Spieprzona Gospodarka Rynkowa
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
No jak to nie idzie. Musi pojsc Nicole
Mi poszlo. To znaczy rok temu. Bo teraz to na ekonomice to mielismy jakies amerykanskie testy. Nawet nie trzeba bylo rzucac kosciami. Co innego na Etyce. CASE znowu rzucal! Czy to nie sa niedozwolone pomoce naukowe?
U Syrowatki najlepiej lapac plusy. Od razu jest ocena i to nawet dobry stopien bezstresowo. W zeszlym roku nie musialem pisac u niego pisac. Hmm co innego teraz Wiem ze teraz to za pozno ale w nastepnym semestrze macie pewnie marketing warto troche plusow natrzaskac
PS. AW czy przeslac Ci na deser materialy do reklamy tv (takie Q&A). Podobno przekazywane z pokolenia na pokolenie Jest tam troche bledow i potkniec wiec moze rzucilbys na to swoim okiem zanim trafi na forum naukowe.
Mi poszlo. To znaczy rok temu. Bo teraz to na ekonomice to mielismy jakies amerykanskie testy. Nawet nie trzeba bylo rzucac kosciami. Co innego na Etyce. CASE znowu rzucal! Czy to nie sa niedozwolone pomoce naukowe?
U Syrowatki najlepiej lapac plusy. Od razu jest ocena i to nawet dobry stopien bezstresowo. W zeszlym roku nie musialem pisac u niego pisac. Hmm co innego teraz Wiem ze teraz to za pozno ale w nastepnym semestrze macie pewnie marketing warto troche plusow natrzaskac
PS. AW czy przeslac Ci na deser materialy do reklamy tv (takie Q&A). Podobno przekazywane z pokolenia na pokolenie Jest tam troche bledow i potkniec wiec moze rzucilbys na to swoim okiem zanim trafi na forum naukowe.
-
- Zawsze coś napisze
Gratuluję 8O Ja się nie uczyłam fart Tzn. powtórzyłam mniej niż na poprzednią gospodarkę z której 1 dostałam Więcej się nie uczępesca pisze:Mi też dzisiaj poszło!!!!!! Zaliczyłam na 4 , rzeczywiście opłacało się zarwać dwie noce, włożony wysiłek = 100% satysfakcja ( w przyszłym semestrze jednak postaram się zdobyć parę plusów.... coby nocy nie zarywać
-
- Loża WSR
Ciesze sie i troche Wam zazdroszcze ze juz macie to za soba. Ja dopiero zaczynam. W indeksie cale 4 wpisy ale to glownie fakultety. Zastraszajaco wysoka srednia. No ale taka gorka to sie przyda przed Photoshopem czy angielskim. Dzis najbardziej mnie Robaczek zaskoczyl. Czegos takiego to sie z zarzadzania czasem niespodziewalem
Hmm dalszy ciag kampani w weekend. Jak przezyje to jeszcze do tej Cooltury sie przyczolgam Aaaah trzymajcie kciuki za zaocznych Pozdrawiam
Hmm dalszy ciag kampani w weekend. Jak przezyje to jeszcze do tej Cooltury sie przyczolgam Aaaah trzymajcie kciuki za zaocznych Pozdrawiam
-
- Ekspert
Sinarku!
Oczywiście, że będziemy trzymać za Was kciuki! (choć jeżeli chodzi o Ciebie, to nie wiadomo czy Ty dzienny czy zaoczny )
Oczywiście, że będziemy trzymać za Was kciuki! (choć jeżeli chodzi o Ciebie, to nie wiadomo czy Ty dzienny czy zaoczny )
Ja przeżyłam, to i ty przeżyjesz!, a co Cooltury, to też zamierzam tam być i cieszyć się, że pierwszy semestr już za mnąHmm dalszy ciag kampani w weekend. Jak przezyje to jeszcze do tej Cooltury sie przyczolgam