Do kiedy można składać dokumenty?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
Do kiedy można składać dokumenty?
Czy ktoś z was wie do kiedy trzeba złożyć papiery. Może już jest za póżno? Nie mogę znaleźć żadnej informacji na stronie na ten temat. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Ostatnio zmieniony 26 wrz (pt) 2003, 12:41:56 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ekspert
Tel Tel Tel
A nie prościej zadzwonić?
biuro: 0 (prefix) 22 644-28-58
biuro: 0 (prefix) 22 644-28-58
-
- Loża WSR
-
- akademiareklamy.edu.pl
ale sobie problem znalazł
tu się życie między palcami przemyka a ten chce wiedzieć: "do kiedy?" - nikt tego nie wie - dlatego nie ma takiej informacji - do wyczerpania miejsc - grupy wrześniowe zamknięte; do październikowych aktualne info dla każdej specjalizacji ma tylko sekretariat i kwita
spytaj raczej: kiedy pierwsza sesja foto, zdjęcia do miojego 1-o filmu, moja pierwsza wystawa itp. - to sa ważne pytania... i rusz tyłeczek
spytaj raczej: kiedy pierwsza sesja foto, zdjęcia do miojego 1-o filmu, moja pierwsza wystawa itp. - to sa ważne pytania... i rusz tyłeczek
-
- Loża WSR
"Przeto nie pytaj komu bije dzwon: bije on tobie"
skoro tak kompetentna osoba jak aw radzi mi zmienić optykę/a to pewnie tak zrobię i się wyrobię
kończę więc dedykowany Szanownemu Prezesowi list motywacyjny i ruszam swoją szanowną
a jak już jesteśmy przy tych ważniejszych pytaniach no to właśnie kiedy moja pierwsza sesja foto, wystawa, film
kończę więc dedykowany Szanownemu Prezesowi list motywacyjny i ruszam swoją szanowną
a jak już jesteśmy przy tych ważniejszych pytaniach no to właśnie kiedy moja pierwsza sesja foto, wystawa, film
-
- Loża WSR
Moje pytanie było raczej tendencyjne. Zastanawiam się raczej kiedy mój pierwszy projekt, kampania. Bo ja z tych utalentowanych inaczej - strategia reklamy.
A ponieważ nie ma odpowiedzi aw to postaram się jego hmm... zastąpić i nam odpowiedzieć.
Nie pytaj się co Szkoła może zrobić dla ciebie, spytaj się co ty możesz zrobić dla Szkoły/siebie. Z nieba nic nie spadnie a to Pierwsze będzie jak sobie to sam zorganizujesz nie wcześniej i nie później. A wogóle to sama droga jest celem. I pamiętaj Moc w Tobie jest tylko Jej poszukać musisz młody kreatywny Jedi.
A ponieważ nie ma odpowiedzi aw to postaram się jego hmm... zastąpić i nam odpowiedzieć.
Nie pytaj się co Szkoła może zrobić dla ciebie, spytaj się co ty możesz zrobić dla Szkoły/siebie. Z nieba nic nie spadnie a to Pierwsze będzie jak sobie to sam zorganizujesz nie wcześniej i nie później. A wogóle to sama droga jest celem. I pamiętaj Moc w Tobie jest tylko Jej poszukać musisz młody kreatywny Jedi.
-
- akademiareklamy.edu.pl