Krótka dyskusja o dostępie do forum naukowego
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
może tym razem się uda :l
Zgodnie z wytycznymi z forum ogólnego :
Jestem i chciałbym
pzdr
ps
michał h.
Jestem i chciałbym
pzdr
ps
michał h.
-
- akademiareklamy.edu.pl
-
- Czasami coś napisze
Oczywiście, że zrobię to po sesji, wszak ludzie są tylko ludźmi, a o sceptycyzm w dzisiejszych czasach raczej trudno.
Z kolegą nie solidaryzowałem się, już na pewno nie w pełni i w rzadnym razie nie zamierzam się z tego tłumaczyć.
Nie wszystko funkcjonuje jak w zegarku, a jako klient, który płaci za usługę, mam prawo do reklamacji. Nie czynie tego z chęci odgryzienia się na kimkolwiek, a po to aby "mechanizm" zaczął funkcjonować lepiej.
Z kolegą nie solidaryzowałem się, już na pewno nie w pełni i w rzadnym razie nie zamierzam się z tego tłumaczyć.
Nie wszystko funkcjonuje jak w zegarku, a jako klient, który płaci za usługę, mam prawo do reklamacji. Nie czynie tego z chęci odgryzienia się na kimkolwiek, a po to aby "mechanizm" zaczął funkcjonować lepiej.
-
- Czasami coś napisze
Konkrety po sesji, bo jescze nie skończyłem zaliczać.
Przeczytaj na spokojnie moje wypowiedzi w tym temacie. Począwszy od pierwszej, mam na myśli szkołę jako całokształt, kilka wybranych przeze mnie przedmiotów.
Insynuacja jakobym uwziął się specjalnie na Ciebie jest błędna. Niby dlaczogo miałbym mieć pretensje o nieobecność na egzaminie i to nie mojej grupy?
Nieszczęścia się zdarzają, z reguły dopadają nagle i bez ostrzeżenia. Nie wszyscy z grona wykładowców to wyrozumienie odwzajemniają.
Skoro jednak nie możesz doczekać się konkretów to na razie dam swoje uwagi co do RTV:
- "100 pytań do..." można było ogłosić wcześniej, dałoby mi to więcej czasu na przygotowanie się i lepsze rozplanowanie sił (wybacz ale tak się składa, że osoby +25 lat mają gorszą pamięć niż 20 latki).
- zabrakło omawiania reklam na konkretnych przykładach, na ekranie obojętnie czego. Wyraźiściej bym to zapamiętał niż wykłady w fomie teoretycznego show.
- wykłady typu "one man show", owszem czasem śmieszne, czasem dowcipne (czasem dość płasko... czasami miałem ochotę na sesję u psychoanalityka) pewnie lepiej trafiają do grona 20-latków, do mnie niestety średnio. Tym bardziej, że czasami posługiwałeś się w Swoich wypowiedziach, dla zilustrowania, pewnymi personalnymi przykładami i to z wymienianiem imion. Ja nie życzyłbym sobie w rzadnym razie w takich przykładzie mieć udziału. Co innego amonimowo, proszę bardzo, mogę się edukacji przysłużyć. W innym przypadku nie, bez pisemnej zgody.
Przeczytaj na spokojnie moje wypowiedzi w tym temacie. Począwszy od pierwszej, mam na myśli szkołę jako całokształt, kilka wybranych przeze mnie przedmiotów.
Insynuacja jakobym uwziął się specjalnie na Ciebie jest błędna. Niby dlaczogo miałbym mieć pretensje o nieobecność na egzaminie i to nie mojej grupy?
Nieszczęścia się zdarzają, z reguły dopadają nagle i bez ostrzeżenia. Nie wszyscy z grona wykładowców to wyrozumienie odwzajemniają.
Skoro jednak nie możesz doczekać się konkretów to na razie dam swoje uwagi co do RTV:
- "100 pytań do..." można było ogłosić wcześniej, dałoby mi to więcej czasu na przygotowanie się i lepsze rozplanowanie sił (wybacz ale tak się składa, że osoby +25 lat mają gorszą pamięć niż 20 latki).
- zabrakło omawiania reklam na konkretnych przykładach, na ekranie obojętnie czego. Wyraźiściej bym to zapamiętał niż wykłady w fomie teoretycznego show.
- wykłady typu "one man show", owszem czasem śmieszne, czasem dowcipne (czasem dość płasko... czasami miałem ochotę na sesję u psychoanalityka) pewnie lepiej trafiają do grona 20-latków, do mnie niestety średnio. Tym bardziej, że czasami posługiwałeś się w Swoich wypowiedziach, dla zilustrowania, pewnymi personalnymi przykładami i to z wymienianiem imion. Ja nie życzyłbym sobie w rzadnym razie w takich przykładzie mieć udziału. Co innego amonimowo, proszę bardzo, mogę się edukacji przysłużyć. W innym przypadku nie, bez pisemnej zgody.
-
- Nowy(a)
dostęp do forum naukowego
Proszę o dostęp go forum naukowego B.b.b.b...
-
- Nowy(a)
prośba o dostęp do forum naukowego
witam,
proszę jw.
Andrzej pozdro
proszę jw.
Andrzej pozdro
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Krótkie oświadczenie działu PR WSR
Krótkie oświadczenie działu PR WSRcywil42 pisze: [aw] Nie ma [...] w szkole i wszystko ma gdzies. Ostatnio my z pierwszego roku przekonujemy sie jak nas olewa.
aw był nieobecny w szkole w dn. 01 lutego 2005 r. z powodu choroby. Niestety był to pierwszy termin zaliczenia przedmiotu Reklama telewizyjna w grupach TV I i FOTO I. Czasami tak się zdarza. Jak ktoś trafnie zauważył - takie sprawy przytrafiają się często w mało odpowiednich momentach.
W ciągu pierwszego kwadransa zajęć osobiście przekazałem komunikat o nieobecności aw. Przekazałem także informację o nowym terminie zaliczenia (08 lutego) oraz o prawdopodobnym terminie poprawkowym (10 lutego). Terminy te są zresztą realizowane.
Osoby, które były wówczas obecne w sali, nie mogły w żaden sposób poczuć sie urażone czy olane. Komunikat był jasny, precyzyjny oraz wygłoszony łagodnym językiem i w przepraszającym tonie. Nic więcej w tych okolicznościach nie mogliśmy zrobić.
Za zaistniałą sytuację i wynikające z niej utrudnienia jeszcze raz przepraszam w imieniu aw i swoim własnym.
-
- Ekspert
Kilka lat temu z inicjatywy wyższych uczelni z Lublina i Łodzi powstał pierwszy w Polsce uniwersytet wirtualny.
Pomysł znakomity, na Zachodzie od dawna praktykowany.
Może to nie ma nic do rzeczy, ale proszę rzucić okiem na tamtejsze forum.
(A może trochę ma, bowiem tam dopiero prawdziwe żywioły szaleją
http://www.puw.pl/forum_op.html
Pomysł znakomity, na Zachodzie od dawna praktykowany.
Może to nie ma nic do rzeczy, ale proszę rzucić okiem na tamtejsze forum.
(A może trochę ma, bowiem tam dopiero prawdziwe żywioły szaleją
http://www.puw.pl/forum_op.html
-
- Nowy(a)
dostęp do forum
z góry dzięki :]