Krótka dyskusja o dostępie do forum naukowego
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Jakie we wrzesniu. To chyba nasze Radyjko. Bo w Agencji jak widzicie do grudnia cos sie dzialo. No przynajmniej na forum. W ogole przy Kwartalniku byl chyba jeszcze dopisek: i milosnikow dzialaczy. Teraz nie ma. Trzeba wiec czekac az sie moze niedlugo miejsce zwolni (ale ja tu mam juz upatrzona kandydatke) czy do nastepnej rekrutacji Chociaz ja to bym poczekal do wyjscia 1. numeru. Trzeba wiedziec w co sie angazuje no nie Poza tym czy wiesz Havok ze jako stazysta bedziesz odwalal czarna robote (np. spisywal wywiady z dyktafonu) a redakcja tymczasem pojdzie na lunch do Altu Wszyscy tak zaczynaja
PS. Cwiartka to powstajacy wlasnie w WSR Kwartalnik. A upomnialem sie u Slawka o Artura, Kasie i Agate bo akurat oni jako jedyni z Redakcji nie mieli tam dostepu
PS. Cwiartka to powstajacy wlasnie w WSR Kwartalnik. A upomnialem sie u Slawka o Artura, Kasie i Agate bo akurat oni jako jedyni z Redakcji nie mieli tam dostepu
-
- Początkujący(a)
Dostęp do forum
a konkretnie do forum naukowego i tych dla pierwszoroczniaków
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Alez jestes w bledzie Havok. Teksty juz sa dawno napisane Ja np. swoje 5 napisalem na poczatku grudnia Dementuje tez plotki ze chodzimy do Altu. Ostatnie wieksze spotkanie redakcji bylo tam przed Bozym Narodzeniem Niestety oczywiscie ale jednak it's true
Wiesz ile Springer przygotowywal wydanie Faktu, Newsweeka. A ile czasu potrzebuje teraz Ozon... Taki cykl wydawniczy
PS. No dobra oswiec mnie
Wiesz ile Springer przygotowywal wydanie Faktu, Newsweeka. A ile czasu potrzebuje teraz Ozon... Taki cykl wydawniczy
PS. No dobra oswiec mnie
-
- Loża WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Masz dostęp.
Hendrix? Znam. Dodany. Masz dostęp.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Masz dostęp.
Franciszek Bar? Znam. Dodany. Masz dostęp.
-
- Nowy(a)
Re: Masz dostęp.
Witam ! choc nie mam na imie Franciszek - tylko Zosia Holnicka-Szulc z grupy TV z I (zaocznej) to tez bardzo chciałabym dostac dostep do forum naukowego i zostac wreszcie PELNOPRAWNA studentka/sluchaczka Warszawskiej Szkoly Reklamy )) Biorac pod uwage zblizajace sie Swieta, mam nadzieje dostac maly upominek od zajaczka:) Zyczac przy okazji Wesolych Swiat !
z powazaniem Alosza
z powazaniem Alosza