Nie no chlopaki nie macie cementuHavok pisze:Seize: wiesz co? No cemment
Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
kajka
- Czasami coś napisze

Jestem strasznie zła, bo się zawinęłam zanim imrezka na dobre się zaczeła.
Po pierwsze nie miałam gdzie sie usadowić ,a po całym dniu w szkole to myślałam o jakimś wygodnym siedzonku ( sami wiecie jak cudownie siedzi się w szkolnych ławkach).
Po drugie nie jestem z Warszawy i miałam czas ograniczony, przed sesją nie myślałam o imprezce i nie pomyślałam o organizacji noclegu.
Szkoda bo taką ogromną ochotę miałam na ....
A jeszcze bardziej mi szkoda bo tak fajnie się bawiliście a mnie tam nie było!!! i się tak fajnie nie bawiłam
Następnym razem sobie tak łatwo nie odpuszcze
Pozdrowionka
Po pierwsze nie miałam gdzie sie usadowić ,a po całym dniu w szkole to myślałam o jakimś wygodnym siedzonku ( sami wiecie jak cudownie siedzi się w szkolnych ławkach).
Po drugie nie jestem z Warszawy i miałam czas ograniczony, przed sesją nie myślałam o imprezce i nie pomyślałam o organizacji noclegu.
Szkoda bo taką ogromną ochotę miałam na ....
A jeszcze bardziej mi szkoda bo tak fajnie się bawiliście a mnie tam nie było!!! i się tak fajnie nie bawiłam
Następnym razem sobie tak łatwo nie odpuszcze
Pozdrowionka
-
zyrafa
- Ekspert

-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

-
Havoc
- Loża WSR

Ano A.W. masz racje
Kto smial mi tu wstawic beznadziejna do ankiety
Moglbym dostac namiary tej parki?
... Niech sie lepiej wypowiedza czemu niby byla beznadziejna. Bo swoje opinie nalezy podeprzec jakimis wypowiedziami. Zarowno te najlepsze i te najgorsze. Cieszy mnie fakt ze jednak wiekszosc ludzi sie wypowiedziala dlaczego zaznaczyla tak a nie inaczej 
-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

narzędzia badania opinii publicznej
nie wypowiedzą się, bo to są lękliwe puszczaj bąki ale jak chcesz wiedzieć kto, to przeanalizuj sobie wypowiedzi wszystkich ludzi na forum pod kątem postaw anty i domyslisz się - ja mam na szczęście łatwiejsze narzędzie do analiz 
-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

anonimowe ankiety
oczywiście yarlan, że są - tak jak wszystko co zostaje zapisane na jakiś komputerze - dlatego nic więcej nie powiem - poczekajmy, moze sami się odezwą i dowiemy się bezpośrednio od autorów co im w duszy gra
-
zyrafa
- Ekspert

a ja wiem o kim chyba mowisz aw ... z tego co sie orientuje to maja swoje powody do takiego zdania o szkole. Jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil, wiec to normalne, ze sa i negatywne nastawienia do wsr. Zastanawiam sie tylko nad jednym ... rozumiem ich rozzalenia, ale czemu oceniac cos na czym sie nie bylo, nie widzialo ... to jest nieobiektywne i niesprawiedliwe ...
PS. aw ... dlaczego jestes pewien, ze to akurat oni? Moze to kto inny.
PS. aw ... dlaczego jestes pewien, ze to akurat oni? Moze to kto inny.
-
Havoc
- Loża WSR