myslał, ze frajerów znajdzie.
ja sobie licze 2000zł za strone w prostym HTLM'u i nic za free
chcesz ?
Oferta dla grafikow
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
ROTFL
- Dlaczego małpa? Bo spam boty znają już AT
- o sobace (sabaka? Mnie inaczej uczyli wymawiać ) wiedziałem
- absolwent - nie. Nie jestem, absolwentem Waszej szkoły...
- frajerstwo - acha. Czyli to jest tak:
"Płaci - ruszę palcem. Zarobię. Nie jestem frajer.
Nie płaci. Hahaha." - Cóż - skoro macie takie podejście (na szczęście nie wszyscy. Ktoś sie jednak zgłosił )
- Tandul - "jego" - piliśmy razem? Ja nic o tym nie wiem...
Pozdrawiam hmm... "nie-frajerów".
Topic do zamknięcia
Pa
- Dlaczego małpa? Bo spam boty znają już AT
- o sobace (sabaka? Mnie inaczej uczyli wymawiać ) wiedziałem
- absolwent - nie. Nie jestem, absolwentem Waszej szkoły...
- frajerstwo - acha. Czyli to jest tak:
"Płaci - ruszę palcem. Zarobię. Nie jestem frajer.
Nie płaci. Hahaha." - Cóż - skoro macie takie podejście (na szczęście nie wszyscy. Ktoś sie jednak zgłosił )
- Tandul - "jego" - piliśmy razem? Ja nic o tym nie wiem...
Pozdrawiam hmm... "nie-frajerów".
Topic do zamknięcia
Pa
-
- Zawsze coś napisze
mattness: problem polega w tym ze wbijasz sie na forum z prosba, opisujesz o co ci biega. Wszystko fajnie... a na zakonczenie sypiesz dowcipem ktory jest smieszny chyba tylko dla ciebie, bo reszta osob do ktorych bylo adresowane to ogloszenie odebrala ta tresc jak cos obrazliwego... wiec nie dziw sie ze nagle wszyscy po tobie pojechali.
Poprostu nastepnym razem dobieraj tak slowa zeby nie zniechecic potencjalnych wspolpracownikow zaraz na starcie.
Apropz frajerstwa znasz to powiedzenie ? "Kochajmy sie jak bracia, liczmy jak żydzi ?"
p0zdr0
Poprostu nastepnym razem dobieraj tak slowa zeby nie zniechecic potencjalnych wspolpracownikow zaraz na starcie.
Apropz frajerstwa znasz to powiedzenie ? "Kochajmy sie jak bracia, liczmy jak żydzi ?"
p0zdr0
-
- Początkujący(a)
1651
Dzizys, co za pomysł... ? Człowieku, co to za praca za darmo.. Zły temat przed wszystkim.. Może coś w stylu: "UWAGA WOLONTARIAT DLA GRAFIKÓW" ew. "UWAGA, SZUKAM FRAJERÓW" Pracuję jako grafik / operator DTP i na szczęście mi płacą