Realizacja filmowa i telewizyjna
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
WSR
Ewidentne działanie mające na celu wprowadzenie w błąd!Miluuutka pisze:No nie wiem xerograf przynajmniej kojarzy się z jakąś aparaturą a handlowiec... ze sklepem... gdybym potrzebowała taki tytuł to wiele jest szkół ekonomiczno-handlowych... to jakaś bzdura... może powinni w takim razie zmienić nazwę szkoły!!! Ja nie odpuszczę, bo nikt nawet słowem nie wspomniał o takim tytule!!! Tym bardziej, że o to pytałam i odpowiedź brzmiała: "technik reklamy"!!!
Tylko dlaczego? Przecież WSR to naprawdę świetna szkoła! Można tu nie tylko nauczyć się teorii, ale również zobaczyć, jak to wszystko wygląda w praktyce!
Dlaczego posuwają się do takich nieuczciwych zagrywek?
Nic nie rozumiem!!!
-
- Czasami coś napisze
Potraktujcie tę szkołę tak jak ja: jako przystanek przelotowy w waszej drodze do sławy i bogactwa (lub przynajmniej znośnej egzystencji). Nie przyszedłem tu dla dyplomu. Raczej żeby zmienić środowisko, odnaleźć siebie i wyleczyć złamane serce. Każde doświadczenie bywa cenne a świat jest bezwzględny. Co się nauczycie to wasze. Byle do przodu, panie i panowie.
-
- Początkujący(a)
TO POWIEDZ JESZCZE JAKICH INNYCH NIESPODZIANEK MOZNA SIE SPODZIWAĆ, BEZ ŚCIEMNIANIA, BEZ KRĘTACTWA. KAWA NA ŁAWĘ.MarcinK pisze:Potraktujcie tę szkołę tak jak ja: jako przystanek przelotowy w waszej drodze do sławy i bogactwa (lub przynajmniej znośnej egzystencji). Nie przyszedłem tu dla dyplomu. Raczej żeby zmienić środowisko, odnaleźć siebie i wyleczyć złamane serce. Każde doświadczenie bywa cenne a świat jest bezwzględny. Co się nauczycie to wasze. Byle do przodu, panie i panowie.
JA I TAK JUŻ SIE ZDECYDOWAŁEM, ALE CHE PRZYNAJMIEJ WIEDZEC NA CZYM STOJE
-
- Zaczyna działać
Widzisz Marcinie... ja nie mam złamanego serca, moje środowisko, w którym się obracam też mi się podoba, zrezygnowałam z możliwosci studiowania na UW by uczyć się w tej szkole, by się realizować i zdobyć wiedzę, ale nie ukrywam, że ten papierek też jest dla mnie ważny!!! Więc to nie jest takie tam gadanie
-
- Ekspert
-
- Czasami coś napisze
Zdania są ja dupa - zawsze podzielone.
Kiedy chodziłem do WSR to były inne czasy. Wszystko miało rozpęd. Teraz czuć ogólne niechciejstwo. Ostatnie półtora roku spędziłem w montażowni i znam tylko poletko TV. Bądzcie gotowi na tzw. problemy ze sprzętem. Kto z was umie montować na MACach? Albo na czymkolwiek?
Kiedy chodziłem do WSR to były inne czasy. Wszystko miało rozpęd. Teraz czuć ogólne niechciejstwo. Ostatnie półtora roku spędziłem w montażowni i znam tylko poletko TV. Bądzcie gotowi na tzw. problemy ze sprzętem. Kto z was umie montować na MACach? Albo na czymkolwiek?