Co sądzisz o NEEMIE?? (znaczy się o mnie) ;)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Marqoni
- Czasami coś napisze

-
Neema
- Zadomowił(a) się

Jak to mówią kochanego ciała nigdy za wiele
Oczywiści, jeśli dalej masz zamiar eksperymentować, to chętnie zobaczę kolejne graficzki.
http://www.portfolio.wsr.pl/foto/Neema/ ... htTabu.mp3
Trochę muzyczki tak dla urozmaicenia
Oczywiści, jeśli dalej masz zamiar eksperymentować, to chętnie zobaczę kolejne graficzki.
http://www.portfolio.wsr.pl/foto/Neema/ ... htTabu.mp3
Trochę muzyczki tak dla urozmaicenia
-
seize
- Loża WSR

-
Neema
- Zadomowił(a) się

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Intelekt jest mądrzejszy!
Niepokoi mnie to:
Pozwól sercu prowadzić się...
Uważaj! Wszyscy uważajcie! Zdecydowanie lepiej nie dać się prowadzić sercu. Wybierz intelekt - jest mądrzejszy!
Pozwól sercu prowadzić się...
Uważaj! Wszyscy uważajcie! Zdecydowanie lepiej nie dać się prowadzić sercu. Wybierz intelekt - jest mądrzejszy!
-
Neema
- Zadomowił(a) się

W 100% zgadzam się z Mieze.
Myślę że ludzie, którzy cale swoje życie kierują się tylko rozumem nie poznają nigdy prawdziwego szczęścia, czasem trzeba pozwolić sobie na zapomnienie się i choć przez chwile kierować się tylko sercem, duszą i uczuciami. Rozum jest zbyt poważny i uporządkowany ażeby pozwolił nam osiągnąć taki stan szczęścia, pewnego typu ekstazy, zapomnienia, jakie może mam dać nasze serce (np: kiedy kogoś bezgranicznie kochamy, co daje nam poczucie ogromnego szczęścia)

Myślę że ludzie, którzy cale swoje życie kierują się tylko rozumem nie poznają nigdy prawdziwego szczęścia, czasem trzeba pozwolić sobie na zapomnienie się i choć przez chwile kierować się tylko sercem, duszą i uczuciami. Rozum jest zbyt poważny i uporządkowany ażeby pozwolił nam osiągnąć taki stan szczęścia, pewnego typu ekstazy, zapomnienia, jakie może mam dać nasze serce (np: kiedy kogoś bezgranicznie kochamy, co daje nam poczucie ogromnego szczęścia)
Kto nie ryzykuje, ten nie żyjeSławek:
-
seize
- Loża WSR

Re: Intelekt jest mądrzejszy!
Niektorzy mowia ze : No risk - no funwojtkowski pisze:Uważaj! Wszyscy uważajcie! Zdecydowanie lepiej nie dać się prowadzić sercu. Wybierz intelekt - jest mądrzejszy!
-
mieze
- Bywalec

Re: Intelekt jest mądrzejszy!
Takseize pisze:Niektorzy mowia ze : No risk - no fun