Havok - tak myslalam, ze to Ty na tym korytarzu z Maciek gadales ... i z tad byl ten okrzyk "żyrafa" na caly korytarz:]. Ciekawe o czym tam plotkowaliscie
Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
zyrafa
- Ekspert

a ja nie wiem ... w piatek widze sie z moim misiakiem, w sobote pewnie na koncert do wawki wyskoczymy - mojego kumpla Alika zespol gra. Pozatym - po co Wam ja do szczescia? Jak narazie dobrze sobvie dajecie rad, ai tak nie odczuwacie jakos szczegolnie mojej nieobecnosci
. Tylko mi sie nie wkurzac
.
Havok - tak myslalam, ze to Ty na tym korytarzu z Maciek gadales ... i z tad byl ten okrzyk "żyrafa" na caly korytarz:]. Ciekawe o czym tam plotkowaliscie
-
zyrafa
- Ekspert

ale bledow ort narobilam :/ to chyba dlatego, ze juzoczy mi sie kleja . Mialo byc "poza tym" zamiast pozatym i "skąd" zamiast z kad" , no i np "maćkiem" zamiast Maciek .... itd. jesli komus sie chce niech zamieni te byki na poprawna polszczyzne i usunie tego posta. Robvie orty rozne, ale teto zenada :/ .
-
Havoc
- Loża WSR

Exacly no bo dopiero wtedy Sinar i Neema mi uswiadomili ze Ty to Tyzyrafa pisze: Havok - tak myslalam, ze to Ty na tym korytarzu z Maciek gadales ... i z tad byl ten okrzyk "żyrafa" na caly korytarz:]. Ciekawe o czym tam plotkowaliscie
hihi a btw. dzisiaj chce isc do Alternatywnego po zajeciach czyli po 17. Kto sie pisze???? Plizzz dac znac jesli mzoecie teraz, bo do wszystkich numerow nei ma zeby smsa z info puscic
-
Havoc
- Loża WSR

Zyrafko a co do tego to tylko mnie nie wkurzaj takimi stwierdzeniami hihi jestes bardzo wazna postacia na forum dlatego twoja kazda nieobecnosc jest odczuwalnazyrafa pisze: Pozatym - po co Wam ja do szczescia? Jak narazie dobrze sobvie dajecie rad, ai tak nie odczuwacie jakos szczegolnie mojej nieobecnosci. Tylko mi sie nie wkurzac
.
-
sinar
- Loża WSR

-
zyrafa
- Ekspert

Castle Party odpada, bo bede wtedy na woodstocku :]. Naprawde wszyscy z forum wczoraj siedzieli w alternatywnym? nie wkurzajcie mnie, bo nawet myslalam, zeby wpasc.
PS. no, ale przynajmniej spotkałam Ato na dworcu srodmiescie
. Ja ze szkolki, a on z roboty wracal i moge szczerze napisac, ze milo nam sie gawedzilo
.
PS. no, ale przynajmniej spotkałam Ato na dworcu srodmiescie
-
Neema
- Zadomowił(a) się

Ja również uważam ze wczorajsze spotkanko wypadło bardzo dobrze i było bardzo ciekawe. Ciekawe dla mnie przede wszystkim dlatego, że mogłam wreszcie poznać Kesonex-a i mimo wszelkich niezgodności na forum szczerze muszę przyznać że mnie mile zaskoczył.
Takie wspólne wypady to bardzo dobry pomysł, żałuję jednak tylko że było nas w sumie tak mało. Nasza szkoła z samych dziennych ma ponad 100 osób, a jednak było nas tylko siedmioro + Andy, który wpadł na pół godzinki i dzień "piwoszy" uczcił pijąc herbatkę-bio
Oczywiście nie zapominajmy o dzielnej Kamili, która choć była w pracy skutecznie swa obecnością umilała nam czas.
Może kiedyś nasze wspólne jednoczenie się uzyska nieco większy zasięg i ogarnie większe grono słuchaczy z WSR, oraz wykładowców oczywiście.
Pozdrowienia dla wszystkich D.M.
Takie wspólne wypady to bardzo dobry pomysł, żałuję jednak tylko że było nas w sumie tak mało. Nasza szkoła z samych dziennych ma ponad 100 osób, a jednak było nas tylko siedmioro + Andy, który wpadł na pół godzinki i dzień "piwoszy" uczcił pijąc herbatkę-bio
Oczywiście nie zapominajmy o dzielnej Kamili, która choć była w pracy skutecznie swa obecnością umilała nam czas.
Może kiedyś nasze wspólne jednoczenie się uzyska nieco większy zasięg i ogarnie większe grono słuchaczy z WSR, oraz wykładowców oczywiście.
Pozdrowienia dla wszystkich D.M.
-
Kesonex
- WSR Guru

-
seize
- Loża WSR

No jak maja racje mowiac : the truth i out there 
Co do ilosci osob to wszystko bedzie preznie liczebnie sie rozwijac - niedawno spotkanie liczylo 3 osoby.
Zreszta jak widac : nie taki Narcyz straszny jak go malują
BTW: No zdecydowanie lepiej jest przybywac, zagladac, odwiedzac niz wpadac...
Listonosz zawsze puka dwa razy... zawsze lepiej powtorzyc na spokojnie niz wpasc znienacka
Co do ilosci osob to wszystko bedzie preznie liczebnie sie rozwijac - niedawno spotkanie liczylo 3 osoby.
Zreszta jak widac : nie taki Narcyz straszny jak go malują
BTW: No zdecydowanie lepiej jest przybywac, zagladac, odwiedzac niz wpadac...
Listonosz zawsze puka dwa razy... zawsze lepiej powtorzyc na spokojnie niz wpasc znienacka