Jak śmiem być taki piękny?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Neema
- Zadomowił(a) się

-
sinar
- Loża WSR

Dobra skoro tak to ja zglaszam avatara Matki, Zony, yyyy... No dobra moze tych tytulow nie bede rozwijal bo za bardzo sie z jednym serialem kojarza
Jak widze Slawek tez ma nowego ava. To znaczy starego tzw. Slawtrixa ale ostatnio hmm jakby nie uzywal
Czyzby to konkurs albo nagroda wplynely... 
Coz nie wykluczone ze grozi nam syndrom Rejsu. Po prostu widzimy zwykle na forum te same osoby, avatary. Do tego lepiej poznajemy ludzi ktorzy stoja za nimi. No i trudno ich nie lubic. Hehe no wlasnie avatary czy ludzi
:D Taki efekt aureloli. U Neemy oprocz samego obrazka postaci z ava podobaja mi sie barwy. Choc moze troche zimne ale na pewno sa wyraziste i zywe
Podobnie jak u Keso. Do Slawtrixa mam lekki sentyment bo pamietam go jako wielgachny paromegowy pliczek. Teraz sie jakby trochie zmiejszyl ale trzeba przyznac nadal pasuje do Slawka jak ulal 
Dobra to ja tymczasem przeszukam baze uzytkownikow w poszukiwaniu jakis rodzynkow. Jak Wam cos wpadnie na oczy
to tez zgloscie. No a jak sam sie zdecyduje na ktoregos ava to moze tez sie zglosze do konkursu
PS. W tej chwili do konkursu zakwalifikowani sa: Kesonex, Zyrafa, Havok, Neema oraz Wojtkowski.
Coz nie wykluczone ze grozi nam syndrom Rejsu. Po prostu widzimy zwykle na forum te same osoby, avatary. Do tego lepiej poznajemy ludzi ktorzy stoja za nimi. No i trudno ich nie lubic. Hehe no wlasnie avatary czy ludzi
Dobra to ja tymczasem przeszukam baze uzytkownikow w poszukiwaniu jakis rodzynkow. Jak Wam cos wpadnie na oczy
PS. W tej chwili do konkursu zakwalifikowani sa: Kesonex, Zyrafa, Havok, Neema oraz Wojtkowski.
-
sinar
- Loża WSR

No to w tej chwili na liscie startowej mamy 6 osob: Kesonex, Zyrafa, Havok, Neema, Wojtkowski, Mieze.
Zgloszenia do konca marca lub do wyczerpania miejsc. Max to 10 osob czyli zostaly juz tylko 4 miejsca. Jak sie w koncu na ava zdecyduje to moze sam tez stane do konkursu
Mieze a coz to za zwierz? Kot czy moze pantera w skarpetach czy moze jakis wampir? I co on tam robi? Myje sie, smyra czy jakas gęś morduje
Anyway fajnie by bylo jakby kazdy cos powiedzial o swoim avatarku. Co to jest skad sie wzielo ile czasu juz ma sie tego ava. A najlepiej cos takiego co by publike przekonalo do glosowania 
Havok co to za zmiana avatara. Rozumiem ze to tak tylko teraz na swieta...
Zgloszenia do konca marca lub do wyczerpania miejsc. Max to 10 osob czyli zostaly juz tylko 4 miejsca. Jak sie w koncu na ava zdecyduje to moze sam tez stane do konkursu
Mieze a coz to za zwierz? Kot czy moze pantera w skarpetach czy moze jakis wampir? I co on tam robi? Myje sie, smyra czy jakas gęś morduje
-
Havoc
- Loża WSR

Do tej listy chialbym dorzucic jeszcze Sinara za spojnosc wewnetrzna sygnaturki do avasinar pisze:No to w tej chwili na liscie startowej mamy 6 osob: Kesonex, Zyrafa, Havok, Neema, Wojtkowski, Mieze.
Tak to zmiana tymczasowa chialem troche poszalec gdy zobaczylem kicie z AWM w lapkach snajpujacego jakies myshy ewentualnie inne ruchome cele:D
Btw. Twoj avatarek tez ulega zmianie czesto ostatnio wiec przypominam ze zglaszam do konkursu Lame;)))
-
sinar
- Loża WSR

No to mamy niezly rejsHavok pisze:Do tej listy chialbym dorzucic jeszcze Sinara za spojnosc wewnetrzna sygnaturki do ava![]()
Btw. Twoj avatarek tez ulega zmianie czesto ostatnio wiec przypominam ze zglaszam do konkursu Lame;)))