STRATEGIA REKLAMY OD PAŹDZIERNIKA
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
STRATEGIA REKLAMY OD PAŹDZIERNIKA
witam wszystkich bardzo serdecznie! Jestem pod wrażeniem atmosfery panującej na tym forum i mam nadzieję, że podobna jest w szkole! Chętnie nawiążę kontakt z osobą, która tak jak ja zaczyna od pażdziernika strategię reklamy. Chętnie też przeczytam opinię osób które rozpoczynają drugi rok tej specjalizacji! Mam nadzieję, że warto! Pozdrawiam wszystkich i z gory dziękuję za odpisy
-
- Bywalec
no wiesz co tu duzo ukrywac... szkola jest inna, wyjatkowa... atmosfera luzna... tylko jak jest sesja to troche jest napieta...
zajecia sa spoko... ale wiesz to zalezy od wykladowcy... kazdy jest inny, kazdy jest indywidualista...
praktyki zalatwia szkola... dobierane sa do specjalizacji...
jesli chodzi o drugi kiedunek to wyglada to tak, ze poprostu przychodzisz na ich zajecia... nie masz obowiazku ich zaliczac... ale mozesz... masz wtedy o kilka przydatnych przedmiotow wiecej... mzesz byc tylko wolnym sluchaczem... ale np nie moglabys rownolegle robic grafiki, bo ich zajecia pokrywaja sie z twoimi kierunkowymi... chyba, ze "posiadasz zdolnosc mulitilokacji, ale tego ucza dopiero na drugim roku... ( )" - jak to stwierdzil jeden z wykladowcow... zostaje Ci tylko fotgrafia i realizacji tv i filmowa...
zajecia sa spoko... ale wiesz to zalezy od wykladowcy... kazdy jest inny, kazdy jest indywidualista...
praktyki zalatwia szkola... dobierane sa do specjalizacji...
jesli chodzi o drugi kiedunek to wyglada to tak, ze poprostu przychodzisz na ich zajecia... nie masz obowiazku ich zaliczac... ale mozesz... masz wtedy o kilka przydatnych przedmiotow wiecej... mzesz byc tylko wolnym sluchaczem... ale np nie moglabys rownolegle robic grafiki, bo ich zajecia pokrywaja sie z twoimi kierunkowymi... chyba, ze "posiadasz zdolnosc mulitilokacji, ale tego ucza dopiero na drugim roku... ( )" - jak to stwierdzil jeden z wykladowcow... zostaje Ci tylko fotgrafia i realizacji tv i filmowa...
-
- Loża WSR
też zaczynam od października, ale zaocznie
... jakby ktoś chciał wiedzieć ...
Czy z tego wynika ,że na strategii będą 2 osoby, a może reszta nie ma dostępu, może nie chce się odezwać. Zawsze to jakoś raźniej jak się zna na początku parę osób. Bracia i siostry, koleżanki i koledzy dajcie o sobie znać!
pozdrawiam
Grzesiek
... jakby ktoś chciał wiedzieć ...
Czy z tego wynika ,że na strategii będą 2 osoby, a może reszta nie ma dostępu, może nie chce się odezwać. Zawsze to jakoś raźniej jak się zna na początku parę osób. Bracia i siostry, koleżanki i koledzy dajcie o sobie znać!
pozdrawiam
Grzesiek
-
- akademiareklamy.edu.pl
mam podejrzenia
moze nikt Cie nie lubi albo budzisz lęki nocne i zmazy?
-
- Początkujący(a)
... nie nie nie... Krem ze spermy Czarnego człowieka... to nie to... stara receptura tybetańskich mnichów mówi o zasuszonych penisach z jelenia... odpowiedni roztwór z tego specyfiku wspomaga regenracje naskórka... no nic.. to tyle na temat lekcji poglądowych z anatomi poglądowej i mozliwości zastosowania jej w naszym jakże uroczym codziennym zyciu...bleee