Krótka dyskusja o dostępie do forum naukowego
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
proszę o dosęp do forum naukowego
proszę o dostęp
paweł celej sr z I
paweł celej sr z I
-
- Nowy(a)
dostep do forum
prosze od dostep do forum
edyta kulaga tv1
i tyle
edyta kulaga tv1
i tyle
-
- Nowy(a)
dostep do forum
prosze o dostep do forum
anka kowalczyk sg 1 (z)
anka kowalczyk sg 1 (z)
-
- Czasami coś napisze
Postepujac zgodnie z zaleceniami Slawka, przypominam, ze niektore osoby, posiadajace dostep do forum naukowego, maja problem z dostepem na forum "komunikacja marketingowa".
Dodam ze ja tez, a bardzo brakuje mi dostepu do nowej wiedzy, czuje sie niespelniona nie mogac brac udzialu w dyskusjach i konkursach
Dodam ze ja tez, a bardzo brakuje mi dostepu do nowej wiedzy, czuje sie niespelniona nie mogac brac udzialu w dyskusjach i konkursach
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
prosze o dostep do forum naukowego
Ja tylko chcialabym byc dostepna na forum naukowym (tzn. miec dostep do forum:)) to chyba nic zlego, prawda?
-
- Nowy(a)
-
- Czasami coś napisze
żeby nie dublować topików...
Z przykrością zawadamiam, iż niezmiernym smutkiem napawa mnie komunikat treści tej: "Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum" w chwilach gdy zbłądzę myszką i kliknę w dział Komunikacja marketingowa.
I choćbym nawet chciał (a chcieć mogę) to nie jestem w stanie, w takim stanie rzeczy, stać sie uczestnikiem konkursu na definicje "PR".
Z przykrością zawadamiam, iż niezmiernym smutkiem napawa mnie komunikat treści tej: "Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum" w chwilach gdy zbłądzę myszką i kliknę w dział Komunikacja marketingowa.
I choćbym nawet chciał (a chcieć mogę) to nie jestem w stanie, w takim stanie rzeczy, stać sie uczestnikiem konkursu na definicje "PR".