Krótka dyskusja o dostępie do forum naukowego
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Loża WSR
Zmiana czasu zawsze mnie rozstraja ale tym razem to bezsennosc z koniecznosci. Wole lepsze okazje... Impreza, gra itp. W dzisiejszych czasach bezsennosc to przypadlosc cywilizacyjna. Wystarczy wejsc na gg kolo 2-3 w nocy i zobaczyc ile znajomych tam sie kreci kiedy teoretycznie powinni rano (bardzo wydajnie) pracowac lub uczyc sie
Co do dostepu widocznie Szuflad z jakis powodow nie zaglada ostatnio na skrzynke. Masz Yarlan i inni tez 3 mozliwosci. 1. Czekac ale to moze potrwac. 2. napisac na jego adres z "belki" przy profilu. To raczej bym odradzal nie po to podawal szkolnego zeby mu tak spamowac jego wlasna skrzynke. 3. mozliwosc jesli to pilne pisac do kogos innego zuprawnieniami. Najlepiej do admina. W rachube wchodza aw i az. Zeby tylko odebrali... Na pewno obowiazuja te same wymogi formalne jak przy mailu do szefa znaczy sie Szufa
Co do dostepu widocznie Szuflad z jakis powodow nie zaglada ostatnio na skrzynke. Masz Yarlan i inni tez 3 mozliwosci. 1. Czekac ale to moze potrwac. 2. napisac na jego adres z "belki" przy profilu. To raczej bym odradzal nie po to podawal szkolnego zeby mu tak spamowac jego wlasna skrzynke. 3. mozliwosc jesli to pilne pisac do kogos innego zuprawnieniami. Najlepiej do admina. W rachube wchodza aw i az. Zeby tylko odebrali... Na pewno obowiazuja te same wymogi formalne jak przy mailu do szefa znaczy sie Szufa
-
- Czasami coś napisze
yarlan, pozostaje nam żyć nadzieją, że kiedyś nas zauważą.
Po moim zbulwersowaniu w tym temacie niby dostałam jakiegoś maila, że mam już dostęp, ale mi nie chce działać...
Nawet na moje forum juniorów wejść nie mogę, a podobno jest fajowe...
Niech ktoś użyje swojej magicznej pałeczki i mnie wskrzesi
Po moim zbulwersowaniu w tym temacie niby dostałam jakiegoś maila, że mam już dostęp, ale mi nie chce działać...
Nawet na moje forum juniorów wejść nie mogę, a podobno jest fajowe...
Niech ktoś użyje swojej magicznej pałeczki i mnie wskrzesi