wciaz nie ma chetnych... wiec alebo ktos sie za to weznie i pogada z kim trzeba, albo dajel bedziemy sie uczyc w szpitalnych warunkach... pozdrawiam
-
- akademiareklamy.edu.pl
Grafffy
Odpowiedź moja jest tylko jedna:
Jestem za i popisuję się pod tym nogami i rencami.
Cała szkoła jest do waszej dyspozycji. Jeden warunek: najpierw projekt. POMOC: mogę sfinansować materiały.
Jesli zas chodzi o muzę - mysle ze istnienie radiowezla byloby najlepszym pomyslem - jesli ktos chce sie tym zajac - rowniez jestem do dyspozycji.
PS
Gdyby sie zebrala konkretna ekipa jestem gotów uruchomic nawet projekt pierwszej w Polsce szkoły Grafffffficiarskiej w ramach kierunku studio grafiki lub zupełnie niezależnie.
Jestem za i popisuję się pod tym nogami i rencami.
Cała szkoła jest do waszej dyspozycji. Jeden warunek: najpierw projekt. POMOC: mogę sfinansować materiały.
Jesli zas chodzi o muzę - mysle ze istnienie radiowezla byloby najlepszym pomyslem - jesli ktos chce sie tym zajac - rowniez jestem do dyspozycji.
PS
Gdyby sie zebrala konkretna ekipa jestem gotów uruchomic nawet projekt pierwszej w Polsce szkoły Grafffffficiarskiej w ramach kierunku studio grafiki lub zupełnie niezależnie.
-
- Bywalec
-
- Czasami coś napisze
Ponieważ ja WSR skończyłem dwa lata temu to też cuś nie cuś wiem. Optymizm w 99% przypadków to było połączenie słomianego zapału i tego, czym piekło jest wybrukowane.
Jeśli idzie o pomalowanie szkoły to uważam, że to szczytna idea ale na miły Bóg - tylko nie to p...ne grafitti!!!! Na każdym płocie tego pełno. Polecam jakieś fajne, ciepłe kolorki, co by ludziskom przyjemnie było a nie pikasiaki co to ani ładne nie jest ani dobrze się nie kojarzy.
Jeśli idzie o pomalowanie szkoły to uważam, że to szczytna idea ale na miły Bóg - tylko nie to p...ne grafitti!!!! Na każdym płocie tego pełno. Polecam jakieś fajne, ciepłe kolorki, co by ludziskom przyjemnie było a nie pikasiaki co to ani ładne nie jest ani dobrze się nie kojarzy.
-
- akademiareklamy.edu.pl
Widziałem i widzę
Widziałem dobre spraye na murach i kiepskie obrazy w galeriach; niestety musze przyznac K racje w kwestii słomianego zapału - ale moze nie wszystko stracone?
PS
W kwestii PAwła - wydaję mi się, że jest stracony juz - jego życie nie ma sensu - myle się? Rok zawodów i niepowodzeń zniszczył jego młodzieńczy umysł.
PS
W kwestii PAwła - wydaję mi się, że jest stracony juz - jego życie nie ma sensu - myle się? Rok zawodów i niepowodzeń zniszczył jego młodzieńczy umysł.
-
- Czasami coś napisze
Re: Widziałem i widzę
Jakich zawodów? Jakich niepowodzeń?
ps. Pomysły są ok - graffiti i malowanie, ale jakoś zawsze brakuje tej kropki nad i...
ps. Pomysły są ok - graffiti i malowanie, ale jakoś zawsze brakuje tej kropki nad i...
-
- akademiareklamy.edu.pl
masz pamiec selektywna
wiele rzeczy jest zamknietych inne na ukonczeniu; co do bzdur z tytulem tech, handlowca i bredniami w katalogu zasiegnij lepiej info u zrodla i nie publikuj bredni (ZWŁASZCZA TAKICH, KTORYCH NIE BEDZIESZ MOGL UDOWODNIC, POKAZ TEN ZESZLOROCZNY KATALOG I TE NIESCISLOSCI); a jak sie znajdzie przynajmniej 5-8 osob na zaocznych co na prawde beda chodzic na jezyki dodatkowe to je zorganizujemy - ale i tak nigdy na nie nie chodzicie - pod koniec semestru zostaje jedna osoba która przychodzi na co drugie zajecia - bo jest zbyt zmeczona; co do licencjata od 5 lat jasno mowimy, ze nie po to powstala ta szkola! Jesli bedzie licencjat, to w innej strukturze, z inna kadra, z innym programem, za zupelnie inne pieniadze, na innych zasadach itd., itd. - mam dosc kłamstw na temat obiecanek dotyczacych tego tematu wyssanych z palca!!!