Matka Teresa....

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Matka Teresa....

Post autor: Kesonex » 08 mar (wt) 2005, 18:07:06

Zrobilismy sie jak Jedna wielka Matka Teresa najlepiej jakbysmy wszystkim tutaj pisali juz gotowe prace na zaliczenia czy mature potem i tak jeszcze pretensje bo ktos czekal 2 tygodnie i nic nie dostal....

To zrobil przez dwa tygodnie??!!!

Ja wiem ze szkola jest fajna sam do niej chodze ale ludzie zrozumcie ile mozna ??!!!Dlatego nikt nie odpisuje z nas bo zaczeliscie szukac bezplatnego napisania pracy i reszta zaczela po was papugowac....!!!!

Sadzicie ze w ten sposob uzyskacie pomoc??

Wedlug mnie grubo sie mylicie ...

To tak jakbym ja napisal ze potrzebuje kogos kto pojdzie za mnei i zda egzamin na prawo jazdy!!!Buehehehe

Trosze samo kontroli i nauki w domu.Interenet twoj przyjaciel wiec pogooglaj sobie a szybko odnajdziesz info na zadawane pytanie.

To moja rada :twisted:

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 08 mar (wt) 2005, 18:42:06

Podpisuje sie pod tym obydwoma rekami. Ja az sie dziwie ze tak mozna na bezczela pisac takie posty ja rozumiem pomoc w czyms aby znalezc ale zeby jak to Kesonex napisal jeszcze potem szczekac ze sie nikt nei odzywa to juz szczyt rozpieszczenia. Ja jak zdawalem amture to lcizylem tylko na net, siebie i swoj spryt wyszukiwania potrzebncyh info ale nei prosilem o pisanei prac..... Heh widocznie czas idzie do przodu ze sie wszyscy wycwaniaja ciekawe tylko jak takei proste rzeczy kaza pisac za siebie to w pracy pewnei tez beda sie z szefem spierac kto ma za ncih pracowac hehehe

Nicole_a
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Nicole_a » 08 mar (wt) 2005, 21:09:40

Popieram i również się pod tym podpisuję :evil:

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 08 mar (wt) 2005, 22:36:49

No i zaczelo sie na glownym...nie zebym mial cos przeciwko ale co sie dzieje z naszym GURU i porzadkiem??!! :twisted:

adacho
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: adacho » 08 mar (wt) 2005, 22:46:35

Mnie drazni chyba najbardziej formula niektorych prosb. Tak jakby sie zainteresowanemu najmniej chcialo o tym myslec, jakby sie gdzies spieszyl piszac. Niektorzy nawet nie racza przemyslec swojego tematu i wtedy napisac czego potrzebuja. Najlepiej niech inni wymysla przyklady i je omowia, hehe. :lol:
Mam podobne odczucia jak Havok co do zdawania matury. Trzeba bylo sie wypruwac pod koniec, jesli chcialo sie korzystac z czegos wiecej niz szczescie i sciagi. A z tego co pamietam roczniki gimnazjalne sa bardziej rozpaskudzone. Moja polonistka opowiadala jak to w pierwszej liceum (a wiec po tym slynnym gimnazjum) zadala prace domowa brzmiaca "zinterpretuj cytat i rozwin go na podstawie tematu lekcji" - objetosc ok. 1,5-2 strony A5. Nic z kosmosu, a byl placz, ze takich "wypracowan" nie mozna z dnia na dzien zadawac. I jeszcze oburzone mamy dzwonily do szkoly. Ja takie prace domowe musialem co drugi dzien pisac na 5-minutowych przerwach( czytajac jeszcze streszczenie :wink: ) :lol:

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 08 mar (wt) 2005, 22:56:31

W ostatecznosci walilem np potem zawsze mialem jeden dzien do przodu zeby np pograc w pilke bo byla fajan pogoda ale zawsze sie jakos to pisalo czy na kolanie czy na innej lekcji...w moim okresie szkolnym i liceum nie wspominajac o podstawowce nie bylo tak popularnego internetu.Nie mielismy go nawet w szkole . Bo TPSA rozlaczala modem co 77 sekund:) Wiec byla tylko biblioteka, ksiegarnai, Cogito, bryki, stragany i w ostatecznosci odgrzebane stare sprzed wojny cudze ponadczasowe wypracowania...ale jakos sie to zaliczlao na 2 bo na 2 ale jakos ...

W ostatecznosci mozna mature poprawiac w sierpniu(nie wiem jak w tej nowej) przeciez swiat sie nie zawali:)

BTW chyab wiecej tu juz nic nie napisze bo i tak nowe sie pojawiaja i nikt nie wyciaga wnioskow ani z moich wypowiedzi ani z waszych wiec jest to bez sensu. Nadal robia z nas przytulek...

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 08 mar (wt) 2005, 23:50:15

Macie wszyscy racje... Tylko dziwie sie jednemu skoro robi sie tu taki przytulek to p oco im pomagac ja wiem ze a noz widelec ktos z nich pozniej tu bedzie sie moze uczyl. Ale wybieglem o krok naprzod dorwalem gg pewnej delikwentki co to postowala o napisanei jej jakijs pracy. Wypytalem ja o wszystko. Nigdy nei zgadniecie co mi powiedziala miedzyinnymi... Az bylem w szoku. Powiedziala tak: e tam zawsze znajdzie sie jakis jelen co odwali za ciebie brudna robote zreszta to widac bo widzialam na forum ze jacys ludzie prawie innym pisza prace, to czemu ja mialabym nei zrobic tak samo. Pytam sie czemu idzie na taka latwizne odpowiedz jeszcze lepsza nzi poprzednia :D UWAGA!! Tak jak mowilam skoro ktos moze zrobic to za mnei to po co mam sie meczyc?? Bede miala poprostu wiecej czasu na imprezy to chyba logiczne. Tylko idioci siedza w ksiazkach i ryja. Trzeba wykorzystywac innych jak tylko sie da. potem tylko zostanie mi przeczytanei pracy i wsjo.

Wiecie co po tym co uslyszalem to az mnei krew zalala, bo sam kiedys komus tu pomoglem i wychodzi na to ze jestem jakims idota co lubi za innych odwalac panszczyzne wrrrr mam tego dosc nei wiem jak wy ale mam ochote tempic te przejawy prostactwa wsrod obecnych licealistow. Za moich czasow czyli 4 lata wstecz do matury to sie rylo przynajmniej ja pamietam jak do ustnego z polaka rylem przez non stop 2 dni przed egzamem. A teraz to narzekaja na ta nowa mature jak tam sa takie latwe banaly ze szok. Nie dosc ze maja latwiej to jeszcze smeca i rycza ze za duzo za trudne itd. Fakk ale jest jeden plus skoro tak sobie olewaja sprawe to przynajmniej powinnismy my miec pewnosc ze na rynku pracy zmniejsza nam sie konkurencja bo taki lepek juz na progu firmy zostanie zawrocony ii dobrze :twisted: :twisted:

Boshe ale sie rozpisalem... mam andzieje ze zyjecie jeszcze po przeczytaniu tego :)

Any comments 8) ?

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 09 mar (śr) 2005, 00:06:18

Agreed :twisted:

Z wyjatkiem tego ze przed matura z polaka 2 dni przed mialem line, 15 metrow pos soba i piekny widok na nizinne tereny piaseczna:)
Nawet nie wiecie jaka amatorska alpinistyka moze byc fajna.:)

Co do tego co wyzej...hmmm...sral to pies ....

Jak widac czlowiek siedzi jest 24 przed kompem i trybi i szuka i nie moze znalesc...gdzie inni zlopia piwo i kreca pupami przy rozswietlonym suficie!!

Ja osobiscie postepujac jak prawdziwy patriota powiem tak :

Jutro robie wolne i ide sie bronic, bede sie bronic tak do rana, az w beczce zabraknie:)A inni jesli sa tacy fajni niech znajda mi odpowiedz na to dlaczego wrobelek elemelek ma jedna nożkę bardziej ??

Wtedy tez pomoge bo tak to mi to lotto :twisted:

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 09 mar (śr) 2005, 00:11:30

przezylam i sie zgadzam z Toba. każdy ma racje. To całe gimnazjum tylko rozbestwiło młodzież. Moja siostra jest po gimnazjum, wtym roku pisze mature i jej wiedza jest niższa niż moja 1 klasie liceum :/. Nie byłamwybitnie zdolna uczennicą, ale już w pazdzierniku zaczęłam sobie polski powtarzać czytając repetytorium w pociągu. Chodziłam na fakultety i uważałam na lekcjacj matematyki - robiłam zadania i kilka razy bylam na korka. Zdałam dobrze mature, ale było ciężko. Zastanawiam sie jak ta nasza obecna młodzież sobie poradzi ... moja siostra ma problem z napisaniem prostego wypracowania ... nie tylko ona tak ma. Głupie gimnazjum zrobiło z nich leniuchów, obiboków i wygodnickich lalusiów, którym w głowach tylko imprezy. Nauczone są, że nie starając sie i tak przejdą dalej ... zawsze mozna przeciez kogos wykorzystać ... Wkurzyłam sie na nazwe tego topicku ... jak laska miala czelnosc wogole nazwac tak naszew forum? Niech lepiej wlezie na bravogirl ... moż ejest mądrzejszze <lol>

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 09 mar (śr) 2005, 00:18:44

Tia....teraz jest : palililiby i densili czy lookali za szyby samochodow.

A kiedys bylo: sex, drugs & Rock'n'Roll i to sie naprawde liczylo :twisted:

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 09 mar (śr) 2005, 00:22:23

Nie wiem jak dla was ale dla mnei to drugie sie nadal liczy :twisted: z pominieciem moze drugs;)))

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 09 mar (śr) 2005, 10:00:13

Exacly what i said:)

GoSuPiCaSsO
Nowy(a)

Post autor: GoSuPiCaSsO » 09 mar (śr) 2005, 17:01:13

Witam nie wiem dlaczego tak reagujecie rozumiem ze ludzie sa strasznie lapczywi i leniwi ale uwierzcie nie kazdy jest taki. Wielu szuka kompetentnych osob ktore pomoga w napisaniu pracy. osoby ktore robia taka wioche jak pisaliscie wyzej najlepiej ignorowac. Sam szukam pomocy bo utknalem w pewnym miejscu i nie moge sobie dalej poradzic. Dostalen namiar na ta stronke i wszedlem z nadzieja ze ktos pomoze mi nie wiem w doborze jakis materialow na Boga nie wiem czy jest tu jakis idiota co chce gotowa prace i to za darmo ;l Jezeli ktos moglby mi pomoc bardzo bym prosil. " Dokonujac analizy jezyka reklam wyjasnij jaki obraz swiata one kreuja " W sumie analize juz zrobilem na podstawie J Bralczyka " jezyk na sprzedaz " potrzebuje 2 czesci mojej pracy. Jakis informacji moze gdzie moge to znalezc albo nie wiem jakies nakierowanie chociaz jak zaczac ;/

andy
Ekspert
Ekspert

język reklamy

Post autor: andy » 09 mar (śr) 2005, 17:30:56

W rzeczy samej masz absolutną rację Gosu, jednakowoż przed chwilą prosząc mnie o pomoc swą sugestią z początku błyskotliwego Twego wywodu postawiłeś się mimochodem po stronie tych, których tu nieco krytykujesz (dla jasności: Twoich kolegów i koleżanek "po fachu").

Chyba, że się mylę? :-D

GoSuPiCaSsO
Nowy(a)

Post autor: GoSuPiCaSsO » 09 mar (śr) 2005, 17:52:19

Nie mialem na celu zrobienie z siebie kompletnego idioty ktory przyszedl na to forum po gotowa prace z pretensjami ze ktos sie ociaga. Chcialem jedynie materialy do mojej pracy w nadzieji ze znajdzie sie osoba ktora mi pomoze ;/ przepraszam jezeli Cie czyms urazilem nie mialem tego na celu. I nie utozsamiam sie z reszta forumowiczow-maturzystow ;/

ODPOWIEDZ