Sinar: Ty komuchu! Towarzyszem Sinarem sie zachcialo byc
Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

-
sinar
- Loża WSR

Teraz to komuchu co Havok
A na imprezie to bylo "bys se juz nabil te 2 posty". Poza tym przeciez to nie jest GRU tylko guru. Chociaz jak bede wracal z Tybetu z kontemplacji to moge zahaczyc o Moskwe i pogadac z towarzyszami z wywiadu wojskowego co moga dla Ciebie zrobic
PS. Wracajac do tematu. Z ankiety wynika jak na razie ze byla to najlepsza impreza WSR w ostatnich 2 latach.
PS. Wracajac do tematu. Z ankiety wynika jak na razie ze byla to najlepsza impreza WSR w ostatnich 2 latach.
-
seize
- Loża WSR

-
Havoc
- Loża WSR

Popieram! Dopuki ich nei zobacze doputy nei bede mogl spac spokojnie.....seize pisze:Niepokoj budza one dlatego iz pozostaja niepoznanymi ... przynajmniej dla mnie ...
Sinar: No wlasnei mowilem zebys szybciej te posty nabijal bo chcialem wiedziec jaki jest podpisik jak sie przekroczy 2000
-
Havoc
- Loża WSR

-
Havoc
- Loża WSR

Qrcze za szybko zapisalem posta..... Btw. imprezy.
Sinarku skoro piszesz ze byla to najlepsza impreza wsr w ciagu ostatnich dwoch lat to czyz nie mamy podanego na talerzu przepisu na nastepna tak udana impreze?? Bo moze wlasnie charakter tej ostatniej imprezy jest kluczem do nastepnych rownie udanych. Lokal, lokalizacja, muzyka, niepowtarzalny klimat jaki stworzyli sami WSRowcy no i darmowe kupony
to chyba jest to co zdecydowalo o jej sukcesie. Co o tym myslicie drodzy wspolrozmowcy
?
Sinarku skoro piszesz ze byla to najlepsza impreza wsr w ciagu ostatnich dwoch lat to czyz nie mamy podanego na talerzu przepisu na nastepna tak udana impreze?? Bo moze wlasnie charakter tej ostatniej imprezy jest kluczem do nastepnych rownie udanych. Lokal, lokalizacja, muzyka, niepowtarzalny klimat jaki stworzyli sami WSRowcy no i darmowe kupony
-
Havoc
- Loża WSR

-
zyrafa
- Ekspert

yarlan : hoho ... to ja bardzo się cieszę z tego powodu
. Niom, ale następnym razem to Ci nie dam w autobusie nożyka do zabawy ... i tych tymbarkow nie zapomne
... no i tancow offcorse
.
Ja chce powtorki - koniecznie. Tylko dluzej, zebym nie musiala tyle czekac na ciapaga - hociaz jezeli znowu mnie taka ekipa odprowadzi ... to czemu nie :*.
Kanapy i fotele byly utrafione ... muza tez. Barek spoko i te kupony, ale kolejne bro po 8 zl ... ale jakos zyrafka sobie dala rade
.
Foty to i ja chce obejrzec, gdyz moze na ktoryms i ja jestem ... oby tylko nie rozwodowe ;P.
Ja chce powtorki - koniecznie. Tylko dluzej, zebym nie musiala tyle czekac na ciapaga - hociaz jezeli znowu mnie taka ekipa odprowadzi ... to czemu nie :*.
Kanapy i fotele byly utrafione ... muza tez. Barek spoko i te kupony, ale kolejne bro po 8 zl ... ale jakos zyrafka sobie dala rade
Foty to i ja chce obejrzec, gdyz moze na ktoryms i ja jestem ... oby tylko nie rozwodowe ;P.