WSR - ja tylko pytam;)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
Jeśli jednak okaże się,że męża znalazłaś i ani on ładny, ani on bogaty,a twoje serducho tak mocno wyło do księżyca,że szlag trafił zdrowy rozsadek to zostaje ostatnie wyjscie... znależć kochanka
ha ha ha ha ha
jak daleko mieszkasz od Warszawy ?
Ja mieszkam 100 km od Warszawy i dojeżdżam. Jest O.K.
P o z d r o w i e n i a
I dobrodusznego NOWEGO ROKU
ha ha ha ha ha
jak daleko mieszkasz od Warszawy ?
Ja mieszkam 100 km od Warszawy i dojeżdżam. Jest O.K.
P o z d r o w i e n i a
I dobrodusznego NOWEGO ROKU
-
- Zadomowił(a) się
kochanek??
Hmmm...a co do tego kochanka, to ja może już teraz zacznę szukać?? No, Panowie...wyskoki (bo sama mam 176 cm), przystojny, bogaty, dobra kondycja , z poczuciem humoru...chyba tyle...są tacy Pozdro dla tych, którzy spełniają te kryteria...i dla wszystkich innych też;)
-
- Loża WSR
a ja bede od wrzesnia /ew. wczesniej kilka dni/ w Wawie, na SR, jakos dam rady,
do a_anka: może kredyt studencki? poczytaj sobie na:
http://www.pkobp.pl/index.php/id=oferta ... ction=stud
ja jakos widze to jako opcję pozytywną, pozatym z Wroclawia przesnieść się ciezko bo kocham to miasto do zobaczenia we wrześniu, ja jestem na Was zdecydowana od października 2003 jakoś
do a_anka: może kredyt studencki? poczytaj sobie na:
http://www.pkobp.pl/index.php/id=oferta ... ction=stud
ja jakos widze to jako opcję pozytywną, pozatym z Wroclawia przesnieść się ciezko bo kocham to miasto do zobaczenia we wrześniu, ja jestem na Was zdecydowana od października 2003 jakoś
-
- Ekspert
Czemu ja tu tak późno trafiłem? A tu mi się rozmawia m.in. o mnie. No tak, w końcu Klub Narcyza do czegoś zobowiązuje , jestem przygotowany. Tak, Aniu, (jak wnioskuję z loginu) jestem ze Starachowic, konkretnie spod Starachowic- z Brodów. Powiem ci, że znalazłem WSR, bo któś mi wysłał reklamę tejże szkoły i już miał trafić do folderu spam, kiedy... przypomniałem sobie, że już koniec sierpnia, Żandarmeria Wojskowa cóś za blisko domu się szwenda, a ja bez szkoły. I, powiem ci szczerze, wiałem przed wojskiem wpłacając 300 PLN wpisowego, ale po miesiącu raptem nauki, czyli po dwóch zjazdach, stwierdziłem, że szkoda, że ta szkoła nie jest dożywotnia. Naprawdę. A, nawiasem mówiąc, urzekła mnie jedna w szczególności osoba, taka, która w avatarze ma uśmiechniętego (albo umierającego- ciężko stwierdzić) kotka i podpisuje się jako aw. Zawsze szukałem takich posrań... pozytywnie zakręconych ludzi. Potem w poczet królów WSR doszedł Wojtkowski, Syrowatko, teraz jeszcze Mańka(choć niczego mnie nie uczy- ot, taka platoniczna miłość ).... Pierwszy rok mieszkałem w Wawie. Znalazłem pracę po dwóch miesiącach, mieszkałem- uwaga, bo to ci się może przydać- na Jelonkach (Bemowo- Wola) i żyło się całkiem nieźle. A wydatki? 260 za szkołę, chyba, że stać cię na jednorazową wpłatę- opłaca się (520 zł oszczędzasz za rok), drugie tyle za akademik... ceny żarcia ani biletów nie są w Wawie wyższe niż w St-cach, niech cię nikt nie straszy. Powiem więcej- są niższe, bo kwitnie konkurencja i wszystkie ceny lecą na łeb na szyję. Tylko chleb sobie przywoź od Krawczyka, bo ten warszawski jak się stuknie po przekrojeniu to się trociny sypią. Przynajmniej tej made by Auchan . A szkołę naprawdę serdecznie polecam. W tym roku dojeżdżam, więc jeśli jesteś jeszcze w Starachowicach, to ja jestem w Brodach z wyj. zjazdów. Zapraszam w realu.
A, tam mowa byłą o kandydacie na męża- miał być przystojny, ok 176, poczucie humoru, wielorakie talenta... no to dobry adres (Boże, spraw, żeby tego Ania nie zobaczyła) .
I tymże optymistycznym akcentem kończę.
A nawiasem mówiąc, skąd wy, k...a wiecie, że ja ze Starachowic?
A, tam mowa byłą o kandydacie na męża- miał być przystojny, ok 176, poczucie humoru, wielorakie talenta... no to dobry adres (Boże, spraw, żeby tego Ania nie zobaczyła) .
I tymże optymistycznym akcentem kończę.
-
- Loża WSR
Ales CASE rozpisal Co ty opowiadanie piszesz ? A mzoe nasza kadra Ci placi za reklame szkoly Ale wracajac do tematuCASE pisze:.I tymże optymistycznym akcentem kończę.
" A co ja wróżka???" skad mialem np. ja wiedziec ze jestes ze Starachowic ))))))))))))))))